Annons

Hemnetgodis: Arsenalsgatan 4b i Göteborg

Stylisten Emma Fischer har skapat magi i denna lilla lägenhet (som var) till salu på Arsenalsgatan 4b i Göteborg, via Bjurfors. Såld innan visning. Jag kan förstå att den gick snabbt. Några tips att ta med sig från inredningen? Hur fint det är att mixa mörka träslag mot ett ljust golv. Att en bänk mot en vägg ger naturligt ryggstöd och att småbord vid fotänden på sängen är både praktiskt och snyggt, även i en etta!
Foto: Maria Sahlander för Bjurfors Göteborg

Kategorier:

Kommentarer

 • skulle gjerne ville vite hvor matbord, benk og stoler er fra, leverandør og / eller butikk ? tacksam for svar,
  vh
  Robert
  [email protected]

 • Wow! Väldigt harmoniskt inrett.

 • Superfin, vilka vackra bilder. Jag är dock inte enig i kommentaren om naturligt ryggstöd. Tavlor mm hänger vid båda bänkarna så lågt att jag skulle vara rädd att luta mig tillbaks. Syftet med min kommentar är att jag efterlyser inspirationsbilder som är mindre stylade och mera "använder vänliga". Det är min absoluta mening att bilderna absolut inte behöver bli mindre inspirerande och fina för att de känns mera "hemma"
  All lycka till med baby- familjen, Frida!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.