Annons

Annons: Tävla och vinn tapeter från Happy Homes

Den här veckan har en person chans att lägga vantarna på 5 valfria tapetrullar ur tapetkollektionerna MissPrint, MissPrint 2, MissPrint 3, MissPrint4 och FiveLands som säljs av Happy Homes. Vinsten är 5 rullar värde 895-999 kr/styck. För att delta ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet nedan, inom en vecka. Lycka till
 
1) Vilket är ditt favoritmönster? Leta upp det på happyhomes.se och länka till det i kommentarsfältet till detta inlägg. 
2) Vart hittar du inspirationen när det är dags att göra om hemma? Motivera kort. 
 
Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Anna som svarade 2017-09-04 @ 19:38:48 Hör av dig med din mail så kommer vinsten inom kort!
Tävlingen pågår t.o.m. den 11/9 kl 10.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Happy Homes och beslutet går inte att överklaga. 5 rullar ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag är med och tävlar!
  *Denna tapet vill jag vinna:
  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1148
  * insperation hittar jag på er blogg och stuleroom =) Hade verkligen behövt lyfta upp vardagsrummet med ny frän tapet =)
  *Hotmail: [email protected]
  Nu håller jag tummarna
  Kram

 • Ulrika skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-2-misp1050
  På inredningsbloggar och återförsäljares inspirationsflikar, de är uppdaterade och det som visas finns i butik. Tillskillnad från tex pintrest, där kan man få ideer om möblering och liknande istället.

 • Alfrida skriver:

  1. Jag tycker om det här mönstret: MISS PRINT 4, MISP1174
  Det är soligt och varmt lekfullt.
  2. Min inspiration hittar jag hos de som ska bo i utrymmet där vi tapetserar. Ovanstående mönster skulle t ex passa mina härliga barn perfekt! Vi som bor här bestämmer hur det ska se ut, och då är det bra när det finns så många olika stilar och tapeter att välja på!

 • Alfrida skriver:

  1. Jag tycker om det här mönstret: MISS PRINT 4, MISP1174
  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1174
  Det är soligt och varmt lekfullt.
  2. Min inspiration hittar jag hos de som ska bo i utrymmet där vi tapetserar. Ovanstående mönster skulle t ex passa mina härliga barn perfekt! Vi som bor här bestämmer hur det ska se ut, och då är det bra när det finns så många olika stilar och tapeter att välja på!

 • KarinM skriver:

  Älskar retroflirt!
  1. Min favorit är: MISS PRINT 4, MISP1173 https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1173
  2. Finner inspiration på bloggar, instagram, tidningar och Pinterest! Perfekt att klicka sig fram mellan olika stilar. Hittar också inspiration i vårt 50-talshus, så kul att se tidigare lager av tapeter och försöka hitta nya som kan passa in i samma stil.

 • Camilla skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1144
  2. Jag hittar min inspiration på Pinterest! 🙂

 • Sanna skriver:

  1. Det här är min favvo och en het kandidat när vi ska fixa hallen: https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1201
  2. Inspiration hittar jag lite här och där, i digital form på instagram och bloggar, irl hemma hos kompisar, inredningsaffärer eller loppisar.

 • Maria skriver:

  1.https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1186
  2.Bloggar,Pinterest och butiker, men även restauranger, fik och andra offentliga miljöer. Tex konstutställningar osv.

 • Karin Uvelius skriver:

  1. Min favorit alla kategorier: https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1188
  2. Internet, tv, film, böcker, tidningar, kika in genom fönster osv osv. När man vill inspireras letar jag efter tecken överallt! Tapeter är en relativt nyvunnen kärlek så just nu ser jag inspiration överallt!!

 • Matilda skriver:

  Jag har ingen spciell still. Eller det har jag – min stil! Jag fnyser åt inredningsmagasinens "måste ha" rubriker. Jag inreder med det som gör mig glad. Som den här tapeten som kommer ge ljus åt mitt kök. https://www.happyhomes.se/five-lands-misp1205
  Hej hopp!

