Annons

Läsarfråga: Tips på inredning till en liten hall

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar
 
Jag är så glad för alla hejarop angående min nya bloggkategori Läsarfrågan där jag hjälper er med olika inredningsproblem utan kostnad (min tid finansieras med hjälp av sk. adlinks i produktkollagen). Tveka inte att skicka in din fråga med text + bild till: [email protected] Den här veckan svarar jag Emmy som vill ha förslag på möbler till en liten hall. Hoppas det kan inspirera flera!
 
Fråga: Jag har nyligen flyttat in i en etta som saknar hall. Ytterdörren öppnar rakt in i vardagsrummet. Det finns dock ett hörn där jag tänker att det borde gå att hitta en lösning för ytterkläder och skoförvaring samt lite mer ”hallkänsla”, men jag lyckas inte hitta snygga, stilrena hallmöbler. Kan du hjälpa mig?  /Emmy

Svar: Förutom skoförvaring och plats att hänga ytterplagg skulle jag vilja få in en spegel och en avlastningsyta för nycklar, mobil, krukväxt m.m. Några krokar på väggen vid ytterdörren (eller i taket) istället för en traditionell hatthylla spar plats och ett smalt skoskåp som kan stängas igen blir mer vilsamt för ögat än en öppen lösning. Om det finns plats för en pall (utanför bild) vore det fint. Lycka till!

 

Inlägget innehåller reklam / annonslänkar
Basics:
Stor rund spegel, Rum21 (finns i flera storlekar Ø 50cm  Ø 80 cm  Ø 110 cm)
Skoskåp IKEA’s HEMNES som du kan måla och byta beslag på. Pris från 795 kr
Förslag på knoppar i silver / svart / mässing / läder pris från 55 kr / Rum21
 
Scandinavian: 
Vit takhängd klädstång Rail / Rum21
Träknoppar Muuto Dots / Rum21
Klädstång i trä Skagerak / Rum21
Stor vit krok Curve / Rum21
Pall i trä Skagerak / Rum21
Matta i läder / Rum21
 
Art deco: 
Rund takkrok / Rail Rum21
Klädhängare / Afterroom Rum21
Budgetkrok för 40 kr / Rum21
Svart pall med lädersits / Rum21
Dörrmatta i hampa / RoyalDesign
 
Inlägget innehåller reklam / annonslänkar

Kommentarer

  • Anba skriver:

    Jag blandar alla dessa stilar. Är det "fel"?

  • Frida skriver:

    Hej Anba, självklart är det inte "fel". Basen menar jag behövs till båda två och jag ser inga hinder i att mixa emellan detaljer men jag visste inte om Emmy föredrog en skandinavisk ljus och eller en mer mörk art deco stil – därav delade jag upp förslagen / uppslagen på krokar och detaljer i två spår.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.