Annons

ANNONS: Tävla och vinn badrumsmöbel från Svedbergs

Den här veckan har en lycklig läsare chans att vinna en komplett badrumsmöbel från Svedbergs nya kollektion Intro, värde 7 535 kr. Intro är en serie som tål tuffa tag, är smidig och som tar liten plats vilket gör den perfekt i det lilla badrummet. Precis som Svedbergs andra badrumsmöbler tillverkas Intro i Dalstorp. I vinstpaketet ingår: Intro vit matt underdel 45cm – 1 995:- / Intro vit matt spegel 45cm  –  1 995:- / Tvättställ – 1 420:- / Blandare Touch me – 1 420: / Bottenventil – 300:-. Totalt konsumentvärde: 7 535:- För att delta i tävlingen ska du sedan svara på följande frågor i kommentarsfältet till detta inlägg, inom en vecka. Lycka till!

1) Vilka färger kan man välja på Intro?
2) Vilken av Svedbergs möbelserier passar din stil bäst?
Läs mer HÄR och motivera kort. 

 

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Maria Andersson som svarade 2017-04-18 @ 08:59:30 Hör av dig med din mailadress så kommer vinsten till dig inom kort!

Tävlingen pågår tom 24/4 2017 kl 09.00 Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från Svedbergs. Dess beslut kan ej överklagas. Ett kit ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Petra Ström skriver:

  Vilken fantastisk tävling. Intro finns i färtgerna Vit matt och Antracitgrå. Jag och min sambo har precis köpt en lägenhet. Jag skulle säga att möbelserien "Stil" passar vår stil bäst! Men jag skulle jättegärna även inreda med "intro" Så jag håller tummarna för att vi vinner, det skulle vara så roligt att få fräscha upp badrummet med lite nya badrumsmöbler!

 • Johanna skriver:

  1. Intro finns som vit och antracitgrå.
  2. Min favorit är stil, men intro passar bättre i min moderna lägenhet! Stil skulle jag definitivt välja om jag hade en äldre lägenhet eller ett sekelskifteshus (drömmen/målet).

 • Joachim Elmquist skriver:

  1: Man kan välja mellan vit matt & antracitgrå.
  2: Vi är på gång och planerar en badrumsrenovering och vi tycker att serien stil är jättefin. Vi har även ett litet badrum där intro hade passat helt perfekt.

 • Maria Thunberg skriver:

  1. Välj mellan vit matt och antracitgrå
  2. Vi bor i ett hus byggt 1936 och vår lilla toalett ska renoveras i vår och då skulle serien Stil passa helt utmärkt!

 • Sara Bäckström skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Min favorit är Intro som skulle passa perfekt i vitt i vårt lila badrum. Plus för tåligheten när små barnhänder smutsar ner.

 • C skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå.
  2. Intro skulle passa perfekt i vår lilla gästtoalett, som inte renoverats på alldeles för lång tid, så att vinna denna tävling vore perfekt! I badrummet skulle jag vilja ha serien DK, fantastiskt snygg!

 • Helena M skriver:

  1 antracitgtå och vit (matt)
  2. Serien STIL, passar bäst hos oss, industristil möter klassisk design.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) antracitgrå och vitt. Vårt hus byggt 99 har väldigt tråkiga badrumsmöbler så intro hade lyft vårt badrum enormt!
  2) jag gillar stil, andas just stil och tidlöshet och jag gillar när badrumsmöbler inte ser ut som just typiska badrumsmöbler

 • Birgitta skriver:

  1. Antracitgrå och vit
  2. Jag överraskar mig själv med att säga att Stil passar mig bäst. Vanligtvis vill jag inte ha några detaljer på luckorna, men tillsammans med knopparna tilltalade den serien mig mycket!

 • Linda skriver:

  1. vit matt och antracitgrå
  2. Min favorit är intro. Snygg och stilren men med en klassisk tvist både med avseende på form och material.

 • vit matt o antracitgrå. En present till ett par som precis sitt första hus ska bygga o i det flyta in, här kommer en present från Svedbergs heter Intro den är så fin så inga denna kan slå. Passar namnet Intro för detta blir introt på ert fantastiska liv i detta hus

 • Sara skriver:

  1. Antracitgrå och vit matt
  2. Intro passar mig bäst. Mitt lilla badrum på ca 3 kvm från 1991 skulle behöva en uppfräschning och intro skulle passa perfekt. På denna lilla yta har jag idag lyckats få in både skötbord och två kattlådor, nåt fint som nya badrumsmöbler skulle piffa upp otroligt.

 • 1. Vit matt och antracitgrå
  2. Min personliga favorit är serien Forma. Den ger fantastiska möjligheter att komponera inredningen efter dina individuella val!
  Om jag har turen att vinna ska jag ge min dotter en badrumsmake-over, som hon är i stort behov av. Hon är en fantastiskt varm och underbar person, och jag älskar henne över allt annat! Hoppas så på tur för hennes skull!

 • Anna skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Om jag får välja helt fritt hade jag valt DK – fantastisk stilren design som vårt lilla badrum tyvärr inte tillåter.
  3. Vi är precis i tagen att göra en minirenovering av ett badrum med gammal Svedbergsinredning vars skåp sedan länge sett sina bästa dagar. Vad vore då inte bättre än att göra detta med Svedbergs igen – badrummet skulle få en helt ny Svedbergs kostym!

 • Sandra Johansson skriver:

  Det går att välja mellan vit matt & antracitgrå. Just serien intro skulle göra sig så bra i vårt badrum som efter en vattenläcka ÄNTLIGEN börjar bli färdigrenoverat och redo för nya badrumsmöbler .Då badrummet är litet och ganska svårmöblerat skulle serien Intro passa in perfekt där och med ett badrum tillhörande en småbarnsfamilj med diverse kladd o smuts vore det guld med badrumsmöbler som är härdade och tål en del

 • 1: vit matt och antracitgrå.
  2: Jag hade valt Intro. Vi sak renovera våran gästtoalett och den serien skulle passa där.

 • Anna skriver:

  1, Matt vit och antracitgrå.
  2, Intro. Den vita blir dessutom klockren i badrummet i nya lägenheten som vi snart tar över.

 • Mariell skriver:

  1.Intro finns i vit matt och antracitgrå
  2. Intro.Vi har ett pyttelitet badrum som är i stort behov av renovering.Jag har redan tittat på serien Intro då den är både stilren och praktisk och dessutom passar perfekt till vårt lilla badrum.

 • Petra skriver:

  1. Matt vit och antracitgrå.
  2. Serien DK tycker jag är fantastiskt snygg. Enkel och avskalad som passar kanon i ett modernt hem.
  3. Vi håller på och bygger hus i egen regi och snart är det dags för att påbörja badrummen. Det ena badrummet är litet och kräver en praktisk lösning. Detta kompletta badrumsmöblemanget från Intro skulle göra sig perfekt i detta badrum.

 • Jeanette R skriver:

  Vit matt och antracitgrå
  Intro! Vore perfekt i duschrummet
  I 10 år har vi gått och blängt på vårt fula duschrum. Naivt nog har vi hoppats på någon sorts magisk förvandling över en natt eller så… Två år har en handdukstork stått och väntat på startskottet, det där som aldrig tycks komma. Så varför inte ett ljuvt Intro som får allt att hända? Så gästerna slipper sucka och vända…

 • Matilda Edlund skriver:

  1. Vit Matt och antracitgrå
  2 & 3 Intro skulle passa helt perfekt till det 70 tals badrum vi nu efter 8 år i huset är i startgroparna för att göra om. De senaste åren har den inte gått att använda utan vi har bara haft ett litet badrum till vår familj med 2 vuxna,

 • Johanna E skriver:

  1. Så mycket badrummet måste tåla,
  på kvaliteten vill man inte snåla.
  Det är där serien Intro kommer in,
  snygg & praktiskt är riktig win-win.
  Finns i matt vit och antracitgrå,
  personligen älskar jag båda två!
  2. Har genom alla era bilder tittat,
  och tror jag min favorit har hittat.
  Men det var minst sagt inte lätt,
  varenda möbel känns ju rätt!
  Valet landade på serien ”Stil”,
  riktigt klassisk och vacker profil.
  Dels möjligt att göra egna val,
  slipper ”tyvärr är den för stor eller smal”,
  Dessutom en stil som funkar många år,
  tidslösheten få saker slår!

 • Catarina skriver:

  1 matt vit o antracitgrå
  2 Jag tycker intro, jag vill ge det till en vän som behöver göra iordning sin lilla toalett, men inte har haft ork pga mycket tråkigheter under 2016. Jag håller tummen!

 • Ida skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Det är nog faktiskt Forma.
  Jag bor i en lägenhet där badrumsinredningen både är lite utdaterad och opraktisk. Det vore toppen med Forma som ändå skulle funka tillsammans med resten av det befintliga tills man kan göra om även det till en fin helhet.

 • Frida skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå.
  2. Intro gillar jag mest! Det skulle bli mycket roligare att tillbringa tid i badrummet med intro?

 • Johanna skriver:

  1, vit matt eller antracitgrå
  2, eftersom vi bor i en sekelskifteslägenhet är Stil väldigt passade och tilltalande. Men på samma gång är vårt badrum inte fler kvadratmeter än att man precis får plats med det som behövs och då passar Intro väldigt bra in.
  En badrumsrenovering är inplanerad men vi har ännu inte kommit till skott, det här skulle kunna vara den avgörande början. Hur fantastiskt skulle inte det vara?

 • Åsa skriver:

  1. Matt vit och antracitgrå.
  2. Efter att höggravid (och därefter nyförlöst) ha vaggat ner till badrummet i källaren en längre tid skulle även en mintgrön, krackelerad toastol från 60-talet gjort mig glad bara den stod på bostadsvåningen. Lägg till två omgångar magsjuka för hela familjen på det så förstår ni utgångsläget. ?
  Men om jag nu fick möjlighet att inreda det lilla utrymme som ska bli vårt nya badrum så hade jag valt DK. Mjukt trä tillsammans med hårt kakel är så ljuvligt! Vårt skruttiga 60-talshus och DK skulle bli ett vackert par. Min man däremot hade garanterat hellre valt Intro, och kanske blir en vinst här hans biljett till att få vara med och bestämma. Jag har en tendens att bestämma mest här hemma. ?
  Allt gott!
  Åsa

 • Malin Björling skriver:

  Hej !
  1, matt vit och antracitgrå är Intros färger
  2, DK föll mig i smaken, himlans sober, klassisk och stilren men vi har ju som så många andra en lill-toa och där skulle den mer slimmade Intro-serien göra sig fantastiskt fint.
  Vore skoj att gå all in med lite exklusivare tapeter och kakel till lill-toan då det inte behövs så många våder och som kronan på verket en Intro-kommod, handfat och spegel i antracit.

 • 1. Matt vit och Antracitgrå.
  2. I vårt gamla hus kämpar jag alltid med att hitta balansen mellan det lantliga och det stilrena och vilsamma. Därför skulle serien STIL göra sig som allra bäst hos oss!

 • Elin skriver:

  1. Matt vit och Antracitgrå
  2. Forma är min favorit. Jag gillar att jag själv kan välja fritt bland färg material och detaljer. Sen är det klart en stor fördel att det går att byta luckor på badrumsskåpen, ett enkelt sätt att få ett helt nytt badrum!

 • Charlotta skriver:

  Hej. Vit och antracitgrå.tycker om intro, nytt och fräscht.

 • Emma G skriver:

  Åh! Vilken fin och välkommen tävling!
  1. Antracitgrå och (matt) vit.
  2. Intro – den skulle passa perfekt på vår gästtoalett som inte blivit uppdaterad sedan 1977. Den är även handikappanpassad av vårt hus förra ägare och därför inte särskilt munter eller uppdaterad för en (modern) småbarnsfamilj. Men nu är det dags! Svedbergs ursnygga och tåliga Intro skulle bli perfekt och oerhört uppskattad! 🙂

 • H skriver:

  1. Vit och antracitgrå
  2. Intro skulle fungera hos oss som har litet badrum i behov av uppfräschning just nu.

 • Linnea skriver:

  1. Matt vit <3 och antracitgrå.
  2. Skrek av förtjusning när jag såg att Intro-serien är gjord i plåt. Vår nuvarande badrumsmöbel håller på att murkna av all fukt i vårt lilla badrum (möbeln är placerad intill duschen) så plåt och 45 cm i bredd vore rena rama drömlösningen. Håller tummarna!

 • Ida K skriver:

  1. Matt vit och antracitgrå.
  2. Varför jag vill vinna? För jag vill gå på toa!! 😀 Det har inte varit lätt med tre killar i huset som sitter lääääänge på toa. Vi är nu i färd med att bygga en till toalett och skulle hemsk gärna inreda den med serien Stil!

 • Anna Kubel skriver:

  1: Matt vit och antracitgrå.
  2: Vi står mitt inför en badrumsrenovering och det här skulle göra mig så glad att få vinna. Jag hade valt SID som hade gjort sig så fint i vårt kommande badrum!

 • Marie Ahlquist skriver:

  1. Matt vit och Antracitgrå
  2. SID är min personliga favorit, känns både ny och klassisk och skulle passa fint ihop med inredningen i övriga rum.
  Intro skulle jag välja och väldigt gärna vinna till min dotter som nyss skaffat sin första lägenhet. Till hennes studentlägenhet passar Intro perfekt – tåligt material, ren design, inga handtag som är i vägen och en matchande spegel med förvaring.

 • Marie Ahlquist skriver:

  1. Matt vit och Antracitgrå
  2. SID är min personliga favorit, känns både ny och klassisk och skulle passa fint ihop med inredningen i övriga rum.
  Intro skulle jag välja och väldigt gärna vinna till min dotter som nyss skaffat sin första lägenhet. Till hennes studentlägenhet passar Intro perfekt – tåligt material, ren design, inga handtag som är i vägen och en matchande spegel med förvaring.

 • Elin Lorenzi skriver:

  1. Finns i vit och antracitgrå
  2. Intro skulle passa perfekt i vårat badrum, tvättstället går precis in mellan WC och dusch, plus att vi skulle kunna få plats med bebisen Viviv’s alla saker som tillhör skötbädden som vi har på golvet under tvättstället.

 • Emelie skriver:

  Intro som finns i antracitgrå och matt vit hade passat oss bäst då vi är en familj med fart och fläkt FÖRRUTOM när det kommer till att inreda vår övervåning. En sån här vinst hade verkligen gett vatten till kvarnen ?

 • Sandra Thorén skriver:

  1: Intro finns i matt vit och antracitgrå.
  2: Intro är passande nog min favoritserie då den känns enkel och tidlös och jag kan leka med roliga detaljer till det minimalistiska. Jag la alla mina besparingar på att köpa min lägenhet, och mitt badrum har sett bättre dagar… Detta skulle underlätta enormt och få mig att känns mig mycket mer hemma!

 • Sara skriver:

  1. Matt vit och antracitgrå
  2. Jag gillar DK, jag gillar stilrent och elegant, det kan inte hjälpas hehe. Intro passar dock väl in hos oss, hade blivit jätteglad om jag vann kittet till vår lilla toalett som tyvärr är inne på övertid. Men nu håller vi tummarna! ?

 • Camilla skriver:

  1. Matt vit och antracitgrå.
  2. Jag blev verkligen förtjust i Intro, då den är stilren, platseffektiv och enkel vårda. Vårt badrum är på 4 kvm och det vore ultimat att kunna byta ut den befintliga klumpiga badrumsmöbeln med ett handfat som numera ser ut att vara dekorerat med ett svart spindelväv i form av sprickor.

 • Emelie Tunerlöv skriver:

  1. Finns i vit och antracitgrå
  2. Jag har precis renoverat mitt badrum och har faktiskt valt DK. Är svag för dansk design och hela badrummet andas LYX. Hade jag vunnit hade jag överraskat min mamma med att renovera om hennes lilla 60-tals badrum där det verkligen behövs något platseffektivt.

 • Maria Andersson skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Om jag hade haft ett stort badrum DK hade blivit mitt val, men Intro är super då mitt badrum är litet och smalt

 • Marie skriver:

  1. Antracitgrå och vit matt
  2. Intro är ju suverän, snygg, kompakt, modern och smart. Den hade passat som handen i handsken i vårt badrum.

 • Amanda skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå.
  2. DK tilltalar mig enormt eftersom serien inte kändes som typiska badrumsmöbler utan något mer. Jag kan se formerna och träslaget följa med in i kontoret och matsalen. Jag tror att den serien skulle kunna bidra till att skapa en enhetlig stil i hela hemmet.

 • KarinM skriver:

  1. Antracitgrå och vit matt
  2. Jag fastnade direkt för Intro! Passar perfekt i vårt lilla sommarhus från 50-talet där det lilla badrummet behöver lite kärlek. Enkel, stilren och snygg! (Om jag får drömma lägger jag till lite i mellanskillnad för att få INTRO SPEGELSKÅP 45 KIT istället för spegel när jag vinner denna drömvinst. Med tre kids måste vi kunna gömma våra tandborstar och plåster någonstans!)

 • 1. Intro finns i matt vit och antracitgrå.
  2. Till renoveringen av vår gästtoalett, är valet av nya badrumsmöbler superlätt! När estetik och funktion i perfekt kombination får råda, är ju Svedbergs INTRO-serie det ultimata svaret att skåda!

 • Jerker skriver:

  1. Intro finns som vit och antracitgrå.
  2. Stil hade funkat bäst i vårt gamla 50-tals hus. Har man inte så gott om pengar är det lika bra att välja vackert och så tidlöst det går, så man inte känner att man behöver förändra innan det är slitet nog att ändra igen 🙂

 • Lisa skriver:

  Jag hoppas på tur! Vi tänker renovera ett badrum efter sommaren och jag vill inte ha Ikea denna gång! Håller mina tummar!
  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Jag gillar Intro bäst! Perfekt! Till ett större badrum hade jag valt DK.

 • lisette skriver:

  1: Intro finns i vit och antracitgrå
  2: Svedbergs intros rena och klara linjer passar mitt hus bäst.

 • Gunilla.M.B skriver:

  1= Intro finns att få i vit och Antracitgrå
  2= Svedbergs har hängt med hos oss sen vi gifte oss – 73 . Gillar bl.a Forma och Intro – Härliga former och diskreta färger – men ändå uppiggande ! Man njuter helt enkelt i dess närhet !

 • 1/Vit & Antracitgrå är serien Intro.
  2/Jag själv uppskattar Serien Intro för den skulle sitta som en smäck i vårt pyttebadrum i vårt hus från 30-talet där vi har max 6m2.

 • Linda skriver:

  1. Matt vit och antracitgrå.
  2. Intro hade passat perfekt på vår lilla gästtoalett som skriker efter en upprustning.

 • JULIA skriver:

  Serien finns i färgerna "vit matt" och "antracitgrå".
  Förutom Intro så gillar jag serien "Stil"! Den är snygg och känns både klassisk och modern!
  Om jag vinner så skulle badrumsmöblerna hamna inne på min mammas gästtoalett som inte blivit renoverad sedan huset byggdes på 70-talet 🙂

 • Marie skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Hemma hos oss hade Intro passat bäst, till och med jag hade känt mig som en gäst. Jag hade lämnat badrummet i ren protest, inte lämnat lyxen för en vanlig fest. Nä låt mig sitta som i arrest, i rummet där Svedbergs passar allra mest!

 • Mattias skriver:

  1. Antracitgrå och vit.
  2. Intro – för att den tåler tuffa tag, dusch & bad var dag, för en småbarnsfamilj måste det där lilla extra till.

 • Monika Lindh skriver:

  1. Vitt och Antracitgrå
  2. Vi är två, vi har ett svårmöblerat badrum där många funktioner ska samlas. För oss är Skapa ett givet val.

 • Johanna Larsson skriver:

  1. Matt vit & Antracitgrå.
  2. Hemma hos mig hade Forma passat bäst – i mitt lilla avlånga, turkosa & knäppa badrum som jag inte vill helrenovera utan endast byta ut inredningen i. Min aktiva vardag med yoga och mycket flängande mellan jobb, pojkvän och vänner behöver ett praktiskt utrymme att landa i, hemma.

 • Sabine skriver:

  Svedbergs Intro finns i Vit matt och antracitgrå.
  DK designen gillar jag verkligen men till vår slitna fast-i-fel-sekel minitoa, passar ett intro bäst. Nynnar till en melodi av enkel design, raka linjer och snygg finish.

 • Titti skarp skriver:

  1.Matt vit & Antracitgrå
  2.serien skapa vi ska till att renovera vårt badrum på övre våning och det är så pass litet men ändå vill jag ha det rymligt och plats för handukar och krokar snyggt och prydligt så givet min favorit

 • Caroline skriver:

  1. Antracit grå och matt vit.
  2. Intro tyckte jag var kanonfin. Hade passat finfint i vårt nya hus där nuvarande badrumsinredning är hemsk! Tänk vilken skillnad det skulle bli med ny inredning men tyvärr lär det finnas andra hål att stoppa pengarna de närmaste åren? Hoppas på tur och skulle bli superlycklig om jag vann denna dröminredning!!!

 • Pia D Berglund skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Intro skulle bli fint i vårt kommande hus som vi planerar nu. Ljusa färger, enkel design, raka linjer som mjukas upp med rundare former på speglar och dylikt.

 • Emma Björk skriver:

  1. Antracitgrå och matt vit.
  2. Intro är den som jag föll för mest. Snygg och enkel. Gillar att med en snygg bas så kan man faktisk förändra sitt badrum med enkla medel, Men då måste en bra grund finnas och Intro är precis en sådan serie.

 • Åsa Svensson skriver:

  1. Vit matt och Antracitgrå
  2. Till vårat badrum vi nu ska renovera passar Forma bra med många valmöjligheter. Till gästtoaletten passar Intro in fint.

 • Brysselkakan skriver:

  1. Intro finns som vit och antracitgrå.
  2. Om jag fick drömma fritt skulle DK hamna i vårt badrum. Gillar att den serien ger en helt annan känsla än vanligt badrum, mer möbel än badrumsskåp!
  Men Intro skulle passa perfekt i det lilla badrum vi inom snar framtid ska bygga då vi inreder vår vind med gästrum, allrum och litet badrum.

 • Nicklas Hålén skriver:

  1. Matt vit och antracitgrå
  2. DK – är otroligt stilren och utstrålar verkligen kvalitet och designerna har verkligen fångat det moderna och tidlösa. Gillar också intros flirtande med historiken i bolaget med plåtskåp som visar att man inte skall glömma sin egen historik.

 • Carina Ekelund skriver:

  1: antracitgrå o vit
  2: Intro skulle passa som handen i handsken i det lilla toalettutrymmet vi ska göra för att äntligen få ett litet toalettrum till.
  slippa slåss om en toalett.

 • Annica skriver:

  1. vit och antracitgrå
  2. Skapa är min favorit stil som jag skulle vilja inreda mitt hus. Fast intro passar in i min lägenhet 😉

 • Anonym skriver:

  Intro finns som vit och antracitgrå.
  Mitt slitna badrum skulle bli fräscht och komplett med ett Intro badrumsset

 • annica skriver:

  Intro finns som vit och antracitgrå.
  Mitt slitna badrum skulle bli fräscht och komplett med ett Intro badrumsset

 • Cassandra Olsson skriver:

  1, Matt vit & Antracitgrå
  2, Möbelserien Stil skulle passa mig bäst då bra förvaring och ett stilrent intryck är otroligt viktigt för att jag ska trivas.

 • Jessica S skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå.
  2. Jag har för första gången blivit moster och i sommar ska min syster och hennes lilla familj komma och bo i vår gäststuga (vi bor nästan 70 mil ifrån varandra). Vi tänkte därför renovera badrummet i gäststugan så att det är fräscht när de kommer, och eftersom det är ett ganska litet badrum så skulle Intro passa helt perfekt! ??

 • Annika skriver:

  Intro finns i matt vit och antracitgrå.
  SID och Intro är mina favoriter. De passar bra in hemma hos mig i mitt lilla 70-tals hus. Badrummen har fina utskikt men gamla badrumsmöbler i trä som drar ner helheten. Så håller en tumme!

 • Pontus Andersson skriver:

  Finns som vit och grå.
  Min favorit är nog stil men intro passar bättre i mitt boende i dag som inte är så romatiskt.

 • Rachel skriver:

  Vit matt och antracitgrå.
  Dk ger en känsla av nytänk, funktion och individualitet.
  Att lyckas förvandla en bortglömd och liten gästtoalett till någonting roligt och unikt hade varit underbart!

 • Anna-Maria skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Min favorit är Stil!

 • Sara Persson skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Vi skulle välja badrumsmöbler ur serien SID då den är anpassningsbar, stilren, erbjuder smart förvaring utan att ta upp för mycket yta. Framförallt skulle SID passa in väl in i vår skandinaviska inredningsstil. Vi har redan planerat för denna serie till vårt kommande husbygge nästa år där vi även har bestämt oss för ett kök som går i samma stil och färg, känns kul att ha hittat den "röda tråden" för vår inredning!

 • madelen skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2.Vi skulle välja badrumsinredning ur serien Stil, då vi är mitt uppe i byggprocessen för ett nybyggt hus på landet. Stil är både modern, men ändå klassiskt som skulle ge en mer "ombonad" lantlig känsla även i badrummet.

 • linnéa-aurora skriver:

  Vit matt och antracitgrå.
  Serien stil skulle ge mitt slitna badrum ett stilrent lyft. Vackra stilfulla detaljer som ger mitt badrum ett personligt lyft är vad jag behöver för att få andra att stanna upp och känna elegansen av ett exklusivt badrum.

 • Kristin skriver:

  1. Kan välja mellan vit matt och antracitgrå
  2. DK skulle passa min smak bäst. Tycker om när möblerna man inreder med är ganska avskalade och "rena" och sedan kan man fylla på med andra stildetaljer. Tycker också om att allt stök som kan uppkomma i ett badrum går att dölja bakom en stängd dörr!

 • barbra skriver:

  1.Vit matt och antracitgrå.
  2.Svedberg är som en motorväg…
  serien Stil är snabbast på banan till mitt hjärta och..badrum.

 • Therese skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Jag gillar SKAPA bäst då namnet och produkterna inbjuder till att tänka utanför boxen och skapa sin egen oas.

 • Clas skriver:

  1.
  Wow vilket pris!
  Svaret är vit matt och antracitgrå givetvis.
  2.
  Min stil har en touch av skandinaviskt och framförallt inredning från den svenska tillverkningsindustrin.
  Jag älskar den där svenska naturligheten och känslan som uppstår när en produkt är genuin.
  Det är också en livsinvestering som känns bra för produkterna har världens bästa kvalité,
  när jag kommer hem är de en anledning till jag kopplar av och inombords börjar le. ?
  Svensktillverkat såsom Svedbergs och favoriten SKAPA till mitt lilla badrum har länge fått badrumsinredningskänslan inom mig att svalla.
  Tillvalen i sortimentet gör att det finns något som passar alla! ??
  Så Svedbergs! Ge min badrumsrenovering en skjuts i kanten,
  och skicka det här priset till mig och ”tanten”! ❤️

 • Nina ÖLmstjerna skriver:

  1. Vitt matt & antracitgrå
  2. Intro hade passat vårt radhus perfekt, skulle gärna fräscha upp vårt 90 tals badrum 🙂

 • Linda Eliasson skriver:

  1. Antracitgrå och vit matt 🙂
  2. Vid sidan av Forma – Intro! Form och funktion, hand i hand 🙂 Vårt badrum är oförtjänt litet och inför sommarens renovering behöver vi verkligen tänka till för att maximera ytan. Nu håller vi tummarna (katterna tassarna – i dagsläget förstår jag inte ens hur deras låda ska få plats…).

 • Maria W skriver:

  1) I antracitgrå och vit matt.
  2) gillar alla men Stil fastnade jag för, då jag mest kikar på nya badrumsmöbler till vårt blivande fritidshus som är en gammal Dalagård och där skulle Stil passa perfekt. Skulle vi däremot vinna Intro skulle jag bums byta ut åttiotalsinredningen på vår toalett i huset, vilket lyft!!!

 • Pia Persson skriver:

  1) vit matt & antracitgrå
  2) Den här snygga möbeln skulle vara alldeles perfekt på vår lilla toalett. Perfekt i stil och form

 • Linda skriver:

  1. Vit matt och Antracitgrå!
  2. Intro såklart! Herregud jag har nyligen kollat på denna serie och suktat och drömt om att kunna starta dagen med ett fräschare badrum! Har aldrig hållit tummarna hårdare…..!!

 • Monnah skriver:

  1. Antracitgrått och matt vitt kan man få INTRO i.
  2. Vårt hus från förra sekelskiftet har just fått en takkupa som ska rymma ett mycket kompakt duschrum. INTRO skulle passa perfekt! Läckert, lättskött, lagom litet (stort) – allt vi letar efter…

 • 1. Vit matt och antracitgrå.
  2. Stil är nog den serie som tilltalar mig mest (elegant och tidlöst!) men Intro är nog den serie som skulle passa bäst i vårt lilla moderna badrum. Vi håller på och ska bygga nytt hus eftersom vårt hus brann ned på grund av elfel för några veckor sedan. Ingen var hemma, så alla i familjen är okej, men nu håller vi på och inreder ett evakueringsboende som vi ska bo i fram tills dess att ett nytt hus är klart. =)
  Håller därför tummarna för att vi ska få inreda med fina Intro! =)
  Mvh Sophie

 • Annika Andersson skriver:

  1. Intro finns som vit och antracitgrå.
  2. Stil är fräsch och stilren och skulle passa perfekt här hemma. Vi sparar som bäst för att kunna renovera vårt badrum, men med små inkomster går det inte så fort som vi önskat. Att vinna en del av allt som behövs vore underbart!

 • Emma Bink skriver:

  1. Intro finns i färgerna vit matt och antracitgrå.
  2. Vi ska precis påbörja bygget av gästvåningen där det är förberett för ett litet litet badrum – perfekt med Intro vill säga! Till hösten ska vi även försöka renovera vårt egna masterbadrum och där får gärna kommoden ta lite större plats, SiD kan bli en het kandidat där.

 • Truong Hoang skriver:

  1) Vit Matt och Antracitgrå
  2) Jag älskar Forma. Det är exakt det jag gillar. Enkelt och stilrent. Funktionalitet och form i ett bra format.

