Annons

Annons: Tävla och vinn handdukar från Lou&Friends!

I veckans tävling har en läsare chans att vinna fem valfria hamamhanddukkar från Lou & Friends, totalt värde 2145 kr! Lou & Friends erbjuder ett brett sortiment av hamamhanddukar i olika färger och utföranden av bästa kvalitet. Handdukarna tillverkas på traditionellt sätt i Turkiet och vävs i små ateljéer på samma sätt som de har gjorts i århundraden. Fina och praktiska till badrummet men de är också perfekta att packa ner i väskan till semestern i sommar. Passar lika bra till stranden som yogan då de är så tunna och lätta samtidigt som de har en fantastisk förmåga att absorbera fukt. För att delta i tävlineng ska du svara på två frågor i kommentarsfältet inom en vecka. Lycka till!
 
1) Vilken provins i Turkiet produceras Lou & Friends hamamhanddukar?
2) Var skulle du använda hamamhanddukarna i sommar om du vann? Motivera kort.   
Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Cecilia som kommenterade 2017-06-20 kl. 15.04 Maila dina kontaktuppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!
 
Tävlingen pågår t.o.m. den 26/6 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Lou & Friends och beslutet går inte att överklaga. Fem hamamhanddukar ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • ;alin Björling skriver:

  Merhaba !
  1,De kommer från Buldanprovinsen
  2,Handdukarna är användbara som strandklänning till barn, bara att svepa om ocg knyta ändarna i kryss bakom nacken. Och jättesköna som snuttefiltar och som solkoja.

 • culkner skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Alla (förhoppningsvis) kommande badstunder nu när sommaren nalkas. Men jag tänker även som babyfilt någon gång i framtiden.

 • Kristina skriver:

  1. Buldanprovinsen.
  2. Jag skulle använda dom hemma i mitt badrum. Blir lite som en happening. Jag kommer inte närmare Turkiet.

 • 1. Buldanprovinsen
  2. De skulle bli superfina i mitt badrum, som en fin detalj på hyllan när de inte används! Självklart en i bilen som pläd för sommarens utflykter. Lätt och smidig att bära med sig!

 • Helena skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Solskydd, kjol, slapparunderlag, och jagvetinte att torka mig med?

 • Louise skriver:

  Buldanprovincen.
  Vi håller på att fixa till en hörna i trädgården med utedusch och mys. Några läckra handdukar på en krok nära pallen med hamamskålen i koppar hade förgyllt vardagen.

 • Mirva skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Dessa skulle göra vårt hem mer unikt och personligt, jag skulle använda dem som handdukar, picnicfiltar, tunna sommarplädar… till det mesta!

 • Jenny skriver:

  1. Buldanprovinsen.
  2. Åhh, perfekt! Jag ska åka och vandra i Japan och behöver lätta handdukar som torkar snabbt att ha med mig. Dessa skulle vara helt perfekta för det!

 • Linda Olsson skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Åh, en hamamhandduk använder jag gärna efter havsbadet, att värma mig med eller skydda mig från solen, att svepa runt vår lilla F och hålla henne i ett knyte eller att lägga över ansiktet vid en middagslur i skuggan, under plommonträdet.

 • Sarah skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Då vi pusslar med våra semestrar i sommar för att undvika förskolans sammanslagning ser jag fram emot mycket egentid med min lilla kille i sommar. Jag planerar en massa häriga dagsutflykter för sol, bad och picknick. Dessa handdukar hade varit perfekta i packningen! <3

 • Celina Edin skriver:

  1. Buldanprovinsen!
  2. Ta med till klipporna på västkusten och bilsemestern i Toscana! ??☀

 • Alexandra skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Dessa hade varit perfekta i vårt nya badrum. Har helrenoverat hela huset och det är mycket nytt som ska köpas in, så att vinna dessa hade varit guld 🙂

 • Kim skriver:

  Buldanprovinsen
  Vi är fyra tjejer som hänger mycket på nakenbadet här i stan. Förra året låg vi och pratade om hur fina just hamamhanddukarna är så jag skulle helt enkelt överraska mina badnymfar med varsin handduk. Så kan vi matchande ligga och soltorka på dem efter alla salta bad i sommar.

 • Jeanette R skriver:

  Buldanprovinsen. Skulle läggas ut på däckstolen som använts alltför sällan – äntligen ett underlag som ligger kvar! och känns skönt oavsett hur varmt det blir!

