Annons

Instamoments @trendenser

Igår tackade vi av min assistent som ska börja plugga på Berghs till hösten, postade de allra sista rullarna för Trendenser & Friends på ett tag och lämnade över de löpande uppgifterna (annonshantering, traffic och admin) till en sommarvikarie. Från och med nu har jag 5 veckors vila från ansvar och åtaganden. Så ofantligt skönt! Några ögonblick från veckan som fastnat på instagram och insta stories hittar du nedan!
1.) Avslutningsfika för min assistent Sofie som jobbat med mig i två år. Nu väntar nya tider för oss båda. 
2.) Firade in sommarlovet med att köpa ny baddräkt. Faktiskt inspirerat av en instagrambild. Tack för tipset Ulrika @Seventeendoors 
3.) Och på tal om kläder. En ögonblicksbild på helgens packning till mor och barn. Min sommarstil har aldrig varit direkt svart.. Men, bor man på västkusten så passar det ju bra… Heja blåvitt!
4.) Ibland känns det som om jag är den enda inredningsbloggaren som lever ett vanligt ”svenssonliv”. Med risk att låta bitter (det är jag inte) så blir det inte någon rosé i St Tropez eller spännande surfsemester i Sri Lanka i mitt flöde (hur gör ni för att få ihop det?). Vi hänger istället med andra småbarnsfamiljer på Daftö piratland – med en ljudnivå därefter. I eftermiddags smet jag iväg en stund och njöt av en stillsam barnvagnspromenad med den här utsikten. Sicken hjärnmassage!
 
Följ mig gärna på Instagram via:
@trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda Westerin skriver:

  Hej! Jag är ute efter en ny handväska i tote modell. Ser idag att du har en sådan i brunt skinn, var kommer den ifrån? Ha en fin sommar och ledighet!

 • Cecilia skriver:

  Vilken läcker baddräkt!!! ?☀️??
  Ha en fin sommar. Tipsar gärna om Budapestbakelse på Kaffedoppet och Kärleksblandningen (om man gillar te) i lilla te-affären mitt emot Badhuset i Strömstad.
  Hälsningar Cecilia

 • Johanna Bradford skriver:

  Hehe.. kan meddela att det kanske inte alltid går ihop men det blir bra ändå 🙂 Ha en härlig semester nu! Kram

 • Claea skriver:

  Det är det vanliga som gör dig verklig.
  Tack för din energi & inspiration – och dessutom ärlighet.
  Sommarkram/Clara

 • Jessica skriver:

  Härligt med "svensson"liv.☺Vill gärna precis som Linda veta vart den fina väskan kommer ifrån.Kommer kläderna (blåvita)från Kappahl?Ha en underbar sommar?

 • Ann skriver:

  Hej!
  Den dan det finns bilder från Saint Tropez eller Thailand slutar jag att läsa ;-). Anledningen till att Trendenser är den enda inredningsblogg jag följer är att det är den enda sådan blogg som fokuserar på just inredning och design. Vill jag se bilder från sandstränder, fyllda vinglas och läckra frukostar (men det vill jag inte) så finns det andra bloggar för det. Så fortsätt att vara Sveriges bästa inredningsblogg!

 • Sandra skriver:

  Håller fullkomligt med dig Ann! Dessutom skulle det ju inte rimma så bra med hållbarhetstänk och Sri Lanka så det är jag bara glad över att inte se här. Så skönt med en äkta blogg med hög trovärdighet. Heja dig Frida!

 • Emma T skriver:

  Nu är ju inte jag direkt någon inredningsbloggare men Svensson-liv är nog ändå min favorit. Löptur i skogen, vika tvätt och lösa sagor för barn, himla fint det där.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.