Annons

ANNONS: Tävla & vinn klädhängaren Streck Profil

Den här veckan har en läsare chans att vinna klädhängaren Streck Profil från ILX Interiör, värd 1995 kr. Klädhängaren är handgjord och tillverkad i mattsvart stål i måtten 187 x 30,5 cm. Förutom klädhängare designar ILX Interiör bord i stål och valchromat. Produkterna tillverkas genuint för hand vilket gör de unika och personliga. För att delta i tävingen ska du svara på följande på frågor i kommentarsfältet inom en vecka, lycka till!
 
1. Vad skulle du mer vilja se i ILX sortiment?
2. Vilken produkt i ILX sortiment är din favorit? Motivera kort varför.
 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Emma som kommenterade 2017-03-02 @ 09:48:41 Maila dina kontaktuppgifter (adress och telefonnummer) till frida.ramstedt[snabel-a]trendenser.se

 
Tävlingen pågår tom 6/3 2017 kl 09.00 Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från ILX Interiör. Dess beslut kan ej överklagas. En klädhängare ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Emma C skriver:

  1. Jag skulle vilja se ensnygg och praktisk hylla att ha i exempelvis hallen. Där solglasögon och nycklar kan placeras i något lättåtkomligt fack men som inte syns. Önskar dessutom att man skulle kunna lägga ifrån sig dagens post och ställa något trevligt och välkomnande på den, som en bukett blommor.
  2. Favoriten blir nog just klädhängaren streck profil. Den passar så många miljöer och rum. I en mindre hall eller som lättåtkomligt komplement till dold förvaring. I sovrummet för de kläder som inte är smutsiga men inte heller kan läggas in i garderoben, som hamnar i tvättkorgen för att man inte orkar se dem. Eller varför inte till morgonrocken i badrummet om man har plats? Om jag vann den skulle den gå stå i mitt sovrum där jag letar just förvaring för plaggen jag kommer att använda minst en gång till och favoritkoftan jag myser runt i hemma. Snyggt, smart och i mitt fall klimatsmart då plaggen kan få hänga framme istället för att tvättas i onödan i brist på plats….

 • Mikaela skriver:

  1) Jag skulle vilja se att de designade vedställ. Så svårt att hitta ett snyggt vedställ på marknaden. 2) Min favorit är helt klart klädhängaren, har kollat in den tidigare & den skulle passa fantastiskt i vår hall.

 • Johanna skriver:

  1. Jag skulle gärna se vägghyllor i ILX Interiörs sortiment. Konsoler i stål och hyllplan i valchromat skulle bli snyggt och stilrent. Något som är svårt att hitta är snygga skohyllor – skohyllor i samma stil som klädhängarna vore klockrent!
  2. En möbel som i hem en stor roll spelar,
  nämligen soffbordet Valchro i två delar.
  Perfekta att i rummet kombinera,
  flytta isär eller ihop för att yta addera.
  Stilrent med sina ben i stål,
  skiva i valchromat som mycket slit tål.
  En funktionell möbel som passar hos alla,
  utan att på utseende och stil nalla.

 • Ida skriver:

  Jag skulle vilja se en rumsavdelare i trendig industriell stil i deras sortiment. I mattsvart stål med glasfönster, på en stabil fot. Men rumsavdelaren får gärna vara något portabel (inte så stor och väggfast som de man ofta ser). Om man t.ex bara vill göra en mindre avdelning mellan soffa och rummet i övrigt (i en mindre lägenhet).

 • 1. Jag skulle kunna tänka mig en stilren pall eller bänk i sortimentet. Kanske en produkt som är lämplig för även utomhusbruk? Gärna en produkt med färg som kontrast till det råa stålet.
  2. Min favorit är nog trots allt Streck, specifikt den med takupphängning. Så stilrent och sofistikerat med raka linjer som får ordning på varje hem. Jag älskar att den är funktionell och anpassningsbar för varje vrå och har krokar som blir en läcker detalj.

 • Sanna skriver:

  Enkla krokar/handtag så man kan byta ut sina tråkiga hemma. Eller varför inte stilrena enplanshyllor som inte bara ser ut som en tråkig skiva? En annan sak som jag verkligen är ute efter är en sopptunna lika snygg som Svensk Tenns, googla så fir du se hur snygg den är.
  Min favorit av alla IXL produkter är STRECK liten som inte påminner om någon klädhängare jag sett tidigare, det hade vart LYX att ha en sådan i hallen istället för en vanlig. Den tar mindre plats och designen är trendig.

 • Catrine Månsson skriver:

  Något snyggt och praktiskt hyllsystem eller någon belysning
  Gillar deras klädhängare. Är både snyggt och praktiskt att Inte gömma sina inköp i en tråkig garderob

 • Maya Lundin skriver:

  1. Ett högt vedställ!
  2. Klädhängaren streck profil! Hör sig sjukt bra i hallen i vårt nya hus där vi skulle behöva ha en klädhängare med galgar och inte bara knoppar. Skulle passa perfekt då vår hall har begränsad yta.

 • Jenny Eriksson skriver:

  Det skulle vara fantastiskt att se möbler till andra utrymmen i hemmet. Ett sängbord i modellen STRECK profil med en skiva ovanpå, en enkel hallbänk alt. en pall till badrummet i VALCHRO.
  Min favorit är STECK profil just för att designen är så enkel utan att kompromissa med sin funktion, dess yteffektivitet gör att den blir användbar i alla hem och på all tänkbara ytor.Helt genialiskt !

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) skulle gärna se lite enklare och mindre krokar samt ett stilrent skoställ!
  2) Streck liten är läcker, skulle passa fint i vår hall!

 • 1) både ett vägghängt och ett fristående skoställ i olika mått
  2)Valchro Matbord är precis vad jag letat efter.Stort,stolrent och lite industrikänsla som skapar habegär

 • Mirva Kantola skriver:

  En klädhängare med skoställ (plats för flera par skor. Och gärna en snygg hylla i samma stil som går att ställa var som i hemmet. Jag älskar allra mest den klädhängaren som redan finns i sortimentet; stilrent, snyggt, enkelt och ger ett minimalistiskt intryck. Love it!

 • 1. Jag skulle gärna se sideboard och hyllsektioner i denna eleganta design.
  2. Klädhängaren Streck Profil är en favorit! Enkel, elegant och lättplacerad även i en mindre hall!

 • Maria Forssén skriver:

  En liten hylla att ställa fina saker i vore toppen. Gjord i de två fina materialen
  Klädhängaren Streck är toppenfin och skulle pass perfekt nu när jag lämnar huset och flyttar till lägenhet med svårmöblerad hall.

 • Kristian skriver:

  1) Jag skulle vilja se ett skoställ i samma snygga och rena design. Gärna stapelbart eller olika moduler som kan byggas ihop utifrån utrymme. En snygg dörrmatta att skrapa av skorna utanför entrén på – de som finns känns så lantliga. Handtag i samma stil att ha på köksskåp och garderober. En snart krokanordnibg att hänga över dörrren som är tillräckligt snygg för att få synas.
  2) utan tvekan denna klädställning som ligger i vinstpott – hade passat perfekt i vår klädkammare som vi håller på och iordningställer. Ett svårt rum med snedtak och allt måste platsbyggas, men denna klädställning hade passat perfekt på ena väggen till samobons klänningar!

 • Viveca andersson skriver:

  1. Jag skulle vilja se en snygg lösning för skor i hallen som inte är en traditionell skohylla
  2. Streck liten skulle bli grym i mitt sovrum! Äntligen få lite ordning på "klädbergsstolen". Det tåls att fundera på!