 • Alexandra R skriver:

  Buldanprovinsen
  Åh jag skulle ha dem till allt, svepa in kalla barn på stranden, ha dem som filt på nya altanen och på solvarma klippor när vi är ute med båten! UNDERbara!

 • Johanna skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Handdukarna skulle användas vid sommarens salta och svalkande morgondopp från klipporna på Bohuskusten.

 • Helena S. skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle ha dem när vi badar i havet vid våra underbara stränder vid Åhus! Både att torka oss med och som underlag när vi solar.

 • Lisa skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag lever efter devisen "man ångrar aldrig ett dopp" och tänkte att dopp ska bli ett obligatoriskt moment varje kväll under sommaren (framförallt under jobbveckorna för att behålla lite semesterkänlsa). Det skulle vara så härligt och lyxigt att få kila ut till klipporna med dessa fina handdukar!

 • 1.De tillverkas i Buldanprovinsen.
  2. Jag åker snart till Italien med barn och barnbarn,handdukarna kan ju användas till allt – solskydd för små barn, filt att vila på, picknickfilt, värme och förstås efter härliga bad!

 • Camilla skriver:

  – Buldanprovinsen!
  – Jag skulle ha handdukarna som ständiga följeslagare till alla vattenbaserade aktiviteter. Så himla trevligt att de är fina, har bra uppsugningsförmåga och är lätta att ha med sig!

 • gunilla skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulleanvända dem till alla bad som vi i familjen tänker göra i sommar, norrlandskusten, blekingekusten, hemma i plaskdammen, i mälaren ja överallt.

 • Linda skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Handdukarna skulle få hänga med mig och barnen på våra badutflykter.

 • Nadja skriver:

  Hej, åååh detta vill jag vinna! 😀
  1. Buldanprovinsen
  2. Vi har äntligen flyttat från karg och tråkig natur till där det nu erbjuds bad och strandmöjligheter. De skulle användas till vårt första strandhäng med sol och bad.

 • Amanda skriver:

  1. Buldanprovinsen.
  2. Jag skulle använda dem som små perfekta sommargåvor till mina nära och kära. Finns inget bättre att ge bort än praktiska och vackra ting!

 • Åsa H skriver:

  Svaret = Buldanprovinsen
  Det blir en till oss var i familjen !
  Perfekt till stranden i sommar.
  Med lite tur har vi nött ordentligt på dem till hösten !

 • Hanna skriver:

  1 Buldanprovinsen
  2 som handdukar, filt, solskydd, picknickfilt, duk till sommarens utflykter för vår lilla familj som nyligen utökats med en ny baby. Perfekt med denna typ av handduk/filt, använder resan en liknande i barnvagnen!

 • katharina skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Eftersom de är så lätta att packa ner och nästan inte tar någon plats alls, så skulle jag ha en av dessa handdukar konstant nerstoppade i min väska ihop med min bikini. Tänk att kunna ta ett dopp var som helst när som helst man är sugen. Morgondopp på väg till jobbet, eftermiddagsdopp på väg hem… eller både och, för den hinner ju torka emellan varven 🙂

 • Catrine Månsson skriver:

  De tillverkas i Buldanprovinsen i Turkiet
  Skulle dukat med dem som bordservetter/underlägg. Bekvämt för gästerna och snyggt samtidigt

 • Maja skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Vi skulle använda dem på solvarma klippor när vi äter vattenmelon och salta kex efter bad i Mälaren. Så himla fina handdukar!

 • Marie skriver:

  1 Buldanprovinsen
  2 Eftersom jag reser en del utomlands, så skulle jag använda handduken i min packning. Tar ingen plats och fyller sammma funktion som en tjock handduk. Kan det bli bättre?

 • Anette Ahlin skriver:

  Från Bulfanprovinsen kommer handdukarna och jag skulle gärna dela denna handduk med den jag tycker mest om på en solvarma klippa någonstans i Bohuslän?☀️

 • Anna . P skriver:

  1. De vävs och färgas i små ateljéer i Buldanprovinsen
  2. Jag skulle använda dom till det mesta, det vill säga till parken, till stranden, till trädgården. Överallt där man kan behöva en handduk/filt, både för att torka sig torr, ha ngt att sitta/ligga på, ha över axlar som solskydd, ngt värmande en kväll… Eventuellt kanske jag får feeling och ger bort två till bror som precis byggt sig en badtunna!

 • Carin skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Mmm, känslan av sommar, att packa badväskan med vackra handdukar – att skapa egna rum i naturen. Hoppas!

