Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort på Beslagdesign

Den här veckan har en lycklig bloggläsare chans att kamma hem ett presentkort på 1000 kr att handla beslag för hos Beslag Design. De har ett enormt utbud av handtag, knoppar och beslag för dig som står i färd att renovera eller bara vill uppdatera dina köksskåp, byråer och garderober hemma. Allt du behöver göra för att delta i tävlingen är att svara på följande fråga i kommentarsfältet nedan. Du har som vanligt sju dagar på dig. Lycka till!

1) Välj din favorit ur Beslag Designs sortiment och beskriv var och hur du skulle använda den. Motivera kort!

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Emelie som kommenterade 2017-08-02 kl. 21:37:27. Maila dina kontaktuppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!

Tävlingen pågår t.o.m. den 7/8 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Beslag Design och beslutet går inte att överklaga. Ett presentkort i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Annika Bergkvist skriver:

  Hej!
  Utan tvekan Loop, black edition. Beslagen skulle hamna i min dotters kök, som varit handtagslöst i över ett år nu! Studenten skulle bli fantastiskt överraskad och helt enkelt mega beslagglad 🙂
  Tack för superbra blogg!
  Glad sommar
  Annika

 • Ann-Sofie skriver:

  Åh, det här skulle vara perfekt för oss att vinna, vi bor i hyresrätt och trivs väl inte helt med kökets utseende men det känns inte värt att göra om hela eftersom vi inte själva äger vår bostad. Men däremot skulle det ju vara suveränt att fräscha upp köket och byta upp de fula kökshandtagen till mässingshandtagen 1353, det skulle faktiskt verkligen lyfta utseendet på hela köket! Och köper vi sen hus som är vår plan så kan vi ta med oss de till ett nytt fint kök!

 • Julia skriver:

  Jag skulle använda den snygga mattsvarta knoppen nedan för att modernisera min hyreslägenhets kök och få det att gå ihop med resten av rummet som är i min stil. Det skulle bli så snyggt!
  https://www.beslagdesign.se/produkter/59/1493/4419/knopp-como-26-mattsvart/

 • Anonym skriver:

  Jag skulle vilja ha de svarta handtagen av miljövänligt naturgarvat läder som en snygg kontrast i vårt kök som skall byggas inseptember. Köket kommer ha vita matta luckor och en bänkskiva i ask. Att få in lite läder som också är garvat i Sverige och ger karaktär ju mer det används hade vart kul 🙂

 • Anonym skriver:

  Vill få till en lyxig bistrokänsla i vårt lilla hyresrättskök. Skulle bli så fint med svarta läderlindade handtagen SS-A <3

 • Jessica skriver:

  Anonym ovan är jag! 😀

 • Sofia skriver:

  Knopp Soliden är min favorit! Har en pågående övertalningskampanj, riktad mot min partner, att investera i snygga knoppar för att lyfta vårt något trista kök – än så länge har kampanjen varit fruktlös men med ett presentkort hos Beslag Design finns inget annat än vinst i sikte!

 • Therese skriver:

  Några av loop handtagen från black edition! HELT underbara! Har precis köpt min första lägenhet & har lite saker jag vill göra vid. Är sugen på gråa luckor i köket med svarta & guldiga detaljer. Dessa handtagen hade passat in perfekt där!

 • Johanna Bard skriver:

  Jag kanske är lite snobbig, men Royal deluxe är handtagen för oss och uppfräschningen av vårt kök. Vilket lyft!!

 • Carin skriver:

  De svarta läderhandtagen med polerat krom
  Jag bor i nybygge, men byggarna har inte tänkt på att flera av skåpsluckornas handtag tar i en förrådsdörr om de står lite öppna när dörren öppnas. Givetvis är handtagen av stål med vassa kanter. Ett läderhandtag skulle lösa problemet och passa fint med övrig inredning i mitt kök.

