Annons

DIY: Sy ditt eget datorfodral

Jag investerade i en liten och lövtunn dator tidigare i våras för att spara mina axlar när jag jobbar på resande fot. Eftersom jag vill kunna slänga ner datorn i handväskan (så jag slipper joxa med flera bagage) letade jag länge efter ett anonymt, skyddande och lätt (!) hölje i samma färg som väskans foder – som var öppningsbart på kortsidan. Men hittade nada. Så föddes denna DIY-idé. Med hjälp av några spillbitar filt, tre raksömmar, två träknappar och lite broderigarn trollades ett eget case fram. Klart på en kvart som det brukar heta. Kanske ett projekt att pyssla med under en regnig semesterdag?  
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • culkner skriver:

  Alltid så stilfulla bilder! Mycket därför jag läser din blogg. Jag klarar inte av bloggar med 52 bilder med olika vinklar av samma grej.

 • Josefine skriver:

  Är också i behov av ett fodral, så jag kommer nog testa detta! Tack för tipset!

 • Susanna skriver:

  Men wow, ble jo superfint! Skulle kunne tenke meg å lage en lignende i rosa eller blå filt. Himla smart at man kan designe det akkuratt som man vil.

 • Sanna skriver:

  Jättefint fodral! Kika gärna in min blogg också!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.