Annons

Throwback Thursday


Inlägget innehåller reklam för Trendenser AB
samt en annonslänk till Önskefoto

Innan vi gick på semester samlade jag ihop alla bilder som fotats i samband med de events jag arrangerat under det senaste året. Trendensers 10-årsjubileum, mitt Glöggmingel, den stora Vårfesten, sticklings- och Växbytardagen, Trendensers Skördefest och sist men inte minst jätteprojektet Influencer Meetup 2017 . Så många fina minnen! Sen gjorde jag en egen fotobok för varje tillfälle. När böckerna var klara visade jag dem på Instagram Stories och fick genast frågor om hur jag gjort. Mina böcker är skapade med hjälp av detta webbverktyg (adlink) och jag betalade 299 kr styck. Jag gillar Önskefotos färdiga sidlayouter och tygomslagen som ingår i standardpriset och använde dem faktiskt innan jag ens visste att de fanns med i mitt affiliatenätverk. De här böckerna är i storlek L (mått 28×21 cm) och i filmen ovan kan ni se ett smakprov av resultatet men också lite av det jag jobbat med vid sidan av bloggen det senaste året. En ”Throwback Thursday” helt enkelt!

Kommentarer

 • Therese skriver:

  Hej! Vad fint du gjort! Svårt att se i filmen men hur upplevde du kvaliteten på bilderna? Jag beställde för många år sedan via dom och då var bilderna så gryniga att jag reklamerade boken. Jag kan tänka mig att det hänt en hel del sedan dess så är därför nyfiken på hur du upplevde kvaliteten.
  Mvh Therese

  • Trendenser skriver:

   Hej! Vi har alltid blivit nöjda med kvalitén på trycket. Bilderna från eventsen har varit högupplösta bilder tagna med systemkamera/av fotograf och den tryckta kvalitén har blivit väldigt fin.

 • Theres skriver:

  Fint! Bra tips! Vilken bindning har boken i filmen? Regular eller layflat premium?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.