Annons

En liten fredagsbukett och mitt bästa kransknytartips

Nu fylls alla flöden av tjusiga midsommarhälsningar och jag ska väl inte vara sämre. Önskar er en riktigt festlig dag med en fredagsbukett modell miniatyr. Det här är nämligen mitt allra bästa ”kransknytarknep”. Istället för att kämpa med att fläta eller snurra sommarblommorna till en sammanhängande helhet, fuska lite och gör många små buketter som du binder fast på en rund stomme. På så vis får du en krans som blir fin från alla håll och som håller ihop länge. Glad midsommarfredag!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Haha, jag har skrattat lite nu i veckan eftersom så otroligt många har lagt upp poster med temat "I år har jag bundit min egen krans minsann.." ungefär som om det var något helt nyupptäckt att man faktisk KAN göra detta.
  Önskar dig en härlig midsommar
  Anette

 • Cissela skriver:

  Glad Midsommar till dig Frida ???

 • Cissela skriver:

  Glad Midsommar till dig Frida ???

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.