Annons

Sponsrat inlägg: Trivselhus satsar på medvetna val

Igår var det äntligen dags för premiären av Trivselhus nysatsning på sitt visningshus i Nacka. Trivselhus jobbar aktivt med hållbarhet och tillsammans med Trendenser vidgar de nu konceptet med att även erbjuda inspiration för den som vill inreda mera medvetet. Igår hade de bjudit in till en föreläsningskväll där jag höll fyra föredrag och bjöd på mina bästa tips och råd. Johanna Pilfalk har stylat visningshuset och jag har valt ut ekologiska och miljövänliga produkter till varje rum, som vi märkt upp med hangtagsen ”Selected by Trendenser” där jag kort förklar vad som är bra och viktigt med just dem. HÄR kan du bläddra i foldern som Trivselhus hade tagit fram för eventet och är du nyfiken på hur det ser ut går det bra att boka en visning HÄR

Foto: Trivselhus, Frida Ramstedt och Johanna Pilfalk
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Trivselhus

Kommentarer

 • Vilka mysiga hus!
  Mvh,
  Vardagskrönikören

 • Katrin skriver:

  Väldigt bra föreläsning Frida, satte igång många tankar inför vårt husbygge och de val vi behöver göra, gillade verkligen inredningen i huset, lugnt och harmoniskt!

 • Elin skriver:

  Så kul Frida! Jag är så glad och imponerad av många anledningar, över dig och ditt jobb, så jag vill bara skicka pepp! Jag är själv väldigt medveten kring kemikalier så jag uppskattar verkligen hur du jobbar med att belysa och visa på alternativ och varför! Sen är ju jag också intresserad av inredning och väldigt kreativ, så därför är det extra kul att läsa din blogg, och där tycker jag att du är duktig på att hitta en balans och det är så bra att du vågar ifrågasätta och stanna upp ibland i all inredning och i samhället i stort. För mig växer din blogg, även om jag följt dig längre. Men jag uppskattar djupet du förmedlar och din
  medvetenhet! Var rädd om dig!

 • Trivselhus skriver:

  Tack Frida för en fantastisk kväll! Det är under de år våra kunder bor i sina hus som den största miljöpåverkan sker, vilket gör det självklart att prata om inredning som en del av en hållbar livsstil. /Jennie

 • Erica Franzén skriver:

  Urgulligt att trivselhus nu även är intresserade av ekologi!
  Under bygget av det här huset var det lite mindre ekologiskt i form av plast och byggmaterial som blåste runt på gatan och människobajs från polackerna som byggde huset eftersom Trivselhus struntade i såväl arbetsplatsregler i form av arbetstider, bullernivåer och enkla saker som att just förse sina egna anställda med möjligheten att gå på toaletten. Fd. granne på Krönvägen 9 🙂

 • Erica Franzén skriver:

  Ps. Ni har verkligen gjort en jättefin styling Frida och Johanna!

 • Sandra skriver:

  Trivselhus Jennie: förklara gärna lite mer! Hur menar du att den största påverkan sker under de åren kunderna bor i sina hus?

 • Sandra skriver:

  Åh, är det någon som vet var soffan och fåtöljerna kommer ifrån? Galet snyggt!

 • Trivselhus skriver:

  Sandra: Tittar vi isolerat till ett Trivselhus miljöpåverkan ligger den största påverkan efter det att vi släppt ifrån oss nycklarna och flera familjer ska leva i huset. Räknat på husets totala livslängd det vill säga. Det är därför en hållbar livsstil är en betydande hållbarhetsaspekt för oss. Ett område där vi kan göra skillnad, till exempel genom sådana här samarbeten kopplat till inredning, hur och vad som är snäll inredning. Häng gärna med oss på resan utan slut! Vår hållbarhetsresa som precis börjat. Visst är det fina möbler du frågar om! Soffan kommer från Norrgavel och fåtöljerna från Iremöbler. /Jennie
  Erica: Visst är det en spännande resa vi gett oss in på. Vi beklagar din upplevelse, givetvis ska det inte vara så. /Jennie

 • Blix Magazine skriver:

  Looks so lovely, love the Scandi look!
  https://blixmagazine.com

 • Therese skriver:

  Som jag gillar att du å det senaste tagit upp så mycket om hållbar konsumtion i allmänhet och hållbar inredning i synnerhet.

 • Tanja skriver:

  Hej, superfin styling. Var kommer taklampan ifrån?

 • Pia skriver:

  Jätte fina utomhus möbler. Någon som vet var sofa, bord och stolar kommer ifrån?

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.