 • Malin Å skriver:

  Handtag 1353, obehandlad mässing
  Efter att en vattenkokare från Jula fått krupp och SMÄLT sig själv, en bit av bänkskivan samt golvet har vi renoverat de skadade delarna och passade då såklart på att byta ut 00-talets svarta minikakel med vita fogar till en kitchenboard, bänskivans laminerade vita yta till en som iallafall ser ut som trä, och det mörka klickgolvet med kass kvalle mot ett ljus lönnmönstrat.
  Det som återstår av den kliniska bachelor-pad känslan är de silvriga rektangulära handtagen. Hårda och tråkiga i uttrycket. Obehandlad mässing som åldras fint skulle passa fint dock 🙂

 • Rebecka skriver:

  Jag flyttar tillsammans med min sambo in i en nybyggd lägenhet i september. Allt med lägenheten är perfekt och jag har längtat och räknat ned i drygt ett halvår. Nog om det, men i lägenheten finns ganska många garderober och dessa är utrustade med handtag som är kantiga i matt rostfritt stål. Inte alls snyggt och detta funkar inte alls med vår stil. Det snyggaste handtaget jag hittat hittillls är "Rrostfritt/läderlindat brun". Det vore den perfekta inflyttningspresenten att vinna detta!

 • Lisa F skriver:

  Knopp graf, helt underbar!
  Jag och min sambo bor i en liten tvåa, så eftersom att man inte kan göra något stort (vart finns det plats för sånt?!) så är det detaljerna som räknas. Knopp Graf är en stilren med ändå rolig detalj som hade piffat upp vårt lilla kök något enormt.
  *håller tummarna*
  /Lisa

 • Johanna skriver:

  Min favorit är det rostfria handtaget lindat med naturgarvat och miljövänligt läder från Tärnsjö Garveri, i färgen natur. Jag skulle använda det i en gammal badrumskommod som just målats om. Handtaget skulle bryta av fint mot det vita och dessutom bara bli finare ju mer det används.

 • Sara Malmberg skriver:

  Har flyttat från älskat hus till lägenhet. När all inredning är på plats är det något som ändå saknas för den fulländade känslan. Tänk att få byta ut de trista standardhandtagen på alla innerdörrar mot Kastrup 04 i svart läder. Det skulle förändra hela lägenheten omedelbart. Vilket lyft!!

 • Susanne skriver:

  Jag skulle absolut köpa Lopp i brunt naturfärgat läder.I stället för att köpa nytt så renoverar jag och förnyar ett stort gammalt vitrinskåp med skåp och massor av härliga prång där Loop ha dtag skulle vara pricken över i?

 • Märta skriver:

  Svårt att bara hitta en favorit, men valet landar ändå på Dörrhandtag Kastrup 04 läderlindat rostfritt/läderlindat svart. Just nu har vi någon sorts guldhantag i plast i vår 40-tals lägenhet, ni kan ju själva föreställa er vilken skillnad det skulle bli att byta ut dem mot dessa vrålsnygga.

 • Anonym skriver:

  Oh Handtag loop round skulle passa så bra nu när vi ska byta skåp i köket.
  Tack för en fantastisk blogg.

 • Elin O skriver:

  Jag skulle välja handtag 1353 (förmodligen i mässing) med läder omkring. Vi behöver uppdatera vårt kök med små medel pga urläckert hus från 1921 men också mycket fix såklart. Jag älskar att bibehålla den gamla känslan med en modern uppdaterad tvist, liksom dessa snygga handtag!

 • Emma Kitti skriver:

  Jag skulle låta min bror välja krokar att sätta upp i hans hall som han renoverat så fin. Han behöver krokar i mina barns höjd eftersom de inte når upp till övriga hängare. ?

 • Ingrid skriver:

  Herrejisses vad jag skulle vilja vinna just denna tävling! Ska flytta från vårt älskade hus till en nybyggd lägenhet som bara skriker opersonligt omys! Det behöver absolut åtgärdas med bruna läderinlindade dörrhandtagen Kastrup 04.

 • Hanna skriver:

  Loop strap för att förfina min standardbyrå från stora möbelhuset;)
  Den står nu dessutom synlig i vardagsrummet så då hade hela rummet lyfts!

 • Ulrika skriver:

  Jag skulle så gärna vilja ha Handtaget SS-A i krom med svart lindat läder. Vi ska göra om köket nästa år de skulle passa perfekt till de ljust gråa luckorna som jag har tänkt mig ?? Så där att man bara skulle stå och dra i lådan för man tycker så mkt om dem.

 • Elin Dahllöf skriver:

  Loop round för att piffa upp våra standardluckor i köket, elegant, modernt men ändå tidlöst!

 • barbro Werner skriver:

  Behöver verkligen inte ett – utan två – handtag till mina garderober som jag just målat så där tjusigt gråa. Och vad vore vackrare än handtagen i rostfritt, läderlindade i natur, skulle sitta som en smäck säger jag!

 • Liza skriver:

  Jag älskar de fina tjärnö-garvade handtagen och skulle komplettera med Loop strap i mitt kök för att förvara linneservetterna mellan måltider https://www.beslagdesign.se/produkter/47/1708/4629/loop-strap/

 • Ulrika skriver:

  Åh Balder hade ju passat perfekt i vårt kommande hus. En sekelskiftesvilla som vi totalrenoverar, så det finns ju några dörrar att välja på. ?

 • Anna C skriver:

  Vi ska snart flytta och jag skulle så gärna uppdatera några va våra skåp och byråer men några fina trendiga läderhandtag. Vi flyttar från lägenhet till ett ganska stort hus och har inte råd att köpa allt nytt men det vore kul att kunna uppdatera det lite.

 • Lois skriver:

  Jag har aldrig velat vinna någon tävling mer än denna!
  Vi har KÄMPAT oss igenom en köksrenovering och jag har i tio veckor varit ensam på resande fot med två barn under fem år då vi inte kunnat bo hemma. Rekommenderar det INTE.
  Så, om jag skulle få knoppa fast KNOPP BEAD STRAIGHT och bara njuta av mitt nya kök skulle det vara himlen på jorden. Eller iaf så nära man kan komma.

 • Cajsa skriver:

  1. Om jag hade vunnit denna fantastiska tävlingen så hade det varit en bra start på vägen då jag ska renovera en byrå till min dotter som snart fyller år!
  Vi har (ganska omedvetet till en början) börjat göra våra presenter själva till våra barn, eller som i detta fall renovera gamla saker, vilket jag tycker är en underbar grej nu! Och nu vill jag ordna en fin byrå till hennes lekrum där hon kan sortera sina leksaker. Winwin!?

 • Birgitta skriver:

  Åh, den här tävlingen önskar jag verkligen att jag kunde vinna! Vi har ett kök, från 90-talet. Det är fortfarande fräscht, och så påkostat (som de tidigare ägarna gjotde) att vi aldrig kommer kunna ersätta det i samma standard. Men för att förnya köket ändå skulle jag vilja byta ut beslagen till
  HANDTAG 0517 rostfri look. Dessa tror jag skulle passa in i köket och samtidigt ge det en lite modernare touch!

 • Louise skriver:

  Jag älskar handtagen lounge i som är lädersvepta och gillar allra bäst de i krom med svart läder. Att byta samtliga hantag till garderoberna hemma lagom är stort projekt stort projekt som faktiskt kan avslutas med två små barn hemma. Jag håller tummarna!

 • Beata skriver:

  Handtag Royal Deluxe-128 förnicklad/läderlindat brun, är nog favoriten efter mycket övervägande och funderande! Fanns väldigt mycket fint, men jag tror denna skulle göra sig fint då vi behöver fixa till vårt nya kök med lite roligare detaljer så som nya beslag, ny skiva och kanske lacka luckorna. Denna skulle passa så fint in!

 • Erika Larsson skriver:

  Min favorit är knopp graf i mattsvart som hade blivit så fina i vårt nya kök! Vi blir en liten familj i höst och försöker hinna med en köksrenovering innan dess så de vakna nätterna och tidiga mornarna kan spenderas lite trevligare. Vi river väggar och sätter nya tak, tre glada amatörer, jag, sambon och minibyggaren som sparkar för fullt i magen ?

 • Johanna skriver:

  Knopp Solliden!
  Efter år av väntan ska äntligen ett nytt kök in.
  Det roligaste men nästan svåraste beslutet är valet av knoppar för de är så i ögonfallande. Det är också det bästa sättet att förändra utseendet på ditt kök! Knopp Solliden hade passat perfekt i det planerade köket!

 • Outi skriver:

  Åh – hade utan tvekan frossat i Loop-handtagen om jag vunnit ? Har haft handtagslösa skåp i två år nu och det är både jobbigt och o-snyggt – så loopsen hade helt enkelt blivit lite oh-la-la och gett ett avslut på det oändliga velandet.

