Annons

Sponsrat inlägg: Bona på Spinneriet – Så här blev resultatet

Minns ni det här inlägget? Vi fick ju möjlighet att testa Bonas produkter i studion på Spinneriet början av året och jag bad er om råd kring färgpigmenten i oljan till efterbehandlingen. Majoriteten röstade på nummer 7 som i också gillade. Det var en egen blandning med ca 30-40% grått pigment och såhär blev resultatet. Målet var att behålla ”känslan” i det nästan 100 år gamla industrigolvet, men djuprengöra golvet och jämna till färgenför att göra golvet mer lättstädat. Vi är supernöjda med resultatet!
Produktlänkar till möblerna som syns i bild: Soffa i brunt vintageläder / Naturfärgad kelim matta / Svart soffbord/ Ljusstakar Nagel / Vit soffa IKEA Karlanda (har utgått ur sortimentet) / Svart burk med doftstenar från Mad et len.
Själva rengöringsprocessen var supersmidig. Det märktes knappt att golvkillarna varit där förutom att golvet var skinande rent och uppfräschat då förstås. Bonas dammuppsamlingssystem avlägsnar också upp till 99,8 % av dammet när golvet slipas med deras maskiner, jämfört med traditionell slipning, så om du är intresserad av det ska du veta att du inte behöver täcka över någonting. När allt var klart vädrade vi bara ur lokalen ordentligt och ställde tillbaka möblerna, sen har vi kunnat använda kontoret som vanligt. 
Här kan du läsa mer om Bonas Greenguard certifierade produkter som funkar lika bra i privata hem om du har en parkett som behöver fixas till. Du kan få dina golv oljade, lackerade eller vaxade beroende på vilken typ av utseende du vill ha. Bonas vattenbaserade lacker har hög slitstyrka och en mycket låg halt av VOC (flyktiga organiska ämnen), vilket gör dem bättre för dig och din familj, dina husdjur och din inomhusmiljö.
 
* Inlägget innehåller reklamlänkar och presenteras i samarbete med Bona

Kommentarer

  • Sara skriver:

    Golvet blev supersnyggt!

  • Hannah skriver:

    Snyggt! Vad kostar det att slipa per kvm?

  • Franzenresidence skriver:

    In love!! Så fantastiskt fint… jag renoverar ett av våra hus i Sverige -ifrån Usa… inte det lättaste att inta va på plats hela tiden kan jag lova. Vi har lagt in så fina breda långa plank från Dinesen, men är inte helt nöjd med oljan vi använt. Den drar åt rosa, så var ju inte mina inspo bilder jag skickade, gasa. Ska man göra om innan allt annat är på plats, det är frågan?! Grattis till fina bebisen och tack för en fantastisk blogg, alltid lika kul att kika in här!

  • franzenresidence skriver:

    Inte gasa, haha, gaaa skulle det stå! Denna autokorrigering alltså!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.