 • Sanna skriver:

  1. Jag skulle vilja se ett snyggt sidobord att ha intill soffan eller sängen. Det vore också snyggt med ett matchande skoställ eller hatthylla.
  2. Min favorit är helt klart den här super snygga klädhängaren. Det skulle passa utmärkt både i hallen här hemma eller i min garderob, där det allra snyggaste outfiten får synas lite extra.
  Kram Sanna

 • Pauline Kvibäck skriver:

  1. Jag skulle vilja se fler delar till hallförvaring. Någonting att ställa skor på, att hänga jackan på och kanske en liten sitt-del. Tycker det är svårt att hitta strama, snygga hallförvaringar som inte tar allt för mycket plats.
  2. Jag tycker att soffbordet som är 120 cm brett är så vackert. Vi håller på och renoverar en lägenhet inför stundande födsel av vårt första barn. Så renovering plus vanligt hederligt boande gör att jag jämt och ständigt funderar på vad som tilltalar mig och vad som blir fint ihop. Längtar tills vi får flytta in!

 • 1. Ett bord med integrerad växthållare för att få in mer grönt som inte behöver flyttas.
  2.Streck så klart för att kunna pendla ner från taket när väggen är begränsningen. Jag hade satt en direkt i vår tvättstuga då vi galgtorkar det mesta av våra kläder och hallen blir belamrad med torkande tvätt.

 • 1. Ett bord med integrerad växthållare för att få in mer grönt som inte behöver flyttas.
  2.Streck så klart för att kunna pendla ner från taket när väggen är begränsningen. Jag hade satt en direkt i vår tvättstuga då vi galgtorkar det mesta av våra kläder och hallen blir belamrad med torkande tvätt.

 • Emilia Persson skriver:

  1. Jag skulle såååå gärna vilja se solsängar i ert sortiment! Saknar något trendigt på baksidan och en solsäng i enkel stålform med stora puffiga kuddar på hade varit st(r)ål-ande!⭐️
  2. Min favorit är "Streck stor" för att den helt enkel är sjukt snygg i vilket rum man än inreder den i!??

 • Ebba skriver:

  Jag skulle vilja se mer förvaringsmöjligheter till hallen, exempelvis skoställ. Soffbordet är så himla tjusigt och skulle passa i de flesta hem, samtidigt som det är en sån där möbel som varenda gäst fäller en positiv kommentar om.. Men jag skulle verkligen inte tacka nej till klädhängaren! 🙂 Kram

 • 1. Köksstolar och TV-bänk är något som jag verkligen skulle vilja se i deras sortiment.
  2. Matsalsbordet är något av min favorit och en dröm att någon gång få äga. Men sen är allt fint och skulle vilja äga allt som säljs hos dom!

 • Emelie T skriver:

  1. Jag har letat länge efter vardagsrumsförvaring i form av antingen vägghyllor eller en bokhylla i svart stål precis likt deras klädhängare.
  2. Har svårt att bestämma mig för antingen streck profil eller rak, men bäst tycker jag de funkar tillsammans likt deras lookbook!

 • Malin Krantz skriver:

  1. Jag skulle önska att ILX tillverkade en fristående klädställning i samma strama anda som deras andra klädhängare. Praktiskt då man kan flytta runt den efter behov. Ex ha i sovrummet, flytta till hallen när man får många gäster etc.
  2. Min favorit är ändå Streck profil i all sin enkelhet. Diskret och lyfter därmed också fram de plagg man hänger där. Ett lite annorlunda men vackert sätt att förvara sina favoritplagg och göra dem till ett konstverk i sig.

 • Ottilia skriver:

  1. Jag skulle vilja se en större hallmöbel. Som rymmer korgar för vantar och mössorna ändå har det snygga stilrena uttrycket.
  2. Min favorit är klädhängaren som hänga i taket. Riktigt läcker!

 • Amanda skriver:

  1. Jag skulle vilja att de designar en sittbänk, som skulle passa perfekt i en hall eller liknande. Skulle vara magiskt och kan dubbeljobba som extra sittplatser när en behöver det.
  2. Jag skulle nog säga att skrivbordet är min favorit då det är väldigt enkelt och stilrent och precis vad som skulle passa perfekt för mig. Samtidigt som en kan styla det som en vill vilket gör att det passar hos alla.

 • IA skriver:

  1.Snyggt och praktiskt hyllsystem.
  2.klädställningen som är i utlottningen. Smart snygg o tar liten plats skulle bli perfekt i min lilla hall.

 • Anonym skriver:

  1. Blomkrukor, stilrena, strama, gärna kvadratiska, stora krukor för större inomhusplanteringar att ha i fönstret istället för flera krukor
  2. Borden, älskar de strama linjerna

 • Mona Werner skriver:

  Glömde skriva adress (tillhör posten ovan) ;.)

 • Amanda skriver:

  1. En färdig lösning på "rums avdelare".
  2. Utan tvekan denna klädhängare. Bland det snyggaste jag sett de senaste åren.

 • Elin skriver:

  1) Jag skulle vilja se en snygg bänk som kan användas både ute och inne! Gärna med ett snyggt ryggstöd. Skulle vara såå fint intill fasaden ute, vid entrén. Sitta där och dricka morgonkaffet i sommar! 🙂 eller ha den i hallen tillsammans med min absoluta favoritprodukt Streck Profil, stilrent och såå snyggt med de raka linjerna.. 2) Som sagt, Streck Profil är jag helt förälskad i! Som gjord för vår hall som inte är superstor, det blir ordning och reda och de kläder man tycker är lite extra fina framhävs på ett superbra sätt där!

 • Emma Gustafsson skriver:

  Skulle gärna vilja se ett schyst avlastningsbord som man tex kan ha ute och ställa upp som ett serveringsbord att ställa upp en en go grillbuffe med allt som hör till en färgglad go sallad, alla goa såser m.m. Nu när sommarsäsongen är på ingång så finns det inga finna avlastningsbord som kan stå ute i regn och skur.
  Skulle önska mig streck stora i svart.
  Håller tummar och tår på vinst.

 • Jag skulle gärna se sittpall eller bänk i liknande strama stil. Det är verkligen en sådan möbel som saknas hos oss som skulle förena allt annat. Streck stor är min favorit och jag skulle välkomna den med öppna armar till vårt hem!

 • Susanna skriver:

  1. Jag skulle gärna se matchande väggkrokar till klädhängarna.
  2. Streck stor är min favorit i deras sortiment.

 • Camilla skriver:

  1) Med ILX stilrena stålkonstruktioner så skulle jag gärna se att de utökade deras sortiment med olika former av hyllor, någon jag tror skulle passa bra in i deras befintliga sortiment.
  2) Streck profil är faktiskt min favorit i deras sortiment, en snygg och annorlunda lösning som lyfter vilken hall som helst!

 • Emma S skriver:

  1. Vad skulle du mer vilja se i ILX sortiment?
  Ett skoställ man kan hänga upp på väggen – gärna lutat. Lampor i genomgående industristil att matcha med.
  2. Vilken produkt i ILX sortiment är din favorit? Motivera kort varför.
  Min favoritserie är definitivt Streck! Flyttar själv om två månader och hallen vill jag hålla clean, elegant och modern. Hoppas verkligen att produktutveckligen går på racerfart för ILX detta året för att kunna komplettera hemmet ytterligare! 🙂

 • Jessica S skriver:

  1. Jag skulle gärna se en mindre vägghylla i ILX sortiment, eftersom jag är på jakt efter en sådan att sätta ovanför mitt matbord.
  2. Jag älskar Streck profil med de ubersnygga galgarna till. Skulle göra sig väldigt bra i mitt hem <3

 • Ellen skriver:

  1) en stram bänk som matchar streck profil
  2) Hejdå klädhög. Hej streck välkommen in i mitt sovrum

 • Malin Björling skriver:

  1, I väntan på nya möbelproduktioner så är "accessoarer" till befintliga möbler både lättsålda och roliga att komplettera med.
  Som tex; väggkrokar, galgar, skohorn, skål till nycklar/plånka/brillor, kruka, stövelkneckt, dörrmatta osv osv.
  2, Streck profil såklart

 • Kristin skriver:

  1. En vacker spegel och snygga vägghyllor
  2. Eftersom jag just nu drömmer efter nya matsalsmöbler fastnade jag speciellt för VALCHRO MATBORD – stilrent, bastant och lätt att inreda med.

 • Tarja skriver:

  1) Sittbänk, pall och avlastningsbord vore kanon om det fanns i sortimentet. Har länge letat efter en bänk till hallen men ännu inte hittat något i samma stil som ILX övriga sortiment.
  2) Både Streck profil och soffbordet Valchro är grymt snygga stilrena möbler som passar precis var som helst!

 • Pernilla skriver:

  1) Skulle gärna se en eldkorg i sortimentet. Är säker på att ILX tar fram en superfin stilren sak som håller i flera år!
  2) Min favorit är Streck Profil, den är en perfekt kombination av enkelhet och känsla!

 • Caroline skriver:

  1. Jag önskar se mer förvaring för oss småbarnsföräldrar som vill få plats med allt vad barn tillför men fortsätta ha ett snyggt och stilfullt hem.
  2. Jag bara älskar Valchro matbord som är stilfullt och lätt att inreda. Fina blommor på bordet, en klong constella och en pläd över stolen och jag blir knäsvag.

 • Lisa Groop skriver:

  1. Ett snyggt tidningsställ!
  2. Valchro matbord! Otroligt stilrent och vackert, men sticker ändå ut!

 • Louise Larsson skriver:

  1) Jag tycker ILX har något speciellt när det kommer just till hallförvaringen, något marknaden inte kan mäta sig med. Jag vill se mer på det spåret, smart förvaring i snygg design (det är omöjligt att hitta!). Ett skoställ, smarta krokar, en vägghylla, nyckelskåp. Som jag tidigare skrivit till ILX hade jag älskar "Rak" om den hade ett "lock" så man kan nyttja den ytan som hylla.
  2) Jag älskar Streck Liten och hade gärna haft en sådan i kombo med Streck profil

 • Fanny skriver:

  1. Letar vedförvaring för fullt och tänker att det är något de verkligen borde satsa på! Där finns många snygga, men jag har fortfarande inte hittat DET.
  2. Streck profil har jag tittat på flera gånger och konstaterat att det är ungefär den enda som skulle få plats i vår hall. Älskar den! Eller kanske en Streck liten, tillsammans med snygga krokar under åt barnen, hade varit mer praktiskt?
  Vi med bara en hall, måste ju tänka snyggt och praktiskt 😉
  Håller tummen hårt och hoppas på vinst! Kram ♥

 • Alice skriver:

  1. Jag skulle själv vilja ha "inredning" till trädgården precis i den stil och design som ILX står för. En enkel bänk i stål/svart och en spaljé. Tänk vad vackert med en vacker blommande klätterros i kontrast mot det råa!
  2. Min favorit är Rak. Detta eftersom den möjliggör att hänga galgar "på andra ledden". Det skulle vara perfekt i min hall då en dörröppning gör att galgar inte går plats i en vanlig hatthylla.

 • cornelia skriver:

  1. Jag skulle vilja se ett smalt lite längre sideboard i samma stil som de existerande borden. En luftig lägre möbel som blir ett alternativ till de ofta klumpiga tv-bänkarna.
  2. Min favorit är Rak eftersom jag gillar den rena designen och 60-tals känslan i den. Jag tycker att den påminner om designen på Royal Copenhagen hotell fast i en modern tappning.

 • Maria Groop skriver:

  1, skulle vilja ha hyllor. Vägghylla som ser ut som skrivbordet, i stål o valchmat. Som kan man ha överallt i hemmet, arbetsrummet, kök, hall, tvättstuga etc
  2, Min favorit är klädhängaren Streck, Hur snygg är inte den? fantastiskt smart, stilren och tar ingen plats. Perfekt för min hall.Den hoppas jag ju att jag vinner, lätt!

 • Karin skriver:

  Jag skulle gärna se en utomhusbänk i kollektionen. De stilrena linjerna och materialen hade gjort sig så fint ute intill en vägg på ett modernt hus eller takterass.
  Jag älskar just klädhängarna i mattsvart, de drar verkligen blickarna till sig. Otroligt fina!

 • Maria skriver:

  1. Ett lika snyggt skoställ som passar till klädhängaren.
  2. Klädhängare är en favorit som skulle passa i sovrummet istället för en herrbetjänt.

 • Birgitta skriver:

  1. Skulle vilja se fönsterbrädor i sortimentet!
  2. Streck klädhängare är min favorit. Funktionell och stilren!

 • sofia skriver:

  1. Jag skulle vilja se en hallmöbel i form av en pall. kanske kombinerat med förvaring.
  2. Streck är min favorit då den skiljer sig från andra typer av hallmöbler och klädhängare, med sitt tydliga och raka formspråk som gör den till en inredningsdetalj samtidigt som den är en praktisk möbel. Vilket tilltalar mig väldigt starkt!

 • Erica Ö skriver:

  1. Älskar den gedigna industristilen och tycker att det finns alldeles för lite förvaringslösningar på marknaden. Under flera år har jag letat efter en snygg industriinspererad förvaringslösning till vår hall, där man dessutom kan få in "dold förvaring". Jag tänker som ev ett grunt vardagsrumsbord fast ställd på kortsidan och benen mot väggen. Där bakom kan man hänga alla jackor och overaller!
  2. Den vita sträck är magisk. Tänker den både som klädhängare i hallen och för mina vackraste plagg i sovrummet!

 • Emma skriver:

  1. Jag letar febrilt efter ett vackert vägghängt vedställ, snälla börja producera det!
  2. Streck stor är en favorit. Funktion som dessutom är löjligt vacker.

 • Sylvia skriver:

  1. Jag skulle väldigt gärna se en slimmad bänk i sortimentet. Bänkar är verkligen den absolut bästa möbeln – snygg, kan finnas med förvaring, går att stå/sitta/ligga på och vore en rolig utmaning för ILX Interiör att bita i som jag tror att de skulle klara galant.
  2. Jag tycker att Streck Profil faktiskt är den snyggaste produkten. Jag har letat som en galning efter en snygg upphängning till min hall som enbart har en bärande vägg – alltså är det den perfekta produkten för mig!

 • Agnes skriver:

  Jag skulle vilja se snygga och stilrena skohyllor i samma stil som resten av ILX sortiment, tycker de flesta skohyllor är så tråkiga och fula. Ens favoritskor förtjänar att visas upp på ett snyggt sätt 😉
  Min favoritprodukt är Streck Liten i vit, den hade passat perfekt in i min nya hall! Väggarna ska målas i midnattsblått och golvet är vitt, det finns begränsad yta för att hänga ytterplagg så Streck är det perfekta komplementet för förvaring.

 • SofiaS skriver:

  1. Jag skulle vilja se olika typer av hyllkonsoller och hyllplan. Jag kan se ett industrikök framför mig hyllor från ILX, så snygg. Det behövs även fler vikväggar på marknaden enligt mig. Så varför inte satsa på en sådan!
  2. Min favorit, förutom tävlingsvinsten, är Streck Stor. Så stilren, enkel och funktionell.

 • My skriver:

  1. Jag skulle vilja se ett riktigt snyggt tidningsställ.
  2. Min favorit är helt klart streck profil. den är verkligen snygg och helt fantasikt

 • Madeleine skriver:

  1. Utan kunskap om svårigheter vid produktion när det gäller färgning av produkter så hade det varit en fantastisk känsla att som köpare kunna välja fritt på nsc koder till tex "Streck"
  2. Streck – vilken fantastisk fin möbel, en klar favorit!

 • 1. En stege att hänga kläder på, det finns många på marknaden men de flesta är gjorda i trä och är rangliga och ostabila. En sådan hade jag garanterat köpt.
  2. Valchro 2-Del Soffbord helt klart min favorit, snyggt, enkelt och går att variera – mer behövs inte för att det ska bli perfekt.

 • Victoria skriver:

  1. En rejäl förvaringslåda à la brudkista hade varit snyggt att inreda ett ljust och stilrent rum med. En annan produkt jag gärna skulle se är en snygg drinkvagn/serveringsvagn. Det mörka och rustika gör sig snyggt med fina glas och flaskor, en vas med blommor eller någonting annat. Med hjul känns den rustik fast smidig och är lätt att ta med ut på balkongen eller i trädgården. Skulle kunna kombineras med en rejäl bricka med ordentliga handtag i samma stil och material.
  2. Streck helt klart! Stilren klassiker i all sin enkelhet, visar att det inte behövs mycket för att skapa stil.

