Annons

DIY: Bygg en TV-bänk av köksskåp

Jag får så många frågor om TV-bänkar och mediamöbler just nu. Ett tips till producerande företag kanske? Finns uppenbarligen en lucka i marknaden! Mitt bästa budgettips är att montera ihop flera av IKEA’s fläktskåp/överskåp Metod på golvet om man vill komma billigt undan. Går att måla om man vill ha samma kulör som väggfärgen och variera i oändlighet beroende på vilken toppskiva man använder. Läs mer HÄR!
Foto: Sara Medina Lind

Kategorier:

Kommentarer

 • Anett skriver:

  Vi har nyss gjort så, tre överskåp på raken, 180 cm, 40 cm djupa.
  Men vägghängt dem, ca 40 cm upp, blir luftigt och lättstädat. ?

 • Lina skriver:

  Jättesnygg. Men. Spännande att kalla det TV-bänk och sedan inte ha en TV…

 • Emma T skriver:

  Om någon producent läser här så tror jag på ett skåp, likt ett gammalt linneskåp, där man kan ha tv och annat fult (stereo, sladdar, modem…) inuti och bara öppna när man skall se på tv’n.
  Luftig baksida för att "apparaterna" inte skall bli för varma, anpassat så man kan få ut strömkabel och dörrar som går att öppna 180 (eller mer!) grader så man kan se tv’n ordentligt. Hade inte det varit något?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.