 • Anna skriver:

  1. Dessa små fina fåglar hade gärna fått säga hej i hallen när gästerna hälsar på! https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1186
  2. Inspirationsradarn är alltid på ON så inspirationen kommer från det som går förbi mina ögon i vardagen, på resor, läsande bloggar, inredningstidningar (både nya, äldre och sparade urklipp), Pinterest, i butiker, restauranger, offentliga miljöer, museer…ja överallt jag rör mig irl och på webben.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) blev genast förtjust i tapeten som fanns på bilden i ditt inlägg https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1144
  2) inspiration får jag främst från dig, och favorittidningar som "family living", Pinterest, sen kan jag bli inspirerad när jag tar en promenad på stan eller i naturen!

 • Lois skriver:

  Har spanat på https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1201 till vår lilla hall så länge nu. Den behöver lite liv!
  Den behöver ett dramatiskt och ändå stilrent landskap!
  När jag ska göra om så kollar jag hashtags på insta och köper pappersmagasin. En annan grej som kan ge mycket är att kolla på fina hus och lägenheter på Hemnet! Sedan har jag nog snott både en och två idéer från bloggaren Malin Wollins "fredagshus"-inlägg.

 • Johanna skriver:

  1. Allt annat än enkelt att välja,
  Happy Homes så många fina sälja!
  Så vackra färger och vilka motiv,
  alla fullkomligen andas av blomster & liv.
  En i en djup grön färg blir mitt val,
  där de vackra lövmotiven är central.
  60-tals referensen är mitt i prick,
  en tapet som verkligen fångar min blick.
  Länk: https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-misp1030
  2. Till att börja med hittar jag mänger av inspiration i den här bloggen, Trendenser är min stora favorit! Här handlar det inte enbart om trender (trots namnet) utan inredning med hänsyn hållbarhet, långsiktighet och kloka val. Annars tycker jag Instagram är toppen när jag letar inspiration. Finns hur många fina inredningskonton som helst, där man även kan söka på hashtags och leta sig vidare till nya konton. En tredje källa är litteratur, både facklitteratur och skönlitteratur. En roman med härliga miljöbeskrivningar kan inspirera massor!
  Kom på en idé nu – varför inte skriva en liten berättelse/novell för att riktigt komma in i känslan hur det är att leva med era tapeter, golv, kakel osv. 🙂

 • Min favorit är: https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1188
  Inspiration hämtar jag på olika ställen beroende på vad jag vill göra om. Just nu är det min son som med bästa tipsen kom.
  Det är hans rum som främst behöver fräschas opp och inredningsfantasin tar aldrig stopp. Fåglar har tagit honom med storm, i alla dess färger och form. Tapeten är för mig A och O, så om vi ovan tapet lyckas vinna kan ni hos honom finaste rummet finna.

 • kajsa skriver:

  Sandberg oas 222 01
  Hittar mycket på alvhem då flera av deras objekt liknar det vi bor i

 • 1. Min favorit: https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1191
  2. Hämtar inspiration från alla möjliga ställen, nätet, naturen, tidningar, andras hem, hem från förr i tiden mm.
  Sen brukar det bearbetas i hjärnan på nätterna och jag får ofta idéer från mina drömmar.

 • Jessica skriver:

  1.Misp 1191 är min favorit.
  2. Jag inspireras av inredare på instagram och så hittar jag en del inspiration på Pinterest.

 • Jessica S skriver:

  1. Jag föll för den fantastiska MISP1173
  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1173
  2. Förr inspirerades jag främst av heminredningsmagasin, men numera är det främst från bloggar och Instagram jag får min inspiration. Jag brukar också spara inspirerande bilder i olika kategorier så att jag lätt kan gå tillbaka till sådant som jag har tyckt varit extra bra. Det är en guldgruva att bara ösa ur. Tack till alla er som gör detta tillgängligt för oss andra ❤️

 • Emma L skriver:

  1. Favoriten MISS PRINT 2, MISP1086 hade verkligen gjort min hall till ett glädjespridande rum. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-2-misp1086
  2. Först och främst hemma hos mina vänner och bekanta. Tycker folk överlag har det så nedrans snyggt hemma. Hittar därutöver en hel del inspiration på instagram, av inredningen på restauranger och cafeer och såklart från bloggar.

 • Elinor skriver:

  https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1211. Den tycker jag om på så sätt att jag inte skull tröttna så snabbt på den. Inspiration för inredning hittar jag på bloggar, inredningssidor på nätet och i tidningar.

 • PiaL skriver:

  1. Miss Print 1 misp 147 är favoriten!
  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1147
  2. På trendenser.se, såklart! I kombination med andra bloggar och inredningsmagasin.

