Annons

Hemnetgodis: Verkstadsgatan 1 A i Malmö

Jag fastnade för det tidlösa köket i den här 3:an som legat ute till salu på Verkstadsgatan 1 A i Malmö via Bo-Laget. Om vi någon gång bestämmer oss för att byta beslag skulle jag gå för något liknande de här. Handtag är oslagbart, inte minst om man har integrerade vitvaror (kyl, frys och diskmaskin som ju kan vara lite trögöppnade) och dessa i rostfritt funkar både i funkis och sekelskifte tycker jag. Fler bilder HÄR
Helkaklat upp till tak förtydligar takhöjden och de öppna hyllorna (från IKEA) innehåller en del att inspireras av. Snygg mix av funktionell och fin förvaring.  
Letar själv efter den optimala knivlisten. Tips någon?
Foto: Bo-Laget

Kategorier:

Kommentarer

 • Jag har köpt Eva Solos knivhållare den är i veck istället för rak. Perfekt tar inte så mycket plats och är snygg.

 • malincatrin skriver:

  Alltid fått lära mig att man inte skall ha knivar på dessa magnetiska knivlister. Minns inte till 100% varför men antagligen inte bra för kniven. Sen känns de tryggt att ha dem i ett knivfack i lådan.. så ingen liten råkar få tag på en vass kniv som hänger framme

 • Caroline skriver:

  Det är inte bra med synliga knivar enl feng shui. Satsa på knivblock istället, eller ha dem i låda.

 • Anna skriver:

  Hyllorna från IKEA har jag som skohylla. Funkar perfekt!

 • Åh vilken fin lägenhet det verkar vara, måsta ja kika närmare på.
  Kram Anette

 • Anna-Maria skriver:

  Vad är den optimala knivlisten?

 • Susanna skriver:

  Har også lagt merke til den leiligheten på bolaget. Synes det mekleriet alltid har fine bostader så finnes mye inspirasjon å hente på deres hjemmeside. Veldig fint kjøkken, men enig med ovenstående at jeg av en eller annen grunn foretrekker å ha knivene bortgjemt.

 • Karin skriver:

  Jag tillhör också skaran som får lite magont av knivar på skena. Jag råkade illa ut som barn när en kniv lagt sig i körs över den andra och jag tog den undra, varpå den övre kniven släppt och flög mot mig. Som tur var han jag backa undan och den satte sig "bara" i foten. Med stor sannolikhet är det den händelsen som ligger bakom att jag känner mig betydligt tryggare med knivar väl dolda i en låda. Vänligen, Karin

 • L skriver:

  Någon av dessa fina ttänkte jag unna mig då vi renoverat köket: https://royaldesign.se/viewpattern.aspx?pat=9570#1

 • Karin E skriver:

  Vi skaffade ett knivblock för låda när vi barnsäkrade hemmet. Vårt är från Wüsthof, den stora modellen som rymmer 14 knivar. Utrymmeseffektivt, snyggt och säkert.

 • Karina skriver:

  ÄLSKAR att IKEA kan bli SÅ snyggt!

 • Anna skriver:

  Vad roligt att se! I det där huset har jag bott. Verkligen härligt läge och fint hus med mycket rymd.

 • Erik skriver:

  Vi är mycket nöjda med vår Mitheislist men köpte den i ek för att matcha bänkskivan.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.