Annons

Min nya favoritplats

När vi renoverade köket i våras bytte vi ut två av stolarna runt matbordet mot en lång sittbänk. Jag ska väl ärligt erkänna att jag var lite orolig för om den idén skulle funka i praktiken (vissa saker är ju bara fina i tanken och inte så funktionella i vardagen) men faktum är att det här blivit min nya favoritplats hemma. För just precis här sitter jag allra helst när jag äter frukost, lunch eller middag – eller när jag jobbar hemifrån, som idag. Och jag är så himla glad att jag stod på mig om det vita köket. Inget särskilt trendigt eller rafflande nytänk i det valet, jag vet – men jag mår så himla bra av ljuset och jag är säker på att vi inte kommer tröttna på den här vyn i första taget. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Gillar bänken! Och håller helt med om att ett vitt kök tröttnar man inte på så fort, det känns inte daterat om bara något år. Kök är dyra att byta ut, renovera, bättre att satsa mer klassiskt.

 • Karin skriver:

  Så snyggt med bänken! Får lite Carl Malmstens-vibbar med klassiska "Visingsö". Håller med där med vitt kök, alltid fräscht och hållbart!

 • Maria skriver:

  Snyggt!! Själv är jag uppväxen med en köksbänk i i köket. När jag får större kök skall jag ha det igen.

 • Så himla fint, förstår att du trivs där!
  Kram
  Anette

 • Sofia skriver:

  Sparat i inspo mappen. Visst är det Ballingslöv bistro?

 • Helene skriver:

  Hej! Vad är det för liten vit lampa i fönstret? Tack på förhand!

 • Emma skriver:

  Superfint! Jag undrar om du är nöjd med läderhandtagen på köksskåpen? Tycker de är jättefina men funderar på hur praktiskt det är i ett kök…

 • Ja så mysigt med bänk i köket, varifrån är bänken? Med vänlig hälsning. Charlotta

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.