Annons

Hemnetgodis: Frejgatan 20

Lyssnar ni på Sofi Fahrman & Co’s populära podd Trettio Plus Trevar? Klara Svensson i den trion säljer sin lägenhet nu och ni som är nyfikna kan titta in i den HÄR via Historiska Hem. Jag måste erkänna att jag hade väntat mig något helt annat av denna frispråkiga dam (som ju lyckas få mitt pryda jag att sätta kaffet i vrångstrupen i vart och vartannat avsnitt) men ser man på –  en snudd på smaktvilling minsann! Vilken härlig funkispärla.

Kategorier:

Kommentarer

 • Lena skriver:

  Mycket snyggt. Ver du möjligen vad det är för soffa?

 • Snyggt men alltså 8 000 000 miljoner!?!

 • Ingrid skriver:

  Är också nyfiken på soffan…

 • Anonym skriver:

  Vilka galna priser det är i Stockholm? 8 Mkr för en lägenhet (med avgift i en förening) är ju helt absurt. Inget ont om denna lgh men bostadsmarknaden har ju gått bananas……:

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.