 • Sara skriver:

  1. Min favorit är https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1186
  2. Min stora inspiration är mitt hem. Jag vill ha ett hem i harmoni där stilarna mellan de olika utrymmena passar ihop

 • Maria K skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1148
  2. Inspirationen hittar jag överallt! Bloggar, tidningar, hemma hos andra men faktiskt även mycket när jag är ute i naturen. Kanske är det lugnet, färgerna och stora rumsligheten som gör det!

 • Jennie skriver:

  Så lägligt! Vi håller som bäst på att fundera på denna som fondtapet i köket med de gråa köksluckorna och i övrigt vita väggar
  https://www.happyhomes.se/miss-print-4-misp1145
  Tror det kan bli bra! Min inspiration hittar jag ofta i magasin, på bloggar, mäklarannonser och Pinterest.

 • Bibbi skriver:

  1. Detta härliga mönster i gult! Så trött på vitt, vitt, vitt.Mer gult åt folket!
  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1159
  2. Att bildgoogla är livet!
  Allt gott!
  Åsa

 • Annika W skriver:

  https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1191
  Jag älskar djur och natur och hittar min inspiration där. Jag har bland annat målat en fågelholk som jag ska limma dit små tygfåglar på och hänga upp i dotterns rum.

 • Beatrice skriver:

  1: Så oerhört svårt bland alla dessa fina men fastnade trots allt för denna :https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-3-misp1122
  2: Givetvis bloggar och butiker men allra helst mitt sinnestillstånd och känslan jag har i kroppen ger mig mycket att ta vara på.

 • Sara skriver:

  Detta mönster är min favorit! Vilken underbar tapet! Vore något för kontoret.
  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1169
  Inspiration hittar jag överallt! Idag var jag på bomässan Vallastaden 2017. Spännande! Hittat även inspiration på bloggar såklart, ig, tidningar you name it!

 • Ellen skriver:

  1)Den här tapeten skulle jag vilja ha som fondvägg i mitt sovrum https://www.happyhomes.se/tapet/oas-637-04 Kulle kännas som man sov i ett bergslandskap.
  2) Jag hittar inspiration i magazin, bloggar och i naturen. Mitt eget hem ger mig också inspiration till nya ideér. Jag ändrar ofta om.

 • Johanna skriver:

  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-misp1038
  Ovan tapet hade jag valt till vår hall!
  Inspirationen kommer oftast från tidningar, insta, bloggare, skyltfönster & butiker, naturen och vänners hem.

 • Titti skarp skriver:

  åh i min/vår hall skulle dessa passa in dels gillar vi fåglar i familjen och även min avlidne mor älskade alla fåglar och nu bor vi i hennes hus så dessa skulle betyda så mycket älskar färgen https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1187 jag gillar att på kvällar surfa runt på olika sidor på nätet inredningbloggar och så köper jag tidningar för att få inspiation hoppas på tur

 • Jerker skriver:

  1. Denna: https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1180
  2. Jag brukar googla och diskutera med min fru. Vanligtvis vinner hon diskussionen, de relativt få gånger vi har olika åsikter 🙂

 • Annica skriver:

  1. http://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1184 är min favorit.
  2. Hittar inspiration från instagram carlssoninterior och självklart från den här sidan/bliggen.

 • Jeanette skriver:

  Oj det var svårt att välja! Men den här blev jag väldigt kär i: https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-misp1010
  Jag hittar mycket inspiration på instagram hos olika inredningskonton.

 • Lisa skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/delicate-del64666090 är min favorit.
  2. Jag är ju snudd på besatt av tapeter och inredning, största källan till inspiration kommer från mina föräldrars fotoalbum.

 • 1. Min absoluta favorit är följande tapet: https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1223
  2. När stiltips och inspiration i BÄSTA kombination får råda, är Trendenser.se den självklara idékällan för interiör som jag väljer att skåda! 🙂

 • Sofia Klöfver skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-misp1010
  2. Hittar min inspiration både på sociala medier som tillexempel instagram men även mycket i naturen. Ofta är det enkelt och okonstlat i naturen vilket passar mig bra.

 • Nina Onemark skriver:

  https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1191
  Jag hittar min inspiration lite överallt, loppisar, film, serier, naturen ja precis överallt !

