Annons

Lookalikes: Garden Glorys trädgårdsslang

Jag fick ett läsartips om att lågpriskedjan Netto har med en lookalike på Garden Glorys populära trädgårdsslangar som kampanjvara i sitt reklamblad den här veckan. Allt sedan Garden Glory och formgivaren Linda Brattlöf, till alla färg- och formintresserade husägares stora glädje, revolutionerade marknaden med sina snygga vattenslangar och tillhörande diskreta fästen (jämför med de traditionellt grälla i orange / grön / gult som varit standard i alla tider) så har de varit relativt ensamma om sitt påfund – tills nu. Eller vad säger ni om de här. Visst är de lika som bär?
Bild 1: Garden Glory trädgårdsslang 895 kr, väggfäste 445 kr
Bild 2: Netto trädgårdsslang 129 kr, slangvinda 50 kr och väggkrok 

Kategorier:

Kommentarer

 • Nini Tjäder skriver:

  Med de löjligt höga priser Garden Glory har kan jag inte låta bli att tycka att Netto gör det rätta. Det är fullkomligt löjligt att ta de priser Garden Glory gör för basgrejir för trädgården. Visst. Trevligt med färger men det är inte värt priserna.

 • - BEAD IT - skriver:

  Just nu har jag en tävling på Facebook där man kan vinna ett handgjort armband! Gå in på den här länken för att få instruktioner till tävlingen:
  https://www.facebook.com/Beaditsweden/photos/a.799922156729192.1073741829.762853507102724/1290017294386340/?type=3&theater&notif_t=photo_comment&notif_id=1492439215783956

 • Marja skriver:

  Med nettos pris på slang får man antagligen ungefär vad man betalar för. Sedan kan jag hålla med Nini att det är konstigt att så fort en designer lagt handen vid något så dubblas priset. Det är ju en sak om det beror på kvalitet/mer miljövänlig tillverkning och en annan om man bara tar ut ett högt pris för att det blivit en designpryl.

 • Mirva skriver:

  Köpte den grå från Garden Glory i somras och ingenting slår kvalitén!
  Nettos kanske funkar en sommar om man inte är kräsen… 😉

 • Nini Tjäder skriver:

  Vanliga slangar fungerar definitivt betydligt längre än en sommar. Jag har en helt vanlig (orange) från Bauhaus som nu är inne på sitt sjätte år. 20 meter kostade under hundra-lappen om jag minns rätt. Inget fel på den. Tar in den över vintern (som man ska). Jag tror inte på att något har bättre kvalitet bara för att det är dyrt. Ofta är det tyvärr precis tvärtom. Priset är ingen garant för kvalitet.

 • Nini Tjäder skriver:

  Ett högt pris är ingen garanti för kvalitet. Standardslangar fungerar hur bra som helst bara man sköter om dem som man ska. Min orange 20 meters standardslang från Bauhaus har hitintills hållit i typ sex år.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.