Annons

Hemnetgodis: Storgatan 41

Jag fastnade för ”färgskalan” i det här sovrummet, beläget i en paradvåning som är till salu på Storgatan 41 via Bjurfors i Göteborg. Så fint att bryta av allt det vita och krispiga med udda sammetskuddar i nyanser av brunt och kola mot två större mörkbruna eller gråsvarta kuddar. Tycker det fångar upp bänken vid fotänden på ett så fint sätt, liksom den dämpade turkosgrå mattan och fåtöljen. Två tummar upp!

Kategorier:

Kommentarer

 • Karina skriver:

  Så himla snyggt!

 • Mirva skriver:

  Har du nån aning om varifrån fåtöljen kommer ifrån?

 • Victor skriver:

  Hej! Det är en Petito från Furninova.

 • Kristina skriver:

  Tack för trevlig blogg.
  Gillar den fina mattan, vet du varifrån den är?

 • Trendenser skriver:

  Hej, jag tror det är modellen Pepito från Furninova! 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.