 • Maria skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/miss-print-misp1024
  2. Jag hittar inspiration på bloggar och på instagram. Älskar färgglad inredning som gör en glad av att komma hem. Har precis köpt min första bostadsrätt och ska ge mig på att tapetsera för första gången!

 • Ingrid Ljungberg skriver:

  Jag hade enorma problem med att hitta en favorit bland alla fina tapeter, men den här var den som fångade mig mest!
  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-2-misp1068
  Jag hittar inspiration i att föreställa mig olika berättelser eller personligheter som passar med rummets stil. Jag håller t.ex. på att inreda ett arbetsrum i jugendstil med många olika föremål från världen runt. Tanken är lite den att det ska vara som en upptäckaresandes arbetsrum på tidigt 1900-tal.

 • Gunilla.M.B. skriver:

  Jag står här med ett f.d barnrum (sen barnen flyttat ut för länge sen ) – har inte kommit mig för att tapetsera om , men tänkt på det länge . Numera är rummet hobbyrum/ gästrum – men det skulle bli så fint med nya tapeter – och nu såg jag chansen – så det gäller att "hoppa på tåget och ta chansen" ! Många fina tapeter – https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1144 , el.en ljusare variant. Hoppas på detta tapetkit , att det ska bli mitt !

 • Gunilla.M.B skriver:

  Glömde att berätta var jag får inspiration ifrån , får inspiration från TV , tidningar och på "nätet" bl.a Man får så många ieér ! 🙂

 • Karolina skriver:

  Denna tapeten ar underbar: https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1223
  Min insperation kommer från allt som sticker ut, allt som inte följer det typiska stilen och som inte är förutsägbart.
  Jag läser blogga och ögnar igenom internet. KLassiker från olika länder tilltalar mig och min resväska är alltid full när jag reser hem från ett annat land. Tar en liten ide från varje ställe och kombinerar det till mitt.

 • Veronica skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-misp1010
  2. Jag hittar mycket inspiration genom media och via internet. Även på resor och genom kultur.

 • Sandra Johansson skriver:

  1.https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1186 underbar tapet som skulle införa mer liv och en fin färgklick i vår minsta dotters rum . 2. Jag hittar inspiration här, i inredningsbutiker, klassiska magasin och hos vänner och bekanta ?

 • Stine skriver:

  1. Jag gillar verkligen https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1218. Så underbart fin grön nyans!
  2. Jag hittar mycket inspiration på resor men också mycket på pinterest där jag kan fastna för en detalj som sen kan ge inspiration till att göra om ett rum på ett helt annat sätt än jag först hade tänkt:)

 • Annika Andersson skriver:

  1. Denna tapet hade passat i vårt vardagsrum. Har aldrig gillat de vi har där idag. https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1187
  2. Jag letar i inredningsbloggar.

 • Camilla skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-misp1016
  2. Inom mig, tänker vad gör mig glad, vad känns som hemma för mig och vilka tapeter skulle inspirera mig till glädje i livet:) Men även av naturen (som jag dock älskar haha så går ju lite hand i hand med "Inom mig":) )

 • Anonym skriver:

  1. min favorit är den pigga MISS PRINT 3, MISP1124 https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-3-misp1124
  2. Inspiration hittar jag i vackra små vardagliga saker, alltifrån i naturen, på mattallriken, på nätet, i tidningar mm. Något som är varmt, gör en go o glad är bästa receptet att hitta rätt 🙂

 • Sara skriver:

  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-misp1045
  Min inspiration kommer från bloggar, inredningsbutikers hemsidor och inredningsbutiker.

 • Emma skriver:

  Min favorittapet är https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-misp1042, helt enkelt för att det är min favoritfärg och ett djärvt mönster.
  Jag hittar inspiration i historian, jag älskar nostalgi och tittar gärna i gamla veckotidningar från 40- och 50-talen.

