Annons

Vill du prenumerera på mitt nyhetsbrev? Trendenser News

Ivrigt påhejad av min nya praktikant Sofia (från Älmhult) har jag under våren jobbat med att utveckla ett eget nyhetsbrev – eller en egen medlemsklubb till Trendenser om ni så vill. Jag får själv flera hundratals mail om dagen och är väldigt skeptisk till det nuvarande standardutförandet för många av de nyhetsmail man spammas med i tid och otid. Därför vill jag skapa ett utskick med personlig och exklusiv information som du bara kan få genom att prenumerera på det. Vi är snart klara att rulla ut konceptet. Vill du vara med från början kan du teckna upp dig via den HÄR länken (eller i formuläret som du hittar längst ner i högerspalten på bloggen). Har du egna önskemål om det kommande innehållet får du gärna höra av dig. Jag är idel öra!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Theres skriver:

  Länken funkar inte här…

 • Lisa S skriver:

  Kul idé! Jag klickade på länken o skulle sen logga in mig på FB o sen andra gången funkade det inte alls

 • Estela skriver:

  Bra idé.
  Då har man något roligt att se fram emot när man ska titta på mailen bland de andra måsten. ?

 • Hanna Li skriver:

  Går det att anmäla sig utan att ha Facebook-konto?

 • Sofia skriver:

  Hej Hanna!
  Du kan registrera dig utan Facebook-konto, längst ner i kolumnen på bloggens högra sida hittar du ett formulär.
  /Sofia

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.