Annons

Budgettips: Fin förvaringsask

Jag har fått ivriga påminnelser om att det var länge sedan jag postade något i min kategori ”budgettips”. Förlåt. Jag lovar bot och bättring på den fronten. Om det är vad ni vill ha, så är det såklart också vad ni ska få. Jag är ingen storkund hos Jysk, men fastnade för deras fina ask EMANUEL för 79,95 kr. Snygg förvaringsskål till smycken och småpryttlar i badrummet eller som nyckelgömma på en byrå i hallen?
Foto: lånad från Jysk hemsida

Kategorier:

Kommentarer

 • NORRSKEN EMMA skriver:

  Såå fin och ändå stilren! =)
  blir åka förbi jysk imorgon 😀
  ha en bra dag
  kram

 • EVELINA skriver:

  Jättefin! Tack för tipset, har dille på kombon vitt och träfärgat just nu 🙂

 • Anonym skriver:

  Åh vilken fin! <3

 • Sandra skriver:

  Åh, hade glömt hur mycket jag gillar dina budgettips!

 • Josefin skriver:

  Tummen upp! Mera sånna tips 🙂

 • Sofia skriver:

  Supersnygg ju! 🙂 Skönt med lite budgettips igen, kan bli ett besök till Jysk i helgen! 🙂

 • Katja skriver:

  Tack för tipset! Hade vägarna förbi igår och gick in och köpte denna. Den är jättefin (nåot flammig såsom betong ofta är) och mycket större än jag trodde ca. 18 cm i diameter. Bra då får det plats med ännu mer. Trevlig helg.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.