 • Monika Lindh skriver:

  https://www.happyhomes.se/tapet/concrete-2-47215 – är min favorit.
  Inspirationen får jag från norra Ölands stenkust – färgerna, stenarna, växterna och havet

 • Madelen skriver:

  Denna naturnära taper är en av mina favoriter. Den skulle verkligen bidra med en harmonisk och inspirerande känsla i hemmet. Jag älskar både djur och natur.
  Jag får mycket inspiration från skogen, och tycker skogen bjuder på många fina inredningsdetaljer. Allt måste inte köpas in inredningsbutiker. Utan man kan skapa egen inredning.
  https://www.happyhomes.se/un-bisou-365112-fototapet

 • Björn Karlsson skriver:

  Önskar att sonens rum kunde fina väggar få… helst i hans älsklingskulör grå… Då skulle han gott på natten kunna sova… att jag alltid kommer älska min son – det vill jag lova! När sonen var liten han i timmar kunde tapeterna slita…. gröna väggar, som numera har stora fläckar så vita! Önskar därför att vinna honom en fin tapet… då sonen förtjänar ett fint rum och han är den finaste pojke jag vet! Önskar vinna följande: https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-2-misp1066
  Jag försöker hitta inspiration i den glädje och uppfinningsrikedom mina barn ger mig varje dag! Huset ska vara kärleksfullt och välkomnande, vilket dessa underbara tapeter skulle medföra.

 • Marie Gharavi skriver:

  Jag hittar min inspiration i naturen. Färger, form, mönster och idéer hittar jag ute i naturen och återskapar sedan i stilren och enkel design.

 • Ida skriver:

  Min favorit bland alla fina mönster och färger är Miss Print 4 MISP1145.
  Inspiration hittar jag på Instagram, bloggar och Pinterest men ingenting går ju upp mot att suga i sig inspiration från den riktiga pappersvarianten. Har alltid en hög vältummade inredningsmagasin brevid soffan!

 • Dencie skriver:

  Här är tapeten jag tittat på många gånger. Miss Print, MISP1001 skulle piffa till köket men inte göra det galet. Utan bara fint.
  För att få igång hjärnan i vacker inredning så är det bloggar, pinterest(som alla andra)och en hög med tidningar. Men allra bäst gillar jag nog Hemnet. Så otroligt mycket fint och bra idéer. Och så fint vi har i våra hem i vårat lilla land.

 • Britt skriver:

  Många fina tapeter, men min favorit blev Miss print misp 1016
  Ett hem ska inte bara vara fint o vackert, utan harmoniskt o trivsamt.Ett samspel med naturen som får flytta in o skapa ett lugn o naturligt samspel.

 • Maje skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1196
  skulle jag välja som fondvägg i mitt sovrum, där det nu sitter en alldeles för mörk tapet.
  2. Har man ett öppet sinne hittar man inspiration överallt: i naturen, på stan, på jobbet, på bloggar, hos vänner mm Ja överallt där man vistas Sen kan man "väva" ihop en egen mix av det hela.

 • Barbro skriver:

  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-2-misp1070
  Jag har överskott av fantasi och många "blivande" projekt så tur att jag har tre barn som snällt tar ner mig på jorden då jag flippar iväg.

 • Eva Lundström skriver:

  Min favorit är https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1224
  Inspitationen hittar jag i tidskrifter, i reklam, i färg- och tapetbutiker. Sen måste jag ju alltid besluta om möbler ska vara kvar eller om vissa saker ska bytas ut. Har vissa favoriter som alltid finns kvar och tar hänsyn till dessa då tapeter och färger väljs. I slutändan brukar det alltid bli bra.

 • Maria skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1148 Vi ska precis måla om i sovrummet och den här som fondvägg och den grå färgen på tapeten på de andra väggarna är precis vad jag letat efter.
  2. Nu för tiden hittar jag mest inspiration på nätet och inredningsbloggar, kanske en och annan tidning också.

 • Paola skriver:

  1) Men åh, den här påminner mig om mormor och morfars lägenhet på 70-talet! https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-2-misp1074
  2) Andras hem! Då ser man hur det ser ut på riktigt. Men även tapetkataloger … jag vill helst se det framför mig!

 • josefine skriver:

  1.
  Denna tapet jag föll för direkt,
  ett helt perfekt mönster för den vägg vi vill ha täckt,
  i sonens rum där vi har höga krav
  på en tapet som passar för lek och för att koppla av.
  Men, kanske kommer den också få bo,
  i vårt sovrum, kök, ja, kanske överallt må ni tro!
  2.
  Jag hittar inspiration på många ställen! Dels tittar jag på bloggar, instagram och i tidningar för att få inspiration till en snygg bas i min inredning. Men, det allra bästa, för att undvika att ens egen inredning blir för platt och lik alla andras (om man nu inte vill det ;-)), är att kika i second-handaffärernas fönster! Där hittar man många ideér och jag tror att det beror på att de anställda måste jobba med det de har till hands. De kan inte gå och köpa något för att göra det snyggt och få allt att passa ihop, utan måste hitta en harmoni och göra det bästa av vad som finns. Det inspirerar mig till att göra detsamma och lär mig att "koka soppa på en spik" med det jag har, och endast komplettera med noggrant genomtänka, helst miljövänliga nyinköp!