 • Maria skriver:

  Buldanprovinsen
  De skulle få följa med till Grekland och användas som sarong på väg till stranden, den skulle vara liggunderlag och något att torka sig på efter badet. Den skulle också få skydda solvarm hud ☀️

 • Arlen skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Vi bor i vestdanmark och i sommar ska jag äntligen få visa min danska pojkvän Sverige då vi ska bila i Skåne i våran pyttelilla urgamla bil. Packningen kommer att vara minimal så ett par fina tunna handdukar som både kan bidra som något praktiskt och något vackert (att ha på sig som kjol, att lägga på gräset när man ska sitta och äta eller som något att sitta på när lädersätena blir kokplattor!) skulle vara hur härligt som helst! ?

 • cajsa skriver:

  1. I Buldanprovinsen.
  2. Jag tar med dem ner på stranden när jag sitter och väntar på barnen när de går på livräddarnas simskola. Perfekt att sitta på med en kopp kaffe i handen och perfekt att vira om dem när de kommer upp ur vattnet.

 • Lovisa Berg skriver:

  Vilka drömhanddukar!!!
  1. De vävs och färgas i små ateljéer i Buldanprovinsen!
  2. Jag skulle ta med dem överallt! På spontanpickninck med min man efter jobbet, till Frankrikes atlantkust i juli och Stockholms skärgård i augusti!

 • Anna Hoversjö skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag lovar att skippa all renovering av fritidshuset och bara ägna mig åt lata dagar på stranden!

 • Linda skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Båda mina döttrar älskar att bada! Badväskan är alltid är redo och dessa handukar skulle vara perfekta för oss att ha med.

 • 1. I Buldanprovincen
  2. Jag skulle ta med dem på solsemestern, för solstolen, som handduk/filt och som sjal. Tunn, snabbtorkande och vacker!

 • Emma T skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Vi har en "handduk" sedan förut och denna blir det ibland lite bråk om, dock inte i sin rätta funktion, men när man sitter ute på altanen och det svenska vädret är sådär på gränsen så skulle det vara perfekt med några "handdukar" till då den vi har hos oss funkar som den allra bästa sjalen/filten. Så lätt och luftig att dra runt axlarna i sommarbrisen.

 • Anna-Maria skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Det här blir de handdukar jag kommer att ta med mig till stranden här hemma och utomlands! Lättpackade!

 • Julia skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag hade använt en som picknickfilt och resterande som handdukar vid sommarens härliga kvällsdopp vid sjön några kilometer hemifrån 🙂

 • Sofie T skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Perfekta utflyktsfilten på sommaren som är både snygg och praktisk – lätt att skaka av och tar ingen stor plats i väskan. Har en hamamhandduk sedan tidigare, men vore så härligt med ett matchande gäng handdukar!

 • Ellen skriver:

  1) Buldanprovinsen
  2) Den handuken skulle få följa med på dopp både öångt bort och nära

 • Josefine skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. På de solvarma klipporna efter bad i havet utanför Gräsö!

 • Emma skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Vi är en badande familj som hade haft stor nytta av dessa fina hamamhanddukar i sommar. De är praktiska då de tar lite utrymme i strandväskan samt att de torkar fort. De kan även användas både som sol- och vindskydd samt som en fin filt under svalare kvällar.

 • Louise skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Vilka vackra handdukar. Jag hade velat ha dem hemma som lyxiga handdukar i
  Min Annas simpla lägenhet. Kanske ta med på en och annan picknick också ?

 • Helena skriver:

  Buldanprovinsen
  På vår nyinköpta sjötomt i skärgården, på de vackra klipporna.

 • Anna skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Då vi ska resa runt i vårt vackra avlånga land under sommaren så hade det varit toppen med dessa handdukar på resan då de verkar ta liten plats, snygga är dom oxå 🙂

 • Linn skriver:

  1.Buldanprovinsen
  2.De skulle användas som allt-i-allo-handdukar/filtar för min lille son. Som filt i vagnen under kyligare kvällar, som sittplats i gräset eller sanden och som handduk när små fötter behöver torkas efter salta och söta bad.

 • 1. Buldanprovinsen.
  2. Vi har en nybyggd bastu på vårat fritidsställe och där skulle handdukarna passa perfekt!

 • Sofi skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Vi skulle använda hamamhanddukarna på stranden i sommar, som handdukar eller picknickfiltar, då vi har turen att bo nära både sandstrand och bra stenletarställen! Och resten av året skulle de få flytta med oss in i bastun.

 • Annica skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Kommer använda den som skydd från solen till mina barn. Perfekt en het sommardag och ibgen skugga finns. 🙂

 • Birgitta skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle använda dem under vår tältsemester. Det är praktiskt att de är tunna och torkar fort, samtidigt som de ger tältlivet en lite lyxigare känsla!

 • mary skriver:

  1) Buldanprovinsen
  2) Ge bort i bröllopspresent tillsammans med ett bidrag till parets efterlängtade bröllopsresa.

 • Johanna skriver:

  1.buldanprovinsen. 2. Åååh de skulle få hänga med överallt till stranden, på semesterns och badrummet.

 • Conny Eriksson skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2 Badrummet

 • Emelie skriver:

  1. De tillverkas i Buldanprovinsen.
  2. Vi håller på och "tillverkar" en övervåning med sovrum och BADRUM, där skulle de sitta fint på en knopplist tycker jag 🙂

 • 1. Buldanprovinsen
  2. Förmodligen skulle de användas överallt; på stranden, att torka barn som sprungit sig lyckligt trötta i vattenspridaren med, som filtar att somna på i skuggan under stora vajande lövverk, under barnen i bilstolar för att hålla dem svalare, helt enkelt som en del av vår sommar!

 • Maria skriver:

  Buldanprovinsen
  Nerpackad i picknickkorg till Rotsidan -en pärla i världsarvet Höga Kusten och givet resmål x flera under sommaren. Åk dit ni oxo om ni har möjlighet♥

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Buldanprovinsen
  2) åh denna vinst suktar jag över. Nyligen fått upp ögonen för dessa handdukar, men att köpa till alla familjemedlemmar blir lite dyrt. Här skulle alla få var och en plus en extra till mig. Jag skulle ha en i badrummet och en på solbädden, barnen skulle använda den som filt en varm sommardag eller till kojbygge och mannen som älskar bad hade haft den på stranden.

 • Emma Nilsson skriver:

  1. Buldanprovinsen.
  2. Att få svepa om sig i dessa vid kallbadhuset efter ett dopp. <3

 • Jessica Å skriver:

  1. Buldsnptovinsen
  2. Till sol och salta bad för hela vår familj: två vuxna och två barn på vår resa till Grekland i sommar. Det blir perfekt att packa ner dessa sköna och tunna Hamamhanddukar till vår resa.

 • Alex skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle ha dem när jag och barnen promenerar till stranden. Då är det en nödvändighet att packa lätt. Finns så många härliga färger med att de skulle vara superglada att få välja och bära sin egen!

 • Linnéa skriver:

  Buldan. Jag skulle bjuda min dejt till en brygga en solig sommardag där vi kan hoppa i vattnet, sola, äta picknick och lära känna varandra bättre på varsin fin hamamhandduk.

 • Mona skriver:

  1. Buldanprovinsen.
  2. I trädgården, på stranden, till resan… Handdukarna skulle få följa med överallt! Så härligt med lätta och sköna handdukar som knappt väger något och som tar så lite plats! Perfekta för en småbarnsfamilj : )

 • Diana skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. På sommarens roadtrip längs med medelhavet. Reser enbart med handbagage i tre veckor vilket blir sommarens utmaning. Då passar handdukarna bra eftersom de tar så lite plats.

 • Victoria skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle använda handdukarna i mina föräldrars stuga på västkusten där jag planerar att spendera många sommardagar för att kurera mina eksem med sömn, sol och salta bad. Handdukarna skulle förutom till bad och sol få agera yogamatta på altanen. Perfekt med multifunktion i väskan på bussen från storstan.

 • 1. Buldanprovinsen!
  2. På altanen som badhanduk, solduk, bordsduk och/ eller pläd – för ett uppdaterat intryck eller i badväskan till båten tillsammans med en bok och solkräm – eller i axelväskan för alla oförberedda sommaräventyr!

 • Johanna skriver:

  1.Buldanprovinsen
  2. Varje dag här hemma, tex Som härlig filt att lägga över barnen när de somnar i soffan på altanen en ljus sommarkväll.

 • Katja skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. I år ska vi ha hemma semester och njuta att vi bor vid havet. Dessa handdukar skulle lyxa till terrassen, badet, kvällen – ögongodis som också är praktiskt, finns inget bättre. Fingers crossed.

 • Lisa O skriver:

  1 Buldanprovinsen
  2 Med småbarn och en ny hundvalp är behovet av sitta-i-skuggan-och-njuta-av-livet-filtar oändligt. Fast en handduk skulle jag ge till min älskade mamma för att uppmuntra henne till dagliga morgondopp och annat härligt som man kan ta för sig av som nybliven pensionär.

 • C skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Åh, jag skulle ha en i bilen, för spontandopp på väg hem från jobbet, ett par i badrummet för att få en lyxig känsla och någon på altanen för att svepa in sig i eller ligga på!

 • Sara L skriver:

  1. Från Buldanprovinsen.
  2. På stranden i all öra men jag skulle gärna använda dem hemma i vårt vackra badrum. De skulle bidra starkt till att skapa den lugna, avslappnande stämningen vi strävar efter i vårt hem.

 • Renée skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle använda dem som gardiner i mitt sovrum.

 • Emma Westergård skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle njuta av de fantastiska handdukarna genom att svepa in mina härliga pojkar i dem efter sommarens alla bad och på härliga långa picknickar. Tänk att få känna mig lite stylish mitt i den svettiga tvåbarnschocken (som mest spenderas i skuggan), det skulle göra min sommar lite extra fab!

 • Märta skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle använda dem varje dag,
  En skulle hunden Jessica få att gosa in sig i
  efter badet.

 • Stina skriver:

  1.Buldanprovinsen
  2. Åh så fina! Jag skulle låta handdukarna följa med upp till Tromsö i sommar. Perfekta att torka sig torr med när man tagit ett avslutande nakenbad i fjorden efter en fin tur till fjälls.

 • Tove skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Dessa hade fått följa med till alla sommarens klipphäng, min pojkväns stuga mitt i ingenstans, badhusfester i Budapest och de morgnar innan jobbet då man behöver en kall dusch för att vakna.

 • Cecilia skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. De här ljuvliga handdukarna skulle få följa med till vårt lilla sommarställe på västkusten. Där värmer de saltblöta små kroppar och torkar glasskladdiga fingrar. De blir till kojor, dukar, täcken, drakar och klänningar. Vackra saker ska användas, och få saker kan användas till så många saker som dessa fina.

 • Kristin skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Dessa fina handdukar skulle få följa med till landet där de kunde användas som filt på gräs och klippor, som sköna badhanddukar eller för att svepa in sig i för att skydda sig från värme eller kyla.

 • Annika Andersson skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle använda dom på stranden. Torkar snabbt. 🙂

 • Carolina skriver:

  1.Buldanprovinsen
  2. Med stor glädje i mitt badrum

 • Annika skriver:

  1. Buldanprovinsen.
  2. De skulle få följa med till vår stuga nere på västkusten. Passar ju till allt, på stranden, picknicken och skydda från solen bl.a.

 • Åsa Briggert skriver:

  1. Burldanprovinsen
  2. Att avsluta dagen med ett dopp på damernas i Varberg är en njutning i livet. Att då ha med sig något fint att sitta på och även värma sig med skulle göra kvällen ändå bättre.

 • Åsa Briggert skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Att avsluta dagen med ett dopp på damernas i Varberg är en njutning i livet. Att då ha med sig något fint att sitta på och även värma sig med skulle göra kvällen ändå bättre.

 • Helene skriver:

  1) Buldanprovinsen
  2) Vi har en lite oas bakom vårt hus där man kan bada, duscha och sitta i solen. Men den behöver kläs, möbleras och dekoreras med rotting, bambu, bomull och linne så vi kan skapa vårt eget nordiska hamam!

 • 1. Buldanprovinsen
  2. Vi köpte strandfiltar när vi var i Barcelona nyligen, blev helt förtjusta i dessa, tyvärr blev vi tvungna att lämna kvar dem pga av platsbrist i väskorna, därför vill jag vinna dessa, kan lova att de blir använda mycket, både i badrummet, på stranden och så praktiskt att ha med till utomhusyogan i sommar.

 • Anonym skriver:

  1) Buldanprovinsen
  2) ÖVERALLT!!! Finns ingen ände på användningsområden på dom och jag skulle nog svepa in oss 5 i dom nästan var vi än är..

 • Anonym skriver:

  1) Buldanprovinsen
  2) ÖVERALLT!!! Finns ingen ände på användningsområden på dom och jag skulle nog svepa in oss 5 i dom nästan var vi än är..

 • Joanna skriver:

  3:e gången ..;)
  1) Buldanprovinsen
  2) ÖVERALLT!! Finns ingen ände på användningsområden och jag skulle nog svepa in oss 5 i dom nästan var vi än är..

 • Maya skriver:

  1.Buldanprovinsen
  2.Skulle känna mig som den Gudinna jag är på kvällen
  med Bastu och Dopp på kvällen!
  Tesekkur ederim;) Tack!

 • Lill skriver:

  1. Buldanpronvinsen
  2. Jag gjorde det! Lämnade in en ansökan om tjänstledighet i sep-okt och ska åka på skrivkurs i Spanien. Detta känns som en nystart och en väldigt spännande sådan. Dessa vackra handdukar skulle få följa mig där, när jag badar, ligger och glassar vid poolen och kanske som filt om kvällarna blir lite kalla. Vill sitta i den mullriga, vackra miljön, med tapas på bordet, ett skrivhäfte och kanske lite sangria i håret. Nyss hemkommen från stranden med en vacker Lou & Friends handduk virad i håret.

 • Lill skriver:

  Oj vill förtydliga. Tänker inte ha sangria i håret, hehe, utan i handen. Handduken ska vara i håret:) Hoppsan så går det när man blir ivrig.

 • Irene skriver:

  1 Buldanprovinsen
  2 Den skulle få åka med i bilen o användas flitigt när jag gör ett stopp för ett svalkande bad. Då min bil inte någon ac har.

 • Ida skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Den skulle användas när vi seglar i västkustens norra skärgård i sommar och tar oss ett dopp i havet. Den torkar snabbt och tar liten plats, perfekt på båten!

 • Nathalie skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag har länge varit på jakt efter dom perfekt handdukarna att ha till stranden men också kunna använda som en värmande pläd över axlarna en kylig sommarkväll. Dessa är precis det jag söker ?

 • Malin skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Det skulle bli en vacker picknickfilt, för vännerna att samlas på, under sommarens konserter i gröngräset vid Sundbyholms slott. .

 • fia skriver:

  I Buldan.
  Handduken skulle göra sig alldeles ypperligt i mitt minimala badrum – och den skulle också få rasta sina fransar på stranden.

 • Monika Lindh skriver:

  1.Buldanprovinsen
  2. de blir jättefina att lägga i brygghuset – där våra gäster brukar trivas. Lite fint för välkomnandet.

 • 1: Buldanprovinsen
  2. Någon handduk ska få pryda mitt köksbord när det dukas upp för kafferep. Några andra tar sin givna plats i badrummet och resten får följa med till stranden.
  Glad sommar!
  Så fina, hoppas på vinst. 🙂

 • 1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle ha kvar någon hemma på gästtoaletten och resen skulle jag ta med till vårt lantställe. Jag hoppas också på fint väder så det kan följa med till stranden och inte bara vid poolen hos våra grannar på landet 😉

 • Lisa skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. På Korsikas stränder & klippor… Gud så fina!

 • Emma skriver:

  1) Buldanprovinsen
  2)Handdukarna följer med ut på två veckors seglingssemester i bohuslänska skärgården. Där fungerar de lika bra som handduken efter ett morgondopp som en vacker filt på stranden eller den solvarma klippan.Därefter får de torka i vinden som ett extra vackert segel!

 • KarinM skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. I farmor och farfars lilla stuga från 50-talet håller vi på och uppdaterar i alla vrår. De gamla frottéhanddukarna är så slitna att man nästan ser igenom dem… de har alltså sett bättre dagar. Hade varit en dröm att nu få börja uppdatera textilierna!

 • Evelina skriver:

  1. Buldanprovinsen.
  2. Jag skulle använda den i vår nya utedusch som vi håller på att bygga i sommarstugan vid norrländska kusten, under ett äppelträd, sedan skulle de få hänga på tork vid skogskanten. Turkiska handdukar möter norrländsk natur, känns som en fin kombination. 🙂

 • Emma skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle främst använda dem när vi är ute på picknick, vilket blir ganska ofta eftersom jag är mammaledig och vi hänger ute med nyfunna vänner och bebisar 🙂 Sen självklart när vi badar också. Och som jag längtar till havet!

 • Anna skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle använda dem på pick nick och de får också följa med till Grekland i höst! Semester med stil!