 • Susanne skriver:

  Knopp 2078.
  Köket i våran fjällstuga har inte fått sig någon större renovering sedan stugan byggdes för en herrans massa år sedan. Så ett nytt kök med dagens standard höjd på diskbänken och nya fräscha knoppar från beslag design.

 • Hej & tack för en fantastisk grym blogg som fortfarande levererar grymma tips!
  Min lilla familj är nyinflyttade i en nyproduktion i Kvillebäcken. Många fina tillval gjorde vi men handtagen i lägenheten är samma hos alla andra nyproduktioner, opersonliga och inte alls charmiga. Jag är en inrednings tokig fru och mannen likaså. Men ibland känner jag att jag tar över i smak och tycke. Därför skulle knopparna från Graf spegla min man perfekt då de påminner om många detaljer från ljud och teknik världen eller låta honom bestämma helt själv från sortimentet och vart i lägenheten som kommer få en personlig touche! Det hade varit så kul! 🙂

 • Emma skriver:

  Knopp 7028, de skulle se fantastiska utvi vårt snart nybyggda radhus. I ett ljusgrått kök med dessa knoppar hade jag känt mig som hemma!

 • Anna K skriver:

  Mkt snyggt men 1353 i svart eller någon av de lädersvepta i krom och svart. Konstigt, tänkte precis idag att vårt kök skulle behöva nya handtag, så det vore ju verkligen en rolig grej till vårt kök! Tack för inspiration!

 • Isabel skriver:

  Jag skulle såklart välja Nissan krok i piletad krom. Varför? För att det är en designklassiker som dessutom ser ut som en berusad bläckfisk som vill slåss! Det är precis vad behöver i min hall!

 • Anna skriver:

  Handtagen Lounge i krom skulle verkligen göra skillnad i köket i min hyresetta. Då det inte är "min" lägenhet vill jag inte lägga för mycket pengar på renovering men att byta handtagen till något snyggt och klassiskt skulle bli ett lyft från den tråkiga standardkänslan.

 • Louise Krabbe skriver:

  Handtag 1353 med brunt lindad läder! Efter det senaste årets kaos står vi fortfarande utan handtag till både kök och garderober. Tanken var smala vita som fästs på baksidan av luckan och sedan går på ovansidan och fram. Men kökskillen gjorde fel och gick sedan i konkurs och här i köket står vi….handtagen vi planerade in får inte plats. Men dessa stilrena med ett jordar grepp hade suttit som en smack ser jag nu…och hoppas på lite tur efter all turbulens som varit.

 • Gudrun Sölvason skriver:

  Hur jag än vänder och vrider på lindat läder à la Ernst så kommer jag alltid tillbaka till klassikern Skålhandtag 1843 förnicklad – ser ut som evig kärlek. Passar fint till kommande köpmansdisk.

 • Maria Andersson skriver:

  Handtag Strap 32 med brunt läder och mässing är min favorit. Min förvaringslösning i vardagsrummet med släta vita skåp skulle med dessa handtag gå från en trist standardlösning till en blickfångare i rummet! Tack för en fantastisk blogg och en fin tävling.

 • Robert skriver:

  Svarta Aero handtag till köket i vårt nyköpta 20-tals hus. Skulle passa perfekt till det vita kaklet med svart fog, och den svarta spiskåpan.

 • Katharina skriver:

  Om jag fick välja så skulle det absolut bli något utan de läderlindade handtagen, till exempel SSA modellen.
  Vi ska precis byta kök, och vi kommer att välja ett ganska enkelt IKEA kök, men välja handtag, bänkskiva och andra detaljer från andra leverantörer för att göra det mer personligt. Ett presentkort skulle vara supertrevligt såklart ?.

 • Nadja skriver:

  Hej!
  Åå, detta måste jag vinna! Jag är i STORT behov av nya knoppar (saknas helt och hållet!) till våra ommålade garderober och de jag skulle vilja ha är: Knopp Bead Straight-28 marmor/grå, då vi har ett marmorbord som står i närheten och det vore ju snyggt!
  «·´`·.(*·.¸(`·.¸ ¸.·´ ¸.·*) .·´`·»
  «·´¨*·.¸* Love Beslag Design*.¸¸.·*¨`·»
  «·´`·.(¸.·´(¸.·* *·.¸`·. ¸ .·´`·»

 • Josefin skriver:

  Jag skulle välja Knoppen Graf ur Beslag Designs black edition. Dom skulle passa perfekt i vårat nya kök från Ballingslöv.

