Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort på Hemfrid

I en familj med små barn där båda föräldrarna jobbar, kanske till och med heltid, finns det inte direkt oceaner av tid att hinna med hemmet. Ofta slutar det med att man hänger tvätt, bäddar rent och städar hela vägen fram till midnatt. Men det är här Hemfrid kommer in. De kan avlasta dig med en rad olika lösningar så att du kan få vardagen att gå ihop. Den här veckan har ni som läser Trendenser chans att vinna ett presentkort på 8 timmar av Hemfrid att använda till städning, barnpassning eller någon annan av deras tjänster. Värde ca: 1800 kr efter RUT! Obs! Vinnaren måste bo i Stockholm Göteborg eller Malmö med omnejd för att kunna nyttja presentkortet. För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet – inom en vecka. Lycka till!
1) Vad är förpackningarna till Hemfrids egna städprodukter gjorda av?  
2) Vilket är ditt vanligaste ”vardagsskav” hemma? Motivera kort
 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Helena som svarade 2017-01-16 klockan 11:22:13 Maila dina uppgifter (adress och mobilnummer) till frida.ramstedt(snabel-a)trendenser.se så kommer vinsten inom kort!

Tävlingen pågår tom 23/1 2017 kl 09.00 Du måste vara över 18 år för att tävla. Vinnaren utses av en jury från Hemfrid. Dess beslut kan ej överklagas. Trendenser tar ej ansvar för tekniska problem i bloggsystemet. Ett presentkort ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Det är helt klart att sortera ren tvätt dit den hör hemma. Istället staplas de blå kassarna från det Stora Varuhuset på höjd och det slutar alltid med att vi går och gräver i dem när vi ska ha nått. Det är ett ständigt dåligt samvete.

 • Johanna skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Det är helt klart att sortera ren tvätt dit den hör hemma. Istället staplas de blå kassarna från det Stora Varuhuset på höjd och det slutar alltid med att vi går och gräver i dem när vi ska ha nått. Det är ett ständigt dåligt samvete.

 • Benedikte skriver:

  1. Förpackningarna är tillverkade av grön polyten, en innovativ miljöplast som baseras på minst 85% förnyelsebar råvara – sockerrör.
  2. Fönsterputsning! Nyputsade fönster är så fint och fräscht, men jag och min man HATAR att putsa fönster. Vi tog oss samman i december och putsade. Så skönt! Vi gratulerade varandra till resultatet och njöt av våra rena fönster i precis två dagar. Vad händer då? Jo stormväder och därmed lika smutsiga fönster igen… =(

 • Minimalisterna skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Här är det toaletten som är vår akilleshäl och vårt vardagsskav. Med 4 personer på 2 r o k och en toalett där många blöjbyten sker per dag, behöver denna rengöras betydligt oftare än vad som orkas med i småbarnslivet bara för att undvika diverse inte så trevliga dofter.

 • 1.Flaskorna är gjorda av grön polyeten, en innovativ miljöplast som till 85 % består av sockerrör.
  2. Putsa fönster… vi har stora fönster som bör vara rena, men det känns de blir smutsiga direkt efter putsning om de verkligen blir rena när väl anstränger sig. 😉

 • Malin K skriver:

  1) de är miljövänliga då är gjorda av polyeten, vilken till hela 85% kommer från sockerrör!
  2) vardagsstöket är det som ligger bakom de flesta konflikter hemma hos oss. genom att boka in städning varannan vecka så är jag övertygad om att vi kommer må så mycket bättre tillsammans. Stök orsakar stress- och det har vi alldeles tillräckligt av i vardagen! När det är fint hemma så blir vi per automatik gladare- det tror jag verkligen. Så snälla- låt oss vinna detta som en spark i rumpan att börja ha en mer harmonisk tillvaro!

 • Erica skriver:

  1. de är miljövänliga och tillverkade av grön polyten
  2. städning och matlagning, med tre små barn under 6 år hemma blir det inte mycket tid över. Skulle vara alldeles underbart att vinna 8h av underverk för vårt hem.

 • Helena skriver:

  1. De är tillverkade av grön polyten, baserade på sockerrör (tummen upp!)
  2. Jag rasade in i den berömda väggen för ett år sedan när jag försökte jonglera kravfullt heltidsarbete med två små barn hemma. Min man har fått gå från delat ansvar för barn och hem till nästan enskilt ansvar. Nu är jag på bättringsvägen och det hade varit fantastiskt att kunna ge både min underbara man och mig själv lite avlastning hemma, framförallt med städningen och även matlagning. Håller alla tummar och tår för vinst i denna tävling!

 • Linda skriver:

  1. Grön polyten
  2. Vårt största vardagsskav är nog vår allmänