Annons

Lookalikes: Räfflade minivaser

Porslinsfabriken Danmark – Lyngby Porslin grundades redan 1936 i Lyngby norr om Köpenhamn och deras kanske mest kända produkt är den räfflade Lyngbyvasen som har ett starkt fäste i den danska designhistorien. Produktionen är återupptagen och en del nyheter har lanserats, bland annat i mindre miniatyrvarianter som passar för vårens första blomster. Döm därför om min förvåning när jag såg denna ”nyhet” hos H&M Home. Är inte de här lika som bär så säg? 
 
Bild 1: Lyngby vase diameter höjd 9 cm, pris 249 kr 
Bild 2: H&M Home ”tandborstmugg” höjd 10 cm, pris 79 kr

Kategorier:

Kommentarer

 • J skriver:

  Hej
  Tack för en underbar blogg! Har precis köpt min första lgh med en avlång och lite smal planlösning. Känner mig helt villrådig gällande matgrupp och önskar därför ett inlägg dels om trender (för en student är det en STOR investering som jag vill skall hålla ett tag), snygga budgetstolar & hur man skall tänka i en liten lägenhet…runt, fyrkantigt bord? Samma träslag som golvet? Så många frågor haha! Kram och glad påsk!

 • usch det är därför jag aldrig köper något på hm för de sitter någon i kanske flera år för å ta fram en produkt lägger mycket pengar på det. Sen kopierar bara det färdiga resultatet det är vidrigt

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.