 • Åsa Wallenrud skriver:

  Flyttade in i vårt hus för tre år sedan och köket var relativt nyrenoverat med IKEA kök. Man hade den dåliga smaken att sätta upp handtag på alla lådor och skåp som var 160 cc och gigantiska i utformningen. När man tittar in i köket är det det enda som syns. Blir galen.. Det är inte heller helt lätt att hitta 160 cc handtag men jag hittade just 88:an och tänkte WOW!!! https://www.beslagdesign.se/produkter/26/1157/2814/handtag-88:an-160-rostfri-look/

 • Anna skriver:

  Knoppen Bowl- vrålsnygg i svart. Drömmer om denna knopp på mitt loppisfynd, en fin byrå som snart är målad i svartpeppargrått- samma som sovrumsväggen. Ska bara slutföra allt slipande först…

 • Jennie skriver:

  1. Handtag 0033. Vårt badrum står på tur att renoveras fram tills dess passar en förnyelse med handtag som även kommer att passa in i det renoverade badrummet.

 • Åsa skriver:

  Såklart de snygga handtagen med täckbricka i mässing. Finns att välja mellan med eller utan läderlindat handtag. Perfekt eftersom jag vill byta ut mina knoppar mot handtag och täckbrickan täcker det gamla hålet helt perfekt.

 • Nicklas skriver:

  Läderlapparna hade gjort sig kanonbra i vår kommande hall.. Mars 2018 bär det av till nytt hus och då behövs nya detaljer.

 • Emma skriver:

  Rostfritt profilhandtag hade passat väldigt bra i vårt kommande badrum som ska börja renoveras i september/oktober.

 • Emma skriver:

  Knopp Solliden i polerad mässing till vårt nya kök som vi slitit med på egen hand hela sommaren. Kommer bli ett platsbyggt ljusgrått kök med askbänkskiva i shaker stil. Mässingsknoppar skulle passa så bra till det.

 • Emma skriver:

  Knopp Solliden i polerad mässing till vårt nya kök som vi slitit med på egen hand hela sommaren. Kommer bli ett platsbyggt ljusgrått kök med askbänkskiva i shaker stil. Mässingsknoppar skulle passa så bra till det.

 • Maria skriver:

  Handtag loop i svart läder/svart skulle passa utmärkt i vår kommande köksrenovering och ge de matta grå köksluckorna den extra awesomeness som behövs

 • Julia skriver:

  IDAG fick jag nycklarna till min nya lägenhet, nyproduktion, med standardkök och toalett. Lägenheten är bra men tråkig, och som student har jag inte råd att renovera den till mer personlig. Men med ett par nya SKITsnygga handtag från "Black edition" i modellen "Soft" hade blivit ett enkelt, STORT lyft som hade förgyllt min vardag mycket. Tack för denna chansen! Håller tummarna!

 • Julia Madsen skriver:

  Glömde mailadressen i förra inlägget! Men IDAG fick jag nycklarna till min nya lägenhet, nyproduktion, med standardkök och toalett. Lägenheten är bra men tråkig, och som student har jag inte råd att renovera den till mer personlig. Men med ett par nya SKITsnygga handtag från "Black edition" i modellen "Soft" hade blivit ett enkelt, STORT lyft som hade förgyllt min vardag mycket. Tack för denna chansen! Håller tummarna!

 • Ellen skriver:

  Jag skulle valt dörrhandtag Balder i krom då jag i min lägenhet renoverat spegeldörrarna som var klädda i masonit när jag flyttade in. Nu är dörrarna fina men dörrhandtagen är ej tidsenliga och inte heller likadanda på alla dörrar.

 • Pernilla skriver:

  Våra slitna mässingliknande dörrhandtag skulle jag gladeligen byta ut mot dörrhandtaget Balder i krom. I och med att alla våra sovrum ligger i en korridor skulle det bli ett superlyft att få byta ut alla 4 dörrars handtag.

 • Rebecka Karlsson skriver:

  Jag skulle köpa de supersnygga dörrhandtagen Kastrup 04 i svart läder. Hade förändrat utseendet på våra tråkiga dörrar totalt.

 • Jessica S skriver:

  Vi är sedan ett halvår tillbaka på jakt efter en bänkbelysning till vårt nyrenoverade kök, dock utan att vi har hittat någon som vi vill ha ännu. Men hos BeslagDesign har vi nu hittat en som både jag och min man gillar, nämligen MOOD HE TDM. Vore toppen att vinna presentkortet, för då slår vi till ???

 • Monnah skriver:

  Skålhandtag Newport hade suttit perfekt i vårt kök! Vi har en modell skålhandtag som man nästan skär sig på då de är så vassa, så det hade varit skönt att få byta ut dem.
  Annars är jag så imponerad av hela Beslag Designs hela sortiment och har scrollat igenom hemsidan och fallit för flera av modellerna. Jättetrevligt sätt att uppdatera sitt hem!

 • Handtag 1353 är min klara favorit. Rostfritt handtag med svart läder skulle förlänga livslängden på vårt kök, har tidigare gett mig på att linda läder själv runt befintliga handtag…men icke…inget slår dessa?
  Tack för härlig blogg!

 • MiaMaria skriver:

  De nya dörrhandtagen Kastrup skulle bli fina i vårt hus! Vi har tretton innerdörrar med inte mindre än elva olika dörrhandtag, så ett presentkort hos Beslag Design skulle vara mer än välkommet!

 • Erica skriver:

  min stackars underbara byrå som jag köpte för snart 3 år sedan men inte gillade handtagen på har fått vara naken, jag bara kan inte få tummen ur att köpa några och när jag väl är på gång är det som om jag får kalla fötter!? Ett gäng av dessa hade varit perfekt: https://www.beslagdesign.se/produkter/137/1588/4641/loop-svart-l%C3%A4der-svart/

 • Gunilla.M.B skriver:

  Har ett "antal" garderober i huset med tråkiga plastknoppar ! Behöver verkligen "gradera upp" mig/oss – och komma in i 2017 – talet ! Så snygga handtag , knoppar och likn. skulle jag inte tacka nej till ! Man vill ju "leva i nuet! !! Olika – beroende på dörr – runda svarta knoppar bl.a

 • Hur snygga är inte royal deluxe?? Skulle passa perfekt i vårt kök på landet nu när vi håller på och fräschar upp det med nya vitvaror!

 • Matilda skriver:

  Gråa textilkorgar vore en räddare just nu! Har precis flyttat in i min första lägenhet och lilla klädskrubben är ett organiserat kaos där även städsakerna har fått ta plats, vad gör man inte som student på få kvm, så det vore underbart att få organisera upp på riktigt!

 • Hillevi skriver:

  Svårt att välja bland mycket fint, men jag skulle välja de snygga kastrup 4 dörrhandtagen i brunt läder då vi nyss flyttat till en ganska sliten 50-talslägenhet. Vår bostad ska få mycket kärlek den kommande tiden och dessa hade passat perfekt till teakdörrarna som vi ska renovera!

 • Emelie skriver:

  Vilken fantastiskt läglig tävling. Vi monterade vårt kök i oktober, satte sista kakelplattan i förra veckan och hittade då också Royal deluxe i krom och svart läder som vi vill byta till. Så klassiska men ändå starka och egna i sitt uttryck. De hade lyft vårt kök och ett presentkort hade varit ett fint täckningsbidrag då det behövs 31 stycken.

 • Emelie skriver:

  Vilken fantastiskt läglig tävling. Vi monterade vårt kök i oktober, satte sista kakelplattan i förra veckan och hittade då också Royal deluxe i krom och svart läder som vi vill byta till. Så klassiska men ändå starka och egna i sitt uttryck. De hade lyft vårt kök och ett presentkort hade varit ett fint täckningsbidrag då det behövs 31 stycken.

 • Jerker skriver:

  Jag skulle vilja ha de svarta handtagen av miljövänligt naturgarvat läder som skulle varit snygga i vårt gråa kök 🙂

 • Anna Widh skriver:

  Min favorit är krok Lagan. Har precis tagit bort ett stort skåp i badrummet för att göra plats till varsin krok för egna handdukar i familjen 🙂

 • Jörgen skriver:

  Jag skulle helt klart välja den första jag såg. KNOPP BEAD STRAIGHT skulle passa perfekt på skåp och lådor i mitt nymålade kök.

 • Mikaela skriver:

  HANDTAG LOUNGE LÄDERSVEPT, DESIGN: FURNIPART, 370103-11 var ju helt fantastisk!
  Jag börjar mitt andra år på en Finsnickeri utbildning om en vecka så jag är ständigt på jakt efter vackra handtag/beslag/hjul till mina möbler jag kommer tillverka under utbildningen. Den här skulle gärna få pryda någon av mina framtida skapelser <3

 • Sara skriver:

  Det skulle vara en dröm att få sätta Hasp 5050 på våra skåp här hemma. Beslaget är precis likadant som vår förra lägenhet från 1930-talet hade och som vi saknar enormt mycket.

 • Lema skriver:

  Handtag SS-A i brunt. Vi har mer fyrkantiga handdtag i vårt kök idag och både vuxna och barn gör illa sig hela tiden på dem vassa kanterna. Har tänkt byta länge men inte riktigt hittat rätt variant. Dessa skulle vara perfekta!

 • Amanda skriver:

  Vi har precis renoverat vårt badrum med liten budget. Badrumsinredning har vi köpt på IKEA och för att få det mer personligt och lyxigt tänker jag att "Loop"med naturgarvat svart läder och polerad krom hade gjort att man inte kommer tro att badrumsmöblerna kommer från IKEA och att det känns mer genomtänkt.
  Amanda

 • Handtag Norma-12-128 rostfritt/läderlindat brun skulle jag sätta i mitt nya kök. Enkelt, funktionellt och snyggt.

 • Knopp Solliden skulle vara valet för mig. Jag skulle använda den på in nya tv-bänk, som är en väldigt basic, i vitt med grå bänkskiva och jag tror på att de knopparna skulle sätta pricket över i:et, de kommer att vara i stor fokus.

 • Märta skriver:

  Dörrhandtagen Kastrup skulle jag välja
  de befintliga är så hemska, skulle bli så himla fint.

 • Jenny Aldenborg skriver:

  Mässingshandtaget 1353
  Hade passat utmärkt i köket vi precis har beställt. Äntligen efter 11/2år av sparande och funderande är vi i hamn det blir ett grått kök och dessa handtag hade varit pricken över i:et tillsammans med en blandare i mässing.

 • Amanda skriver:

  DÖRRHANDTAG BALDER skulle vara superfin till toaletten som har många svarta inslag!

 • Carin skriver:

  Det svarta läderlindade dörrhandtaget Kastrup –
  Att välkomna med läderhandtag känns lyxigt – tror på att öppna dörren ofta för inspiration och utblick!

 • Carin skriver:

  Det svarta läderlindade dörrhandtaget Kastrup –
  Att välkomna med läderhandtag känns lyxigt – tror på att öppna dörren ofta för inspiration och utblick!

 • Knopp i svart smide skulle jag vilja ha på våra köksluckor.
  Vi ska göra en mini makeover i köket och bla byta knoppar.
  Dessa skulle vara så snygga och passar vår lite lantliga stil.

 • Annika Andersson skriver:

  Den här porslinsknopparna hade passat perfekt på skåpet vi har i köket som jag tänkt måla om i höst.
  https://www.beslagdesign.se/produkter/29/126/251/knopp-8131-33-gr%C3%B6n-antik/

 • Annica skriver:

  NATURGARVAT LÄDER, loop. Skulle ha dessa i köket. Det skulle bli så mycket annorlunda än det jag har nu.

 • Marthina skriver:

  I förra veckan köpte jag ett Skoskåp på rea och det har verkligen lyft vår hall nåt enastående! Dock har jag inte monterat handtagen eftersom de var lite plastiga och ’tacky’ och inte alls passade in i vårt hem. Jag har letat, i butiker och på nätet men inte hittat de perfekta beslagen. Förrän nu! Loop Round i naturläder & krom skulle bli helt perfekt! Håller verkligen tummarna!