 • josefine skriver:

  Just det…
  https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1212
  den här tapeten är den jag menar 😉

 • Jimmie N skriver:

  1. Jättesvårt att välja bara en av alla dessa fina tapeter, men jag fastnade för denna. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1148
  2. Mycket från tv blir det, finns ju så otroligt mycket byggprogram och inredningsprogram just nu. Jobbar själv som snickare, och får se mycket olika stilar som kunderna vill ha i sina hem. Där snappar man upp ett och annat med 🙂

 • Sara Asplund skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-2-misp1060
  2. Vi utgår alltid i från bostadens tidsepok, den bas av möbler vi har från början, rummets blivande funktion och den känsla vi vill att rummet ska ge när man kliver över ströskeln. Med detta som utgångspunkt söker vi inspiration på bloggar, Pinterest, Instagram och i inredningstidningar. Men vi brukar också låta rummet växa fram – det tar tid att hitta rummets själ och hjärta. ???

 • 1. Min favorit är https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1188 färgstark och cool, men samtidigt behaglig och varm.
  2. Vi lever i en tid där inspirationen bara är ett knapptryck bort och oändligt mycket info och idéer ryms i en liten hashtag exempelvis. Jag utnyttjar det! Det är så coolt att man kan få en inblick i miljontals hem på en sekund. Att se bilder på vad andra gjort och sno deras smarta idéer är ju guld värt!

 • MISP1114 Miss print 3! Älskar den för att blommorna gör den så levande och jag vill ha mer färg i mitt hem! Inspirationen smyger sig sakta på och sen blir det ett måste att göra om. Blir ofta inspirerad av instagram!

 • Anette Eriksson skriver:

  1: Mitt favoritmönster https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1210 Den skulle bli så snygg i vårt matsalsrum.
  2. Jag följer inredningssidor på Instagram och kikar på inredningsbloggar. Jag har fått mycket inspiration genom det.

 • Mia skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1195
  2. Bra inredningsbloggar, tidskrifter samt besök hemma hos vänner. Men så gillar jag också att gå kvällspromenader, då man diskret kan kika in hos folk som har det upplyst och få inspiration från olika hem som man inte hade sett annars.

 • Linn skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1215
  2. Hemnet, där finns allt ifrån hemmafixarens till stylisternas inredningsknep!

 • Malin Forsberg skriver:

  Hej!
  Jag är en tapetnörd och älskar färger och former från naturen. Jag är kär i tapeten five lands som är full med sköna kullar.
  Min inspiration får jag från naturen, att bildggogla och såklart från härliga bloggar och instagramkonton. Jag skärmdumpar allt! 🙂

 • Clas skriver:

  Wow vilket pris!
  1.
  Det finns så många fina tapeter i kollektionerna som får inspirationen inom mig att svalla!
  -Det finns verkligen något i sortimentet som passar alla! 🙂
  Mönstret jag fastnade för finns i Miss Print 4.
  Den skulle passa perfekt i vår 50-talare som vi nyss har börjat hyra.
  Det vore tapetlycka och en höjdare förstås,
  om tapeterna flyttade hem till oss!
  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1169
  2.
  Inspirationen hittar jag i första hand hos Trendensers Frida,
  sedan en och annan inredningssida.
  Ibland händer det att jag tittar i vanliga pappersmagasin,
  det är fortfarande roligt och väcker inspirationen och fantasin.
  Pinterest -ja där hittar jag också mycket snyggt i olika kategorier,
  som får mig att drömma om inredning som laddar mina batterier.
  Ett annat ställe där jag letar inspiration iform av hashtags är Instagram,
  sedan blir det såklart på tv: ett och annat inredningsprogram.
  Tillsammans är detta en kombination som får mig att le,
  för när jag ska göra om blir det nästan alltid succé! <3

 • Ulrika skriver:

  Jag skulle bli så himla glad för tapeten MISS PRINT 4, MISP1144
  https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1144
  På tisdag den 12/9 får vi nycklarna till vårt första hus, som vi längtar efter att inreda detta. Vi hämtar inspiration från tidningar, hotell, restauranger, Pinterest och såklart Trendenser. Tapeten ovan hade gjort sig så fin i vår nya gäst WC och gästrum. Hoppas hoppas!

