Annons

Glad påsk!

Jag njuter av en lat och ledig långfredag på landet idag. Vi firar påsk vid svärföräldrarnas lantställe utanför Varberg och i år önskade jag mig inget godis i mitt påskägg – däremot sovmorgon, gubbvila på sofflocket och tid att läsa lite i en pocketbok. Allt det har jag fått, plus en riktigt härlig långpromenad vid havet. Det känns kanske inte riktigt lika härligt i gravidkroppen såhär efteråt (med värkande fogar och kramp i vaderna) men det fick det vara värt. Jag kikar in och önskar glad påsk med en bild på min lilla plantering av pärlhyacinter i äggskal/äggkartong. Hoppas att ni också har en fin fredag!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Det låter som en hyfsat glad påsk! Kram på dig!

 • Mona skriver:

  Låter som en härlig påsk! Och så måste jag flika in med att det är så fint att så i äggskal!

 • JUNITJEJ skriver:

  GLAD PÅSK!

 • Emma skriver:

  Glad påsk till dig,
  Man kan ju alltid hoppas på en sensationellt fin påskpresent imorgon? 😉 Och att leveransen i sådana fall blir en fin upplevelse.
  Håller alla tummar och tår.

 • Emma skriver:

  Glad påsk till dig,
  Man kan ju alltid hoppas på en sensationellt fin påskpresent imorgon? 😉 Och att leveransen i sådana fall blir en fin upplevelse.
  Håller alla tummar och tår.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.