 • Karin skriver:

  HANDTAG 0033 skulle passa perfekt till garderobsdörrarna här hemma! Lika svarta som min själ och lika stilrena som mitt hem! De verkar även vara lika tåliga som jag är så vi har en hel livstid tillsammans att se fram emot! Vi är som gjorda för varandra!

 • Charlotte skriver:

  Jag älskar att återbruka, så för tillfället håller jag på att renovera alla dörrar till ursprungsskick i vårt 1920-talshus. Inte går det snabbt men fint blir det! Miljötänk och kvalité i ett 🙂 Dörrarna blir mörkt gröna, och till det hade handtagen Hampton i mässing varit fantastiska!

 • Barbro skriver:

  HANDTAG FOLD skulle ge mitt kök en ny look på ett enkelt och miljövänligt sätt då mina skåpdörrar och lådfronter får vara kvar!

 • Rebecka skriver:

  Åh, när semestern är över börjar vår budgetrenovering av köket. Luckorna ska målas, det orangea plastgolvet ska bort de otympliga handtagen ska bytas. Därför skulle ett presentkort för Handtag SS-A-128 rostfritt/läderlindat brun spara oss mycket pengar för ett kök som är i behov av kärlek <3

 • Emelie Fridh skriver:

  Det är svårt att endast välja en nummer ett i en butik där så mycket känns väldigt rätt.
  Jag funderade i mer än en dag,
  Efter att ha vänt och vridit föll valet på ett förnicklat skålhandtag (3922).
  Väntan på flytt har varit lång,
  och mina köksplaner är i full gång!
  Vinsten hade varit perfekt för familjen Fridh,
  för även den lilla renoveringen kostar och tar tid.

 • Eva Ö skriver:

  Min favorit är Loop handtag i dubbelvikt naturfärgat läder.
  Jag har aldrig köpt en gammal möbel att göra om. Men när jag såg Loop i naturfärgat läder fick jag en sådan lust att skapa något, att jag vågade slå till på den gamla byrån jag sett i en affär. Vad roligt! Mitt första projekt!
  Först måla om – en ljus nyans som passar till det naturfärgade lädret. Och sedan de fem handtagen. Åhh – jag kan redan känna känslan! Lädret mot handen varje gång jag drar ut en låda. Vilken glädje!

 • Emma T skriver:

  För 11 år sedan när vi satte in vårt kök kunde vi inte bestämma oss för vilka handtag vi ville ha. Slutligen blev det ett "icke-val", ett handtag som kröp över överkanten för att inte behöva borra hål på framsidan. På så sätt skulle vi ju byta till de vi verkligen skulle vilja ha när de dök upp. Åren gick…och en del irritation har det blivit över de där handtagen som med sin utstickande kantighet har gjort hål i fler tröjor än vad nya handtag skulle kosta. Det är mer än dags att byta med andra ord och nu vet vi vad vi vill ha! Huset är byggt 1963 och Royal skulle passa perfekt!

 • Ulrika skriver:

  Målade om köket för tre år sen i mattsvart, en riktig budget renovering. Det blev jättebra men beslagen från 80-talet sätter inte pricken över i:et om jag uttrycker mig så.
  Beslagen flower Bud i svart skulle däremot göra det! Sen skulle jag sätta Nissan i svart på luckorna under vasken så jag kan hänga handdukar där och samtidigt använda dem som handtag.

 • Evelina skriver:

  Flyttade nyligen in i en ny lägenhet och valde bort handtag till köksskåpen, eftersom standarden på de som ingick såg så billiga ut. Därför hoppas jag på tur att vinna och kunna köpa de jag tycker om.
  https://www.beslagdesign.se/produkter/26/1482/3863/handtag-cargo-160-krom/

 • Har länge planerat ett kök med beige luckor och mässingsdetaljer. Varje detalj är viktig och knopp 2078 skulle bli perfekta!

 • Annica skriver:

  När sambon var borta en kväll målade jag om köksväggarna i den lösning att vi inte har resurser att rusta det helt som behövligt. Black edition loop skulle vara underbart att vinna så blir ännu en sak fint i köket:)

 • Anni skriver:

  Är det inte Hillevi som kommentarat 20:19? Och vann? Eller är det Emelie, som kommenterade några timmar senare?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.