Annons

Glad påsk!

Jag njuter av en lat och ledig långfredag på landet idag. Vi firar påsk vid svärföräldrarnas lantställe utanför Varberg och i år önskade jag mig inget godis i mitt påskägg – däremot sovmorgon, gubbvila på sofflocket och tid att läsa lite i en pocketbok. Allt det har jag fått, plus en riktigt härlig långpromenad vid havet. Det känns kanske inte riktigt lika härligt i gravidkroppen såhär efteråt (med värkande fogar och kramp i vaderna) men det fick det vara värt. Jag kikar in och önskar glad påsk med en bild på min lilla plantering av pärlhyacinter i äggskal/äggkartong. Hoppas att ni också har en fin fredag!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Det låter som en hyfsat glad påsk! Kram på dig!

 • Mona skriver:

  Låter som en härlig påsk! Och så måste jag flika in med att det är så fint att så i äggskal!

 • Emma skriver:

  Glad påsk till dig,
  Man kan ju alltid hoppas på en sensationellt fin påskpresent imorgon? 😉 Och att leveransen i sådana fall blir en fin upplevelse.
  Håller alla tummar och tår.

 • Emma skriver:

  Glad påsk till dig,
  Man kan ju alltid hoppas på en sensationellt fin påskpresent imorgon? 😉 Och att leveransen i sådana fall blir en fin upplevelse.
  Håller alla tummar och tår.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *