Annons

Trendenser är Sveriges Främsta Inredningsblogg 2017 – enligt Cision

Jag är lite osäker på om de bloggläsare som inte jobbar med media eller kommunikation känner till Cision så väl, men kort förklarat är det den globalt ledande aktören inom affärsdriven informationshantering (media intelligence) och varje år rankar de bloggare inom olika kategorier baserat på en metodik som utgår från inlänkar, relevans, hur ofta bloggen uppdateras, läsarkommentarer och popularitet i sociala medier. Och vet ni vad? Trendenser har för andra året i rad utsetts till Sveriges främsta inredningsblogg av dem. Hurra! Det är fult att skryta, jag vet, men givet allt hårt arbete som ligger bakom detta så utmanar jag Jante och unnar mig ett officiellt glädjetjut. HÄR kan du läsa Cisions intervju med mig.
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Åsa skriver:

  Det visste jag redan 🙂 Grattis!!

 • Malin Björling skriver:

  Det är coolt att skryta när man är så ini helskotta driftig, kunnig och bra som just du är. Vilket utmärkelsen är ett gött bevis på.
  Tror att många av oss bloggläsare som följt dig sedan … host … Husmusen känner en slags stolthet över dig.

 • Frida skriver:

  Mäh. Tack snälla Malin! Vad glad jag blir.

 • Frida skriver:

  Och tack Åsa 🙂

 • Helena skriver:

  Har följt dig sedan 2006 och håller helt med Malin. Så kul att se din resa och du håller otroligt hög klass och integritet i allt du gör. Du inspirerar otroligt mycket på fler plan än inredning! Du förnyar dig och vågar sticka ut hakan vilket gör att jag inte tröttnar som läsare. Tack för en otroligt bra blogg och grattis till en mycket välförtjänt utmärkelse!

 • Emma skriver:

  Hurra! Så välförtjänt!
  Ser fram emot 26:e 🙂

 • En självklar etta på den listan, du är så rym i allt du gör och ingen förtjänar den platsen mer än dig Frida!!
  Du har stakat ut vägen för de flesta andra, och det blåser alltid mest uppe på toppen som vi alla vet.
  Stort grattis och känner mig väldigt ödmjuk och glad över att få vara med på ett hörn på samma lista.
  Kram Anette

 • Anonym skriver:

  Trendenser är i en helt egen klass och du är så värd första platsen Frida Du borde även ha plats 2 och 3 🙂 Grattis!

 • Annika skriver:

  Grattis! Det är välförtjänt!

 • Ellendellen skriver:

  Skit i jante. Så väl förtjänt! Jag har följt dig sen husmus tiden och du är den enda bloggen jag faktiskt är trogen läsare av.Jag är otroligt imponerad av dig. Du är grymt driven,smart,kunnig och jobbar hårt. Det känner man i allt du gör. Heja dig och stor kram.

 • Marie Ramse skriver:

  Grattis Frida! Välförtjänt du är en stjärna i vår bloggsfär. Heja, heja.

 • Anna skriver:

  Well Done! Det är så kul att följa din resa och all kunskap du bjuder på ??

 • Linda skriver:

  Grattis Frida! Va roligt! Klart du ska vara glad och berätta!
  Ha en trevlig helg!
  Kram Linda

 • Angelica skriver:

  Det är inte som du skryter!! Man måste stolt få lova att berätta om sina framgångar!! 🙂

 • Ninni skriver:

  GRATTIS och så välförtjänt, HURRA för Dig och Ditt arbete!!!
  Den där Jantelagen vill jag inte veta av, den förstör bara människor.
  Ljusa Kramar från Ninni.

 • Anna skriver:

  GRATTIS!! Vem har sagt att det är fult att skryta!! Mer skryt så fler vågar skryta! Sträck på dig och njut av utmärkelsen – fint kvitto på ditt hårda och dedikerade arbete! You are star!

 • Alice skriver:

  Åh vad coolt Frida – stort grattis!! Du är grym!

 • mabler skriver:

  Rimligt och helt klart välförtjänt! Grattis!

 • Helena skriver:

  Hej!
  Skriv inte så jante, ta bort dessa förminskade rader nu…du förtjänar all ära & cred för det jobb du lägger ner. Kul att du blev utnämnd och skit i alla kommentarer som försöker förminska dig… Jag tror att de flesta som följer dig seriöst vet att du är en mycket hårt bloggarbetande person. Du har en hållbar kompass i inredning & designintresserade världen och vågar sticka ut och vara sin egen.
  Grattis till utnämning & trevlig helg!

 • Amanda skriver:

  Välförtjänt! ? Heja dig!

 • Anonym skriver:

  Vad roligt! Stort grattis. 🙂

 • Camilla Raihle skriver:

  Grattis Frida! Att vara stolt är inte samma sak som skryt!

 • Birgitta J skriver:

  Stort grattis! Vi är alla så stolta att du delar med dig sv din kunskap och brinnande intresse som vi alla delar och samtidigt vågar lyfta viktiga frågor som på sikt kan skapa förändring! Det är lätt att se att du har ett högre syfte, att dela med dig, skapa positiv förändring som gynnar alla, nu eller i framtiden! Det kräver civilkurage och mod och j är stolt att du har det och att det är så många människor som uppskattar det du och ditt team jobbar med! Var stolt så blir vi alla stolta! Kram

 • Åsa Myrberg skriver:

  Varmt GRATTIS Frida så välförtjänt. Något du verkligen ska vara stolt över:)
  Håller tummarna för måndag också!

 • Maria skriver:

  Att tycka olika är mänskligt och tycke och smak är väldigt personligt. Så nog kan man få skriva att en viss stil, i detta fallet Lottas nuvarande hem, inte faller en i smaken. MEN utan att för den saken skull poängtera det hårt och elakt eler smaklöst. Även om Lotta må ha råg i ryggen (därtill modig) så kan man tänka på formuleringar oavsett vem man riktar sig till. Det gråa i detta hem var mycket även för mig och inte min stil men jag gillar dock att det vågas och experimenteras, man gör vad man vill inom sina egna ytor. Befriande skönt.

 • Maria skriver:

  Felpostat ovan. Postar om! : )

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.