Annons

Reklam: Vårnyheter från svenska Englesson

I samarbete med det svenska familjeföretaget Englesson har jag fått möjlighet att visa färska bilder på deras nya möbelkollektion som lanserats i vår. Bland annat soffan Strömstad och soffbordet Sirus. Englesson har tillverkat möbler av hög kvalitet efter egen design i drygt 50 år. Genom åren har företaget utvecklats och idag är alla i familjen engagerade – inte bara i produktutvecklingen, utan också i miljön och andra sociala frågor. Virket som används kommer från ansvarsfullt brukade skogar och för varje träd företaget använder planeras ett nytt. I många av deras möbler används bara svensk långsamväxande, vridstyv furu. All uppvärmning av möbelfabriken sker med spillvirke från möbeltillverkningen. Bra tycker jag!
Soffbord Sirius dark oak.
Strömstad divan i tyg Pelham från Mark Alexander och närbild på soffbordet Sirius. Fler bilder och nyheter hittar du i deras senaste katalog som du kan bläddra i HÄR!
Foto: Englesson
 
* Inlägget innehåller reklam för och presenteras i samarbete med Englesson

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Hej
  I inlägget nämns det bara att de jobbar men miljöfrågor. Men på vilket sätt? Har de svanenmärkta soffor? Hur jobbar de med att sänka gifthalter i sina produkter?

 • Ellinor skriver:

  Hej! Jag fick syn på en supersnygg soffa i blått sammet(?) tidigare i veckan men har ingen aning om vilket märke den var ifrån. På sidan av soffan satt en liten svart lapp med ett "snabel-s" som logga på, alltså som ett @ fast det var ett S istället. Vet du möjligtvis vilket märke det är? Har googlat som en tok utan resultat..
  Kram!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *