Annons

Happy Frida(y)!

Jag har letat efter ett antikt tennfat i månader och haft bevakningar på alla möjliga auktionstjänster och appar, så gissa om jag blev glad idag när jag sprang på ett perfekt patinerat sådant hos Östling & Schedin, våningen under oss på Spinneriet. Glad överraskning nummer två var att siffrorna 1800 på prislappen inte stod för kostnaden utan tillverkningsåret. Hurra! 400 pix senare tar jag helg med ett härligt fredagsfynd och firar med att göra slutkorrektur på den sista filmen av vårt renoveringsprojekt i köket. Alldeles snart kan jag äntligen visa er resultatet av detta. Happy Friday på er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Väldigt stilrent!
  Mvh,
  Vardagskrönikören

 • Så fint det ser ut Frida!
  Trevlig helg!
  Anette

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *