Annons

Lookalikes: Saltglaserade ljuslyktor

Jag vet inte om Artilleriet eller Tell me more var först, eller om de senare rent av är leverantörerna till de förstnämnda – men de har onekligen bidragit till att göra de saltglaserade ljuslyktorna i vitt, grått och bärnsten omåttligt populära under de senaste åren. Noterade att Ellos hakat på trenden. Vad säger ni om de här? Lika som bär?
Bild 1: Tell Me More Frost, pris från 125-265 kr
Bild 2: Ellos Ross pris från 149-249 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • Josefine skriver:

  Såå fint, och höstigt!

 • Jonna skriver:

  Hej! Jag ska nu flytta från en lägenhet med trägolv till en med plastmatta. Det är en hyresrätt så att lägga in golv är inget alternativ. Skulle inte du kunna tipsa om bra sätt man kan inreda en lägenhet med plastmatta? Känns som man lätt tappar all mysighetskänsla

 • Ann skriver:

  Javisst påminner de om varandra. Jag tycker att Ellos variant ser elegantare ut, men Tell me Mores har mer hantverkskänsla, handens verk, så jag skulle nog välja den. Men de är fina båda två!

 • Maria skriver:

  Ingen av dem var först. Har funnits sedan länge i en butik på väg till Österlen. Butiken är stängde för två år sedan men drevs av en inredare och stylist som jobbat många år för ikea. Hon ville satsa på sin höstuppfödning på heltid. Hon började även sälja Bungalow innan det spred sig till övriga landet. Där köpte jag dukar för många år sedan och döm om min förvåning när jag såg Chamoise dukar, där kan man prata om kopiering.

 • Karina skriver:

  ÄLSKAR såna här! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.