Annons

Instagram moments @trendenser

Först och främst, TACK för all pepp och positiv respons efter gårdagens inlägg. Jag har full förståelse för att många inte har reflekterat över de små Gilla-knapparna, än mindre på den oproportionerligt stora betydelse som annonsörer och samarbetspartners lägger vid användandet av dem (men engagerar sig inte läsarna, så finns de inte – tycks resonemanget lyda). Därför betyder det såklart jättemycket att ni börjar bjuda på ”likes” och ”tummar upp”, inte bara hos mig utan hos alla bloggare och instagrammare ute i etern – i synnerhet hos dem som kämpar på utan fast lön och ett stort mediehus i ryggen. Nåväl, nog om detta. Här kommer en snabbresumé av vad jag har haft för mig på Instagram och Insta stories sista tiden! Du hittar mig via: @trendenser
1.) Jag har tömt spargrisen. Missa inte att lösa in (eller använda) dina gamla sedlar och mynt som blir ogiltiga den 30 juni. Jag har letat överallt. I jackfickor, byrålådor, sparbössor och på botten av min handväska. Som lön för mödan ska jag unna mig en fin present. Lovar att uppdatera er om vad!
2) Jag har svarat på ovanligt många intervjuer de senaste veckorna. En återkommande fråga handlar om stress och utmaningar. Konstant påfrestning är såklart inte hälsosamt för kroppen, men ”pressure creates diamonds” är mitt livsmotto när jag står inför jobbiga situationer. 
3) Ni som följer mig på instagram har kanske också följt mitt projekt #växtgardin Såhär blev resultatet i köksfönstret. En Silverranka i vardande. 
4) Sist men inte minst – missa inte att det då och då dyker upp spännande samarbeten på mitt instagram. Här en tävling med chans att vinna ekologiska och smarta träningskläder för mammor. Själv ska jag på återbesök hos MVC imorgon, sen ska jag (förhoppningsvis) rulla ut Yoga-mattan och börja pyssla om min utslitna kropp igen.  
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Jag ska tänka på detta, du är så bra att du tar upp det, hade inte en tanke på det..
  Glad midsommar Frida! Kom in i butiken snart med din bebis så man får hålla (hoppas..)
  Kram Mia

 • Pella skriver:

  Bra inlägg! Men man ska nog ha klart för sig att ALLA kämpar på. Oavsett stort mediehus i ryggen eller ej. Det är ingen annan som "gör jobbet" och en person som ligger bakom bloggen oavsett.

 • Frida skriver:

  Självklart Pella, er insats kring bloggandet säger jag inget om – men ni behöver ju inte dessutom hantera annonsörerna och deras frågor och krav kring sajtens statistik och engagement rates / engagemangskvoter.

 • Lucky skriver:

  Så fint det blir i köksfönstret!

 • Anna-Maria skriver:

  Vad fint det blev i fönstret! Hög igenkänningsfaktor där för jag har nästan bara krukväxter och växtgardiner i mina fönster, . Men här är det porslinsblommor som gäller 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.