 • Carolina Lund skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Jag blev väldigt förtjust i serien Skapa. Stilfullt och enkelt med små detaljer som ger en fin helhet.

 • anita n skriver:

  Nr1:Vit matt och Antracitgrå
  Nr2:Stil-tidlös, stilfull och klassisk, precis min favorit och skulle passa bra i badrummet som har stil från 1980.Hög tid att byta stil för modellen har gjort sitt

 • Jeanette skriver:

  Svar: 1. Intro finns som vit och antracitgrå.
  2. Stil hade passat bäst hemma hos oss. Håller tummarna!

 • Helen W skriver:

  Matt vit och antracitgrå
  Intro är både snygg och tidlös och sånt gillar jag!

 • Sara Asplund skriver:

  1. Intro finns i färgerna matt vit och antracitgrå.
  2. Eftersom vi just nu håller på att planera och höjer standarden i vårt badrum på övervåningen – från ett klassiskt lite tråkigt till ett mer exklusivt och avskalat – föredrar vi den nya serien DK som går helt i linje med vår målbild. Beskrivningen "Det är rent och avskalat. De raka linjerna ger en modern och exklusiv känsla" stämmer så bra.

 • Josephine F skriver:

  Hej! Kul tävling!
  1. Vit matt och antacitgrå
  2. En stor spricka i handfatet har blivit startskottet för renovering av vår lilla gästtoalett, med betoning på lilla. Jag hade svårt att bestämma mig mellan Intro och Skapa men så läste jag att Intro är av plåt. Definitivt Intro!

 • Anna skriver:

  Vitt matt och antacitgrå
  INTRO såklart! När jag läste om detaljerna i plåt vad jag kär. Ett sett med 45gm bredd hade passat likt en hand i en handske i mitt trevliga (men minimala) svart-vita badrum i fransk bistrostil. ??

 • Alexander skriver:

  1. Vit matt och Antracitgrå
  2. DK, Med Skandinavisk design som andas finess, även den morgontrötte väcks ur vardagens tristess.

 • Hanna skriver:

  1) V I T & A N T R A C I T G R Å
  2) I N T R O
  Har länge velat fram och tillbaka och har inte hittat rätt till vår lilla gästtoalett. Intro från Svedbergs var verkligen superfin. Tack för fin tävling och att du visar så mycket bra saker.

 • Märta skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Stil skulle passa perfekt, möblerna vi har nu är vattenskadade och förmodligen skrubbade med Svinto
  skulle bli jätteglad för nytt och fräscht.

 • Jenny skriver:

  1. Intro finns i matt vit färg och antracitgrå.
  2. Personligen tycker jag serien Stil passar mig bäst men vi är flera som bor i huset och mina tonåringar tycker att jag alltid väljer så tråååkiga saker. Intro gillar vi alla och skulle passa superbra i vårt lilla badrum med prickiga tapeter och fuktskadade väggar. Ut med de mjuka väggarna (!) och in med en ny, tuff stil med plats för hårvax. Hoppas, hoppas på tur!

 • Sofie skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Intro skulle passa bäst, snygga enkla linjer och passar perfekt in i vårt lilla badrum där vi behöver byta ut en sliten fuktkänslig träskiva mot Intros praktiska plåt! Jag skulle bli glad när jag går in på toaletten varje dag:)

 • Anne-Louise skriver:

  1- Vit matt och antracitgrå.
  2- Forma tycker jag är stilren och snygg. Vill gärna byta ut min 35-år gamla badrumsinredning, med spegeldörrar mot en slät, lättstädad och praktisk möbel. Detta vore ett lyft för hela vårt badrum.

 • Oskar Sjöstrand skriver:

  1. Vit matt & Antracitgrå
  2. Min blivande fru har nu länge svurit över vårt minibadrum som senaste åren har gått allt mer från vitt till gult. Utmaningen har varit att hitta ett enkelt & liten badrumsmöbel som varit i hennes smak och när hon nu har tittat på Svedbergs badrum under en tid så är egentligen bara nästa steg för mig att få tummen ur! Intro är stylen som har varit på span länge och det hade varit fantastiskt kul att få överraska henne med ett ny-inrett badrum i all bröllops-stök!

 • Viktor Eriksson skriver:

  1.Det går att välja mellan vit matt & antracitgrå 2. Till vårt minibadrum som skriker 70tal och behöver uppdateras med nya och framförallt fräscha hållbara badrumsmöbler så skulle Intro verkligen passa bra där

 • Viktor Eriksson skriver:

  1.Det går att välja mellan vit matt & antracitgrå 2. Till vårt minibadrum som skriker 70tal och behöver uppdateras med nya och framförallt fräscha hållbara badrumsmöbler så skulle Intro verkligen passa bra där

 • Gunilla Egelstad skriver:

  Vit matt och antracitgrå.
  Intro – vore en snygg och smart badrumsserie för oss!Om vi får chansen att förnya hoppas jag Tendenser kan hjälpa oss förstås!

 • Mia skriver:

  Vit matt och antracitgrå.
  Skapa skulle passa min stil bra.
  Mitt lilla badrum var inrökt när jag flyttade in med tråkiga badrumsmöbler. Röklukten är borta men möblerna kvar, skulle vara fantastiskt att få denna chans.

 • Maria Astrell skriver:

  1.Det går att välja mellan vit matt & antracitgrå
  2, INTRO är definitivt vår stil nu när vi bygger en liten toalett i ansluten till verkstaden och vårt hobbyrum. Det här setet skulle passa som handen i handsken till vår nya toalett som vi bygger för att slippa få in verkstadssmuts i vårt hus. Kvalitet som tål rejäl nedsmutsning är det rätta vid vår renovering. Är gärna med och tävlar.

 • Jim skriver:

  vit matt och antracitgrå
  Gillar Intro bäst 🙂 Den känns mer klassisk och ren 😀 passar vårt nuvarande badrum!

 • Amanda skriver:

  Svar: vit matt och antracitgrå
  Skulle vilja ha Forma! HAr ett rätt litet badrum, denna ser smidig och enkel ut! Kan inte ha för mycket kludd i det lilla badrummet!

 • 1. Vit matt och antracitgrå
  2. Jag gillar en blandning mellan "forma" , "stil" och "Intro". Forma-serien för att det är enkelt och praktiskt, medan enstaka detaljer i Stil-serien för att ge lyft samt utstrålning av elegans och lyx. Medan Intro-serien är klassisk och tidlös,
  3. Jag vill vinna för att vi avskyr den gröna inredningen, vi är unga vuxna med barn.. vi gillar enkelt, modern och snyggt!

 • Annika O skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå!
  2.
  Min dröm är större än badrummet är
  tror att jag nu hittat lösningen här!
  Med Svedbergs Intro, snygg och smart
  känns det faktiskt helt uppenbart;
  rätt inredning hela badrummet gör,
  väljer Intros stilrena, nätta interiör!

 • Maria skriver:

  1.Vit matt och antracitgrå.
  2)Intro är min grej. Att förena form och funktion med det där lilla extra är vad som lyfter ett badrum i en 3-barnsfamilj med många stora och små gäster.

 • Barbro skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Faktiskt vinsten Intro då jag har en liten toalett med inredning från 80-talet så dags att fixa något nytt i det rum jag brukar låsa
  när jag lättar på din blåsa.

 • Karin Synnergren skriver:

  1.Vit matt och Antracitgrå!
  2.Vi fick en stor vattenläcka i badrummet och håller som bäst på att planera.Vi har fått hjälp av Malin Lind på Victrix och vi har bla. tittat på SID till badrummet,som verkligen går att få till väldigt snyggt.Men ett helt nytt badrum är inte gjort på en dag!!!
  Lilla toan som vi är tvungna att använda nu är i stort behov av förnyelse och där hade Intro passat in perfekt.
  Hade varit så skönt att få en fräsch toa i den långa väntan på att badrummet ska bli färdigt!

 • Catrin skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå.
  2. Personligen är jag väldigt förtjust i serien Stil. Den får mig att tänka på sekelskiftsbadrum i en skärgårdsvilla. Pampigt med lite snickarglädje, inte allt för modernt.

 • Jonathan skriver:

  1: Vit matt, antracitgrå.
  2: Jag gillar just Intro eftersom det är minimalistiskt och funktionellt. Rena linjer, och jag gillar verkligen det fyrkantiga men samtidigt mjukt formade. Och handfatet med lutande kanter, så smart! Allt för att få så mycket funktion som möjligt på ett så enkelt sätt som möjligt. Perfekt på lilla nya toaletten!

 • Ingrid skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Intro. Så stilren. "En funktionell familjevilla", brukar vårt hem beskrivas som. Det enkla är det vackra. Inga utsirningar, spegeldörrar eller takdekorationer här. Vi fräschar upp hemmet enligt en numrerad lista och vår gästtoalett är nummer ett att göra just nu.

 • Jimmie Nilsson skriver:

  1.Antracitgrå och vit matt.
  2. Intro. Behöver hotta upp toan lite, en ny inredning och man slipper skämmas.

 • 1. Vit matt och Antracitgrå 2. Stil tilltalar oss mest smakmässigt men Intro är den serie som är som gjord för vårt lilla badrum som behöver ett lyft

 • Jennifer sterner skriver:

  1 vitt nått och antracitgrå
  2. Stil tilltalar mig mest men det är ett svårt väl för de är snygga på olika vis 🙂 vårt badrum är just nu Sveriges fulaste utan att överdriva, vi har blå väggar och brun toa o vask och en duchkabin som är ihop tejpad så en uppgradering vore underbart 🙂

 • Björn Karlsson skriver:

  Intro finns i färgerna Vit matt och Antracitgrå.
  Tänk om jag kunde få överraska min fru… för mig finns bara du! Som familjefar har praktisk badrumsinredning från möbelserien Intro allt vi begär… funktionell, smidig, rena linjer – allt som jag önskar att vårt badrum snart klär!
  Det enda jag dock efter att ha gift mig med min fru har svårt att förstå… vart mina saker i badrumsskåpet ska stå? I vårt nuvarande skåp har du smink, parfymer, tops, borste och en och annan hårnål… Jag får vara nöjd om jag får plats med en tvål! Trots detta älskar jag dig mest av allt och tycker du är så fin… jag hoppas att du alltid förblir min!

 • Ellen skriver:

  1. Det är färgerna vit matt och antracitgrå som finns i serien.
  2. Intro-serien skulle passa perfekt i vårt lilla gästbadrum i vårt första hus! Det som finns nu är nog en 30-40 år och det skulle vara roligt att får sätta sin egen prägel på badrummet!

 • Annika Nilsson skriver:

  1) Intro finns i Vit matt och Antracitgrå.
  2) Intro är så snygg!
  Passar perfekt för trångbodda mig,
  funktionalitet och stilrent är min grej!
  Byter gärna ut det gamla, mossiga från 50-tal,
  Intros fräscha serie är verkligen ett önskeval!

 • Intro finns i färgerna vitt & grått och det är också just den möbelserien som är min favorit. Dess rena linjerna och smidighet gör att de skulle passa perfekt på vår gästtoalett, där utrymmet är något begränsat. Att det sedan är tillverkat i plåt känns både trendigt och hållbart!
  Håller tummarna!

 • Theresia skriver:

  1. Vit matt & Antracitgrå
  2. Stil skulle passa perfekt i vår lägenhet från 50-talet och ersätta den klumpiga handfatsmöbeln i någon typ av hårdplast som fick ta över efter originalmöbeln/handfatet när de förra ägarna gjorde om.

 • malin naess skriver:

  vitt och antracitgrå är färgerna att välja på.
  vi gjorde om badrummet helt för 3 år sedan och köpte badrumsmöbler av en annan affär, tyvärr så har både belysningen gått sönder i spegeln och trät på hanfatsskåpet gar släppt och lukrats upp, det är så himla trist, hadde jag sett Intro i plåt hadde jag valt det i stället med facit i hand

 • Jessica skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå!
  2. Jag älskar möbelserien "Forma" – den passar vår stil allra bäst. Blir helt frälst i den tjusiga designen samtidigt som det känns som en väldigt "enkel" stil. Vi har fått ett gammalt hus nyligen efter över åtta år i lägenhet så denna vinst hade varit helt underbar att få & fixa till lite fräscht 🙂

 • Maria Hedberg skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå
  2. Intro givetvis. Med sina rena linjer, att det är praktiskt och av plåt skulle detta passa vår familj alldeles toppen.

 • Kristin skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå.
  2. Min stil är att jag älskar det skandinaviska. ? Ni prickar ju in varenda rätt oavsett serie så det är svårt att välja endast en. Med ett nyinköpt hus med tre badrum så skulle jag välja olika serier beroende på användningsområde. Forma skulle passa perfekt till vårt större badrum där vi samsas, familjens två vuxna med våra trillingar. Perfekt med dubbelhandfat, eller eftersom jag själv kan forma badrummet som jag vill vore det toppen för oss med trippelhandfat. DK väljer jag till badrummet i anslutning till vårt sovrum… älskar designen och den tar mig till det där exklusiva långt borta från cirkusen vi lever i med trillingarna. ? Och intro till badrummet i vår uthyrningsdel. Den vore pricken över i till vår tappra student som kämpar med sina tentor! Älskar att alla serier har sitt ursprung i den skandinaviska designen! ? Ni har allt -för alla! ?

 • Lena P skriver:

  Vit matt och antracitgrå.
  Stilen som passar mej är DK. Jag vet inte hur de bär sig åt danskarna, men det blir rätt när de designar. Avskalat och nordiskt, snyggt

 • Elaisa skriver:

  1. Vit matt och antracitgrå.
  2. Det svaret är väldigt enkelt, möbelserien DK passar mig helt perfekt! Är helt såld och tokförälskad(!) i allt som har med dansk design att göra. Till exempel klädskapare, smyckesdesigner (som Ole Lyngaard Copenhagen), utsökta skinnväskor som håller stilen i många år.
  Sist, men definitivt inte minst; danska designmöbler, inredning och hantverk. DK talar direkt till mitt hjärta! En helt formidabel möbelserie, så ren design, inget yvigt eller utmanande utan en design med en underbar förnimmelse av högklassisk och unik känsla.
  De utsökta och väl genomtänkta detaljerna, som till exempel de girade hörnen, bidrar dessutom till en sällsam upplevelse av hög och enastående kvalitet.
  Eftersom vårt badrum sett likadant ut sedan huset byggdes på 60-talet, så skulle DK vara det självklara valet när renoveringen påbörjas.
  Tvättstället Fyn – en given favorit!
  Lådsystem med upplysta lådor – vilken dröm!

 • Sandra P skriver:

  1. Vit & antracitgrå
  2. Forma skulle passa bäst hemma hos oss. Jag är heller inte helt främmande mot Stil.

 • 1. Vit matt och Antarcitgrå
  2. DK
  Ny bonusfamilj med nyinköpt hus.. när besiktningsmannen badrummet såg, tog han det genast ur bruk. Alla fem delar just nu på en mindre toalett och med 3 tonårsbarn i huset är det bråk titt som tätt. Allt är från badrummet rivet men sambon saknar just nu det rätta drivet. Jag vet att han på serien DK tittat så tänk, en vinst från Svedbergs skulle va som hittat

 • Kristiina skriver:

  Hej!
  1) Vitt matt och antracitgrå.
  2). Stil.
  Med ett badrum med växande och skiftande behov skulle stil göra sig bra i funktion, stlsäkerhet, över tiden och duglighet.
  Att växa med och åldras med som en familj.

 • Matt vit och ancitgrå
  Vårt badrum är väldigt litet
  och original 70-tal, därför väldigt slitet.
  I sommar är det dags att renovera,
  och varje kvadratcentimeter vill vi optimera.
  Därför är just Intro mitt förstahandsval:
  stilren, smart och i praktiskt plåtmaterial.
  Jag älskar denna slätstrukna skandinaviska design
  nu drömmer jag bara om att den blir just mine!

 • Märkte att jag var lite snabb och stavade heltalet på första svaret – därför postar jag på nytt 🙂 rätt svar är så klart: Matt vit och antracitgrå
  Vårt badrum är väldigt litet
  och original 70-tal, därför väldigt slitet.
  I sommar är det dags att renovera,
  och varje kvadratcentimeter vill vi optimera.
  Därför är just Intro mitt förstahandsval:
  stilren, smart och i praktiskt plåtmaterial.
  Jag älskar denna slätstrukna skandinaviska design
  nu drömmer jag bara om att den blir just mine!

 • Barbro skriver:

  1) Vitt matt och antracitgrå.
  2) STIL – skulle jag ge till dotter och måg som köpt hus från 40-talet och gör om rum för rum och nu håller på med köket och det slukar ju pengar. Men de skulle nog bli tacksamma om INTRO dök upp hemma hos dem så de kunde fortsätta med att fixa det lilla badrummet som står i tur!

 • Erika skriver:

  1. Intro finns i färgerna vit matt & antracitgrå.
  2. SKAPA är min favorit för att den skapar stora möjligheter även för små badrum. Den snygga, smarta och smidiga designen gör att man verkligen kan utnyttja de ytor som finns. Med SKAPA behöver ett badrum inte vara stort för att kännas lyxigt, det gillar jag.

 • Erika skriver:

  1. Intro finns i färgerna vit matt & antracitgrå.
  2. SKAPA är min favorit för att den skapar stora möjligheter även för små badrum. Den snygga, smarta och smidiga designen gör att man verkligen kan utnyttja de ytor som finns. Med SKAPA behöver ett badrum inte vara stort för att kännas lyxigt, det gillar jag.

 • Erika skriver:

  1. Intro finns i färgerna vit matt & antracitgrå.
  2. SKAPA är min favorit för att den skapar stora möjligheter även för små badrum. Den snygga, smarta och smidiga designen gör att man verkligen kan utnyttja de ytor som finns. Med SKAPA behöver ett badrum inte vara stort för att kännas lyxigt, det gillar jag.

 • Peter skriver:

  1. INTRO finns i färgerna vit matt & antracitgrå.
  2. Designmässigt så gillar jag DK bäst, men måste säga att INTRO passar bäst till vår lilla toalett som behöver renoveras, den är ganska liten och trång och inredning från 1967 så det finns behov att byta uty den 🙂

 • Ulla skriver:

  1 vit matt & antracitgrå
  2 Intro passar oss bäst! Med ett litet badrum gäller det att göra det bästa av det mesta och det tycker jag att Intro gör fullt ut!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.