Annons

Sponsored post: Inspirationsdag för Influencers 26/2 i Göteborg

Nu på söndag arrangerar jag en ”Inspirationsdag för influencers inom inredning” med ett späckat program av föreläsare och aktiviteter. Syftet med dagen är att vi som bloggar och instagrammar ska få tillfälle att träffas, byta erfarenheter och utvecklas. Förutom att de flesta stora svenska namnen är på plats i Göteborg så kommer även några av Norge, Finland och Danmarks största influencers inom inredning att delta.

Jag kommer att ge tips om prissättning och berätta om mitt arbete i Sveriges Annonsörers projektgrupp som ska ta fram en gemensam mätvaluta för influencers, Reklamombudsmannen är med för att räta ut alla frågetecken kring annonsmärkning i sociala medier och modeprofilen Sofi Fahrman håller en inspirationsföreläsning där hon bjuder på erfarenheter / lärdomar från sin bransch. Vi avslutar med en paneldebatt där alla har möjlighet att ställa frågor och sedan äter vi middag tillsammans.

 
Eftersom det här är ett slutet event med platsbegränsning krävs föranmälan och registrering. Biljetten kostar 395 kr inkl fika och middag. Vi har totalt 150 stolar i lokalen, men 10 av dem är i skrivande stund lediga på grund av sena avbokningar / återbud. Har du en inredningsblogg eller ett instagramkonto och skulle vilja delta på söndag? Maila oss på [email protected] så skickar vi mer information. Hoppas vi ses!
 
 
* inlägget innehåller reklam för ett event arrangerat av Trendenser

Kommentarer

  • sofia skriver:

    Ah gud hade jag vetat detta innan hade jag tagit ett senare flyg. Ja ja, typiskt att jag skall vara i gbg denna helgen! Lycka till. kram sofia ( http://www.sofiacm.com )

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.