Annons

Reklam: Vårnyheter från svenska Englesson

I samarbete med det svenska familjeföretaget Englesson har jag fått möjlighet att visa färska bilder på deras nya möbelkollektion som lanserats i vår. Bland annat soffan Strömstad och soffbordet Sirus. Englesson har tillverkat möbler av hög kvalitet efter egen design i drygt 50 år. Genom åren har företaget utvecklats och idag är alla i familjen engagerade – inte bara i produktutvecklingen, utan också i miljön och andra sociala frågor. Virket som används kommer från ansvarsfullt brukade skogar och för varje träd företaget använder planeras ett nytt. I många av deras möbler används bara svensk långsamväxande, vridstyv furu. All uppvärmning av möbelfabriken sker med spillvirke från möbeltillverkningen. Bra tycker jag!
Soffbord Sirius dark oak.
Strömstad divan i tyg Pelham från Mark Alexander och närbild på soffbordet Sirius. Fler bilder och nyheter hittar du i deras senaste katalog som du kan bläddra i HÄR!
Foto: Englesson
 
* Inlägget innehåller reklam för och presenteras i samarbete med Englesson

Kommentarer

 • Lina skriver:

  Hej
  I inlägget nämns det bara att de jobbar men miljöfrågor. Men på vilket sätt? Har de svanenmärkta soffor? Hur jobbar de med att sänka gifthalter i sina produkter?

 • Ellinor skriver:

  Hej! Jag fick syn på en supersnygg soffa i blått sammet(?) tidigare i veckan men har ingen aning om vilket märke den var ifrån. På sidan av soffan satt en liten svart lapp med ett "snabel-s" som logga på, alltså som ett @ fast det var ett S istället. Vet du möjligtvis vilket märke det är? Har googlat som en tok utan resultat..
  Kram!

 • clara skriver:

  Så fint!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.