Annons

Hemnetgodis: Frejgatan 20

Lyssnar ni på Sofi Fahrman & Co’s populära podd Trettio Plus Trevar? Klara Svensson i den trion säljer sin lägenhet nu och ni som är nyfikna kan titta in i den HÄR via Historiska Hem. Jag måste erkänna att jag hade väntat mig något helt annat av denna frispråkiga dam (som ju lyckas få mitt pryda jag att sätta kaffet i vrångstrupen i vart och vartannat avsnitt) men ser man på –  en snudd på smaktvilling minsann! Vilken härlig funkispärla.

Kategorier:

Kommentarer

 • Lena skriver:

  Mycket snyggt. Ver du möjligen vad det är för soffa?

 • Snyggt men alltså 8 000 000 miljoner!?!

 • Ingrid skriver:

  Är också nyfiken på soffan…

 • Anonym skriver:

  Vilka galna priser det är i Stockholm? 8 Mkr för en lägenhet (med avgift i en förening) är ju helt absurt. Inget ont om denna lgh men bostadsmarknaden har ju gått bananas……:

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *