Annons

Instagram moments

1) Telefonsamtalet man inte vill vakna till ”Frida, vi har haft en stor vattenskada på Spinneriet inatt…” Tacksam över att inget oersättligt gått förlorat och att jag är ordentlig försäkrad. Men gamla ”charmiga” hus toppar icke min lista just nu. 

2) Bästa livsmottot för hålla produktiviteten igång? Värt att testa om du kört fast.
3) Uppmärksamma läsare noterar att jag fått tekannan jag önskade mig i födelsedagspresent. Love it. Kan meddela att den går varm nu, dygnet runt. 
4) Sist men inte minst. Jag har duckat för förfrågningar kring bokprojekt i flera år men nu är det dags. Bock på ett av mina nyårslöften!
 
Följ mig gärna på Instagram!
@trendenser

Kategorier:

Kommentarer

 • 17doors skriver:

  Grattis till bokavtal; spännande att se hur den blir, och ska bli jättekul att läsa!
  Fin helg!

 • Kristina skriver:

  Åh, stort grattis till bokavtalet! Nu börjar den långa väntan på oss nyfikna, men jag ser redan nu väldigt mycket fram emot resultatet. Lycka till och njut av processen! Hälsningar från soliga västkusten!

 • Estela skriver:

  Härligt med ditt bokavtal. Längtar jätte mycket, har alltid velat läsa en bok som är skriven av dig. Så som bloggen är, måste boken vara mycket spännande att läsa och lärorik inom trender och design.
  Jätte kul Frida.
  Kram

 • Mia skriver:

  Annat bra livsmotto. How to eat an elephant? Bit by bit.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.