 • Rebecca skriver:

  Buldanprovinsen
  Jag tänker att det vore perfekt nu i sommar till vår minsting som blir 2v idag. När vi ammar eller bara vill sitta ner i skuggan en stund. Och de äldre barnen tar mer än gärna spontanbad i fontäner runt

 • Rebecca skriver:

  Buldanprovinsen
  Jag tänker att det vore perfekt nu i sommar till vår minsting som blir 2v idag. När vi ammar, i vagnen eller när vi bara vill sitta ner i skuggan en stund. Och de äldre barnen tar mer än gärna spontanbad i fontäner runt om i stan. Perfekt o ha nåt o torka sig med då 🙂

 • Maria skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Det är så praktiskt med handdukar som är lätta att bära med sig till badet eller ta med på båtturen. Fem handdukar räcker precis till alla i familjen. Med de fina handdukarna blir det nog fler bad än vanligt i sommar!

 • Jennie skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Åh, såg några tjejer på stranden för ett tag sedan med liknande handdukar och har varit på jakt sedan dess! Jag skulle använda dem som handduk vid kvällsdopp, som picknickfilt med familjen i parken, som solhandduk på högsommardagar, för skugga till bäbisen och som duk till trädgårdsbordet vid grillning med goda vänner.

 • Anneli skriver:

  1. Buldanprovinsen Turkiet 2. Vi har nu gjort om vårt badrum Åh vad det vore underbart med dessa De skulle förgylla så mycket Skulle bli ett glädje skutt Sen skulle de hänga med på festerna på stranden Allt Fint! Anneli

 • Ann-Sofie skriver:

  1. Buldanprovinsen 2. Jag jobbar hela sommaren så jag skulle använda dem hemma tills jag får lite semester i höst. Då skulle de få följa med, kanske till Turkiet!

 • Kristin skriver:

  1. Buldanprovinsen ?
  2. Jag har ett litet torp vid en insjö i Östergötland där familjen tillbringar semestrarna. Just nu räcker inte pengarna till utlandssemestrar vilket hela familjen drömmer om. Det vore därför fantastiskt roligt att få in en bit av världen i vårt torp som kan värma upp både små och stora frusna tår efter ett dopp från bryggan. ?? Jag tycker handdukarna är så vackra att de skulle bli en fin detalj då de är så tidlösa och passar perfekt in i den stil jag älskar. Här på torpet, där jag sitter på bryggan just nu med sandiga fötter påväg ner i vattnet för ett morgondopp. Livet! ? Glad sommar! ☀️

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Det blir ett mysterium var dessa fantastiska handdukar kommer användas?. Just nu sitter vi som klistrade vid våra plattor och letar en sista minuten-resa då vår ena dotter blev magsjuk och vår planerade semester blev inställd…Kanske Turkiet? Brännö? Kanske Italien, vem vet? Spännande! Heja heja!

 • Jessica S skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Handdukarna skulle ha sin givna plats i vårt nyrenoverade badrum på landet som går i samma stil som handdukarna. Så här på sommaren skulle de också få följa med ned på badbryggan, och skydda mot både stark sol och svala vindar.

 • Linda skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Den skulle få hänga med på tidiga yogapass i det fria, sena kvällsdopp och däremellan picknick med vännen Julia och hennes dotter. 😀

 • malin skriver:

  1. Buldaprovinsen
  2. Vi har en skogstjärn 100 meter från huset så det blir ofta ett dopp från bryggan…

 • Viktoria skriver:

  1. Buldaprovinsen
  2. På en klippa i sicilien, såklart!

 • Ida Bergström skriver:

  1, Buldanprovinsen
  2, Lägga den första på klippan där vi ska vara hela dagen, svepa in älsta barnet i den andra, den tredje till att skugga min bebis, använda den fjärde till att förvara mitt nybakata bröd och den femte handduken torkar jag av mig saltvattnet efter mitt dopp. Perfekt!

 • Linda Schelin skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2.
  På semestern vill vi äta och njuta, riktigt kunna få full valuta,lapa sol och njuta av varann, varma handdukar hjälper då till göra drömmen sann.

 • Malin skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag kommer att använda dem som handdukar när vi är ute med båten på ostkusten eller har slängt oss i från klipporna i Lysekil. Har så länge velat ha sådana!

 • Emelie skriver:

  1. Budianprovinsen
  2. I vår sommarstuga i norra Finland skulle de passa perfekt för just nu har vi bara olika färger och mönster på de badlakanen vi tagit dit. Så det vore perfekt med fina härliga handdukar till våra bastubad året om och till nattbaden i midnattssolen från klipporna. Och vi slipper skämmas för gästerna med fula handdukar.

 • S. Stordal skriver:

  1. Budianprovinsen
  2. Dom passar alldeles utmärkt hemma! Som handdukar till barnen efter ett kallt vattenspridarebad eller som en picnic-filt i skogen!

 • Caroline skriver:

  1.Buldanprovinsen. 2. Jag är just nu på jakt efter perfekta hamamhanddukar som jag och min familj tänkt ha med på vår allra första bilsemester till ön Brac i Kroatien. Tänker att det vore toppen med handdukar som torkar snabbt i solen mellan alla havsdopp!

 • Regina skriver:

  1. Buldanprovinsen.
  2. De skulle användas av oss alla i familjen vid stugan vid Vänerns strand.

 • Helena skriver:

  1.Buldanprovinsen
  2.Till sommarens alla härliga bad! Och sommarens alla kyliga kvällar…

 • Jenny skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Om 1 månad åker jag hem till mitt underbara Bohuslän, och såklart jag tar med mig handdukarna till klipporna och öarna där!
  Under resten av året passar de perfekt till barnens bad, bästa handukarna till de jag håller allra mest kär!

 • FIA skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Söker nytt boende då jag nyligen gått i pension. Som s.k. "fattigpensionär" kommer det inte att finnas ekonomiskt utrymme för att handla något nytt på mycket länge. Om jag vinner handdukar kommer jag att hänga dem i badrummet till allmän beskådan direkt då jag fått nycklarna till nya hemmet i min hand!

 • Love skriver:

  1. I Buldanprovinsen.
  2. Då jag för första gången flyttar hemifrån i sommar hade dessa handdukar passat superbra i mitt nya lilla hem! Eftersom plats är en bristvara i en första lägenhet är multifunktionella produkter a och o. Att då kunna använda dessa fina handdukar till allt från sol och bad, hemma som borta, till mysiga kvällar på balkongen eller i närmsta park vore helt perfekt!

 • Elisabeth skriver:

  1.Buldanprovinsen
  2. I båten! Som skydd på dynor eller som handduk efter bad. Perfekta att ha med på båten då de tar liten plats, är snygga och torkar snabbt. Bra som lite solskydd också, att läggas över ben och axlar.

 • Bette skriver:

  1: Buldan
  2: Har varken semester eller en fancy resa inbokad det närmsta halvåret så min toalett är med mest exotiska jag kan komma med. Skulle dock vara underbara på min toalett!

 • Birgitta skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Uppgradera vårt badrum

 • Elaisa skriver:

  1. Buldanprovinsen!
  2. Åh, finns massor av användningsområden av dessa härliga hamamhanddukar! För det första så är jag en person som ständigt och jämt fryser, handduken skulle jag ha runt mina axlar på sommarkvällarna när vi sitter ute på altanen eller nere vid havet. Även vintertid i favoritfåtöljen värmer handduken min frusna kropp när vindarna viner runt husknuten. Sedan är de praktiska och perfekta i badrummet vid bad och dusch och sist men inte minst; en väldigt snygg inredningsdetalj!

 • 1. Buldanprovinsen.
  2. Skulle användas flitigt hör hemma. Dels på stranden, dels hemma i badrummet men även när jag gör min yoga och tai Chi. Nu på sommaren görs det på altanen och dessa handdukar vore välkomna då.

 • belinda skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Jag skulle svepa in mig och dottern på 2 månader i handdukarna efter ett bad, vi skulle sedan sätta oss i trädgården och njuta utav kvällssolen, mjukt tyg och bebisdoft.

 • Gunilla.M.B skriver:

  1= Baldanprovinsen
  2= Dom verkar så skönt mjuka så jag önskar dom till mina yngsta barnbarn – som har så känslig hud när dom är små ! Hemma eller på stranden – toppenhärligt , och oumbärligt !!

 • Amanda skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. På sommarstugan efter havsdoppen!

 • Lena P skriver:

  Buldanprovinsen.
  Handdukarna är så bra på resan, speciellt när jag reser runt. De tar absolut ingen plats i ryggsäcken.

 • Jonas R skriver:

  1. Buldanprovinsen
  2. Självklart till badstranden som förhoppningsvis blir välbesökt i sommar. Sen har jag även börjat använda vår bastu igen. Det är så skönt att bara få svettas ut allt, man känner sig så renad efteråt. Lite hamam-feeling 😉

 • Pernilla skriver:

  1/ Buldanprovinsen
  2/ Gillar de stilrena färgtonerna som ger sommarfeeling. Perfekt att svepa runt sig en ljummen sommarkväll, på stranden, efter en dusch, till yogan.. En given detalj i inredningen, så fina att man inte bara vill ha dem i badrummet!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.