Annons

Helgens bästa

Jag åkte ner för ett besök på Varbergs BB i veckan och på vägen hem svängde jag förbi Second Chance för att spana efter rekvisita till ett jobbprojekt. Oavsett vad man tycker om loppisar så är denna förmodligen en av de bästa på västkusten. Så ren och välsorterad och ändå alltid fylld av fynd. Jag fick med mig en hel del, bland annat en knappt använd pepparkvarn från Peugeot i trä och en fin keramikskål till vårt kök, för 7 kronor stycket! Nu ska jag laga lördagsmiddag och lyssna igenom veckans avsnitt av mina favoritpoddar som jag sparat lite på. Helgens skönaste stund!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Hannah skriver:

  Så härligt med fynd! Var har du hittat tallriksstället? Någon som vet?

 • Annika skriver:

  Termosen känns som en klassiker, riktigt fin! Vad är det för någon? Tack för härlig inspiration!

 • Frida skriver:

  Hannah: Tallriksstället köpte jag på mitt första jobb efter gymnasiet (en numera inlagd inredningsbutik i Umeå, Oz Interiör) för (håll i dig nu) snart 20 år sedan. Liknande finns i välsorterade köksbutiker har jag sett.
  Annika: Tack! Den kommer från Georg Jensen, fyndade den på Artilleriets rea i somras.

 • Estela skriver:

  Hej Frida, vad heter kokboken du har där på bilden? Trevlig helg.

 • Maya skriver:

  Den lilla kannan, är det en mjölkkanna? Vart är den ifrån? Så fin!

 • Frida skriver:

  Estela: Kokboken är Tareq Taylors "Mat som gör gott" som jag har fått av Mija Kinning

 • Sofia skriver:

  Så snyggt! Vart kommer den vita burken du förvarar redskapen i från?

 • Frida skriver:

  Sofia: Det vita kruset har jag köpt på en butik i Kungsbacka som heter Cosa Homestories. Kommer från det danska märket Broste Copenhagen.

 • Frida skriver:

  Maya: Den lilla kannan kan man nog använda till mycket. Mjök, såser, eller som en liten vas. Jag köpte den som belöningspresent till mig själv på NK i Göteborg men finns hos många olika återförsäljare. Kolla georg jensens hemsida och sök på Ilse så hittar du säkert en butik nära dig.

 • Anna skriver:

  Blev lite nyfiken ang dina favvo-poddar. Har du några du skulle vilja dela med dig av? 🙂

 • Skäret skriver:

  Vilken köksbänk hos ballingslöv har ni valt??

 • Emma skriver:

  Samma fundering som Anna här ovan 🙂 Podd-tips är alltid uppskattat.

 • Anna skriver:

  Hej bästa Frida! Undrar om det är meningen att det inte ska gå att zooma när man läser din blogg via mobilen? Fiffigt isf att det gör att banners och så stannar i synfältet (tycker inte alls de är störande och vet inte om det är därför inzomning icke funkar) men allt är så himla smått! Det funkar (enligt mig) ok att läsa själva inläggen men jag ser knappt vad jag skriver nu när jag kommenterar och får kisa när jag kollar och försöker klicka på länkar,dina favoritbloggar osv.

 • Llivia skriver:

  Är lite nyfiken på kaklet? Storlek och vad är der för fog? Vi är precis i startgroparna för att kakla om köket 🙂 är lite inne på 10X20 med ljusgrå fog

 • Åh, låter ljuvligt! Hoppas du fick med lite "Säker stil" i öronen! Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.