Annons

Vad har jag och kronprinsessan Victoria gemensamt?

Jag fick mig en rejäl överraskning när jag bläddrade igenom senaste numret av tidningen Mama och fick syn på ett bekant ansikte. Vad har jag Kronprinsessan Victoria, Anna Kinberg Batra, Yoga Girl och Sveriges Google-VD gemensamt? Jo. Vi är med på listan över ”Sveriges 33 Mäktigaste Mammor 2017”. Inget tråkigt sällskap.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Välförtjänt Frida, grattis!!

 • Anonym skriver:

  Ganska löjligt! "Sveriges mäktigaste mammor" Hur i hela friden kan dom veta det?? Och vad är ens mäktig?

 • Karina skriver:

  Det är hon som borde känna sig hedrad att hamna på samma sida som dig 😀

 • Susanna skriver:

  Gratulerer, det fortjener du. Veldig bra av Mama å løfte kvinner i ulike bransjer. Og, helt enig med deg at det går ann å jobbe og ha småbarn samtidig. Ingen menn får spørsmål om den kombinasjonen. Jeg jobber også for fullt med to små barn, og synes det er ekstra inspirerende med kvinnelige forbilder som viser at man kan prioritere karriere og barn samtidig.

 • C skriver:

  Vad betyder mäktig ???????

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.