Annons

Intervju – Bloggmammor: så inreder vi för babyn

Det råder en total babyboom bland Sveriges inredningsbloggare och inredningsstylister (vi måste ju vara ett 20-tal som fått bebis bara i Göteborg nu i vår). Många är nyfikna på hur ”bloggmammor” planerar och inreder barn- och babyrummen, och IKEA har intervjuat några av oss. Jag är med på ett hörn. Läs mer HÄR! Happy Friday.
Foto: Alicej.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Så himla fina Ni är ??

 • josefine skriver:

  Jag är väldigt intresserad av barnrumsinredning och funderar mycket kring just det du beskriver i intervjun; att våga frångå sin egen stil och färgsättning till förmån för ett, kanske lite lekfula(l)re, barnrum. Många barnrum går nu i grått och är väldigt avskalade, vilket jag själv objektivt tycker är otroligt vackert och gör sig fantastiskt på bild. Men, med handen på hjärtat, är det så roligt för barnen? Jag vet inte. Har inte facit. Det kanske inte spelar så stor roll? Kanske kan barnen få precis mycket utlopp för sin kreativa ådra och fantasi i ett perfekt greige instagramrum som i ett mer färgglatt rum? Jag har i nuläget valt att måla en lite sotad pastellgrön färg på en del av väggarna i barnrummet, dottern älskar det, men visst är jag ibland sugen på att måla över det gröna med ljusgrått – så att det mer går i linje med övriga hemmet. Roligt att du tar upp detta då inredning letar sig in i barnrummen mer och mer. Mvh Josefine / @andthatkid (instagram)

 • Resfredag skriver:

  Men vilken ljuvlig bild. Grattis till bebisen!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.