 • Matthilda skriver:

  1) Skulle vilja se någon golvlampa/taklampa i "streck" stilen!
  2) Favorit blir den streck stor!

 • Veronica skriver:

  1. Jag skulle vilja se en hallbänk, med sittplats för att skönt kunna ta på sig skorna. Hårda rena raka linjer med en tung mjuk sittdyna och med ett stilrent tillhörande skohorn till. Som för en bra start varje gång jag eller någon annan lämnar vårt hem.
  2. Min favorit är Valchro skrivbord. I min hjärna är det rörigt kreativt och kaosartat. Det ställe i hemmet som ger mig mest ordning är arbetshörnan och det här skrivbordet är som ljuv musik att titta på. Det bidrar till att styra upp verkligheten. Love it.

 • Monika Lindh skriver:

  1. en väggfast/hängande avställningsyta som kompletterar hängarna.
  2. Det lilla soffbordet/satsbordet är fantastiskt stilrent, enkelt och användbart.

 • Elin skriver:

  1. Något som verkligen inte finns på marknaden är ett snyggt skoställ. Så det är ett problem som hade sparat vår familj väldig plats i hallen, samt en del irritation på att det lätt känns stökigt.
  2. Älskar både streck och streck stor. Otroligt fina! Perfekt att kunna utnyttja andra ytor än golvet i ett rum.

 • Elisabeth skriver:

  En rumavdelare med kvadratiska rutor och matt svart stål och en "biblioteksstege" i matt svart stål hade varit tippen! Gillar såklart strexk stor mycket.

 • Martina skriver:

  1. Jag skulle vilja se någon praktisk, stilren men ändå tuff hylls för hemmets alla rum. Den ska både fungera som förvaring men givetvis också fungera sim en inredningsdetalj som lyfter rummet till en ny nivå.
  2.. Min favorit är Streck profil i all sin enkelhet. Diskret och lyfter därmed också fram de plagg man hänger där. Ett lite annorlunda men vackert sätt att förvara sina favoritplag p. Lyfter både plaggen och inredningen.

 • Anna skriver:

  1. Jag skulle vilja se en stilren hylla/hyllplan att fästa långt ner på väggen till skor. Jag har kollat runt på alla möjliga sidor efter något snyggt till min hall. Vi bygger nytt och jag vägrar ett fult skoställ!
  2. Allt ni gör är snyggt men favoriten är Streck stor! Den kommer hamna i nya huset.

 • Emma skriver:

  1. Det skulle vara kul att se mer saker som passar i ett barnrum.
  Kanske en streck profil liten, bord och stol/pall till små.
  2. Min favorit produkt från Ilx är just streck profil. För att den är så stilren och snygg. Känns som den kan passa in i vilket hem som helst trots stil.

 • Emma F skriver:

  1. Ett enkelt stilfullt vedställ, gärna 1,5 meter högt. Varför inte någon sorts "platta" nedtill som man kan dra ut. (Där vedrester samlas & lätt kan kastas).
  2. Älskar soffbordet "Valchro", färgen ser fantastisk ut.. lätt att passa ihop med andra detaljer i hemmet. Så "mitt" vedställ hade gärna fått ha denna kulör!
  Trevlig söndag!!
  // Emma F

 • Louise skriver:

  1. Ett snyggt skoställ/skohylla för att komplettera deras olika klädhängare man kan ha i hallen.
  2. Min favorit här RAK. så snygg och originell klädhängare som är tidlös. Jag tror kommer bli en riktig klassiker!

 • Emma L skriver:

  1) Skulle vilja se små avlastningsbord, vägghyllor samt skohylla + hattfylla i denna stilrena, snygga design.
  2) Min favorit är Valchro litet soffbord. Så vackert litet soffbord som hade passat mitt hem som går i skandinavisk, ljus stil.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.