Annons

Dagens kontor

Nej, fortfarande ingen bebis i syne. Men kroppen är lite för tung för att orka sitta på kontoret åtta timmar i sträck och sinnet är lite för otåligt för att ligga på sofflocket och bara vänta. Så jag sköter mina skrivbordsuppdrag från köksbordet och favoritfåtöljen den här veckan. Fördelen (och nackdelen) med att driva eget är ju också att man kan ta med sig arbetet i väskan. Så idag kamperar jag hos min svägerska Anna som är hemma med sin 12-veckors bebis. Känns tryggt om värkarna skulle kicka igång nu mitt på dagen. Och praktiskt eftersom vi kan passa på att beta av lite gemensamma jobbprojekt. Men framförallt kul, för snart kommer vi ju att kunna vara mammalediga ihop!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Frida skriver:

  Jag bara måste fråga vad det här är för bord!?
  Mvh, På Jakt

 • Frida skriver:

  Frågade Anna och det är ett matbord som heter Mörbylånga från IKEA. Superfint!!

 • Åh, vilket härligt upplägg och fint bord som skymtar fram där!
  Kram till er båda!
  Inredningshjälpen/A

 • Anna-Maria skriver:

  Det låter som ett roligt jobb! Det är både och att vara egen, men just nu kan du njuta av det och ta det lugnt! Ta hand om dig!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.