 • Jagoda skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/imaginarium-12369 denna tapeten tycker jag är fräck! + att min mamma älskar tegel. Det hade varit kul att fuska lite hemma i lägenheten och tapetsera med en tegeltapet!Hon hade älskat det!!
  2. Jag kollar alltid rundor på nätet. We heart it, pinterest, inredningstidningar, tv 🙂 Tycker det är bra att få in lite inspiration från olika håll. Blanda gammalt med nytt, lite olika stilar osv. Alltid kul med lite allt möjligt ! 🙂

 • Jagoda skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/imaginarium-12369 denna tapeten tycker jag är fräck! + att min mamma älskar tegel. Det hade varit kul att fuska lite hemma i lägenheten och tapetsera med en tegeltapet!Hon hade älskat det!!
  2. Jag kollar alltid rundor på nätet. We heart it, pinterest, inredningstidningar, tv 🙂 Tycker det är bra att få in lite inspiration från olika håll. Blanda gammalt med nytt, lite olika stilar osv. Alltid kul med lite allt möjligt ! 🙂

 • Lina skriver:

  1. Tapeten jag fastnade för var den du visade https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-4-misp1144 jättefin! Jag skulle vilja ha den i arbetsrummet.
  2. Jag hämtar inspiration från verkliga människors hem där det är en personlig blandning av gammalt och nytt. Jag tycker att det är så tråkigt och någonting väldigt ängsligt över alla inredningsreportage och "blogghem" där allt är nytt och samma samma.

 • Amanda skriver:

  1. Älskar:https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1193 Skulle vara underbart att bli välkomnad av den i hallen!
  2: Brukar kolla bloggar, hus & hem tidningen och kataloger som IKEA och MIO!

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Älskar älskar älskar https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1213 ?
  2, Jag letar och hämtar mycket inspiration på pintrest, Instagram, i bloggar mm. Även hemma hos folk.. gärna dom jag inte känner så väl. Är ju så häftigt att hälsa på hos nån första gången och (förhoppningsvis) insupas av deras hem och gå hem med massa nya roliga idéer.

 • Peter skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1220
  2. Jag läser inredningstidningar, bloggar, Pinterest och funderar mycket på olika lösningar när jag besöker andra hem! Just nu har jag lite tapetplaner hemma så detta hade hjälpt till en del 🙂

 • Annika O skriver:

  1. En tapet som är härligt retro;
  https://www.happyhomes.se/tapet/blend-363064
  2. Jag samlar och laddar med inspiration i olika butiker, tidningar, hemsidor, bloggar och Pinterest. Sedan går jag på min egen känsla och gör min variant av det hela, gärna piffat med olika diy-projekt!

 • Lena Persson skriver:

  Jag hittar min inspiration genom att googla på det jag söker. Mitt sovrum vill jag ha beige, retro och tidlöst.Hittade denna tapet som känns precis som jag och tävling så nu hoppas jag på att vinns den!

 • Annika Nilsson skriver:

  1) https://www.happyhomes.se/tapet/five-lands-misp1199
  2) Inspiration hittar jag att blunda och fantisera i mitt eget huvud!

 • Mrs Parker skriver:

  1) Tapeter med fåglar och vackra blommor, gärna liljor, är min favorit!
  2) Inspiration hittar jag i naturen och inredningsmagasin!

 • sarah skriver:

  Jag har totalt fallit för A vintage book, 1650 från Boråstapeter.
  DEn skulle jag vilja ha i mitt sovrum. JAg har äntligen fått ett eget sovrum men den där avslappande hotellkänslan har tyvärr inte infunnit sig ännu. A vintage book känns inbjudande och drömsk. Den skulle jag somna gott till!

 • Jörgen skriver:

  1. https://www.happyhomes.se/tapet/miss-print-misp1002
  skulle vara sjukt snygg i min långa hall.
  2. Ofta har jag någon idé själv som jag försöker googla på för att hitta exempel. Jag kan hamna på någon blogg, här t ex, eller på någon store.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.