Annons

Happy Friday!

Jag önskar trevlig helg med en söt idé fotad av en av mina amerikanska favoritbloggar Delia Creates. En himla fin grej att sticka ner i en bukett istället för ett tack-kort. En Typographic Topper! Printa ut ett tjockt typsnitt på styv kartong och skär ut med en vass kniv, fäst på grillpinne – klart. Happy Friday! 
Foto: Delia Creates with permission 

Kategorier:

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Jättefint! Enkelt att göra med en sådan silhouette cameo- skäraskin som är med på bilden, den skär texten och själv. Jag har en sån men gör mest skyltar och textiltryck med den. Ha en fin fredag!

 • Anonym skriver:

  Jag brukar skära papper mef skalpell. Bra när man ska fixa svängiga typsnitt med mkt kurvor. TIPS!

 • Olivia skriver:

  Det där ser väldigt svårt ut! Men med en silouette cameo som hon använt är det nog enklare att få till de där skarpa typsnitten.

 • malin skriver:

  Lätt plätt med en silhouette . jag har en sedan 15 år tillbaka. En enkel "plottermaskin" , kopplad till ett datorprogrm och som skär ut alla möjliga motiv man kan tänka sig.
  Roligt och användbart.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.