Annons

Happy Fri-yay!

Jag avskyr egentligen att prata väder, men våren slog verkligen ut i full blom medan vi var inne på BB nu i veckan. Under bilresan hem i torsdags tittade jag storögt på alla grönskande lövträd och nyklippta gräsmattor som svisvhade förbi på andra sidan rutan och fick faktiskt lite ”spring i benen” trots att hela kroppen känns mörbultad och gör vansinnigt ont just nu. Fokus i helgen ligger på återhämtning och vila men jag hoppas på en kort ”barnvagnspromenadspremiär” i mina nya sneakers. Det ska också bli ett sant nöje att börja rensa bort de uttjänta gravidklänningarna och plocka fram vårigare plagg. Jag är så trött på svart stretchtyg och korviga gravidstrumpbyxor. Mitt life goal för den närmsta tiden är att bära mer ljusa plagg. Vi får se hur det går med den saken, men helgens outfit känns i alla fall som en bra start. Fin fredag till dig! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Annson skriver:

  Superfina jeans men hittar inte var de kommer ifrån?

 • Anna skriver:

  Fina jeans, varifrån? Ha det gott!

 • Maria skriver:

  Hej,
  Vart kan man köpa de fina skorna?

 • Frida skriver:

  Hej, jeansen är som det står i texten – gamla! 🙂 Köpte dem för 5-6 år sedan på Zara. Skorna finns på Scorett (ex. i Nordstan Göteborg – där är mina från).

 • Fio skriver:

  Och tröjan? Så fin outfit!!

 • K skriver:

  Tröjan är från Soft Goat. Någon som vet vilka solglasögon det är? Tycker det är så svårt att hitta fina.

 • Ann skriver:

  Ang frågan om solglasögon. Jag hittar många modeller som passar mig på Åhlens. Till vettigt pris.

 • Anna skriver:

  Vilken färg är det på tröjan? Beige, pink eller blush?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.