Annons

Intervju om mitt jobb

Jag har helt missat att länka till den här intervjun. Ett nedslag i min studio på Spinneriet där jag svarar på frågor om mitt bloggande och vad jag gjorde innan jag sade upp mig för att syssla med detta på heltid. Förutom att jag bjuder på bilder som visar hur det ser ut där jag arbetar om dagarna så kanske artikeln kan ge några svar till er som funderar på de största fördelarna (och nackdelarna) med att ha sin hobby som jobb. Eller bara är nyfikna på vad jag helst skulle skriva om ifall jag var tvungen att byta ämne… Läs mer HÄR
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Du är alltid lika inspirerande! Tack!

 • Hannah skriver:

  Önskar att det hade varit lite mer text. Hade gärna läst ännu mer om detta!

 • Jenny skriver:

  Hej!
  Läser din blogg från och till och ville tipsa om Mattsons madrassfabrik som finns i Falkenberg och Halmstad, lokalproducerade sängar om jag fattat rätt. Lycka till med nästa bebis, jag väntar också på nr 2 hon ska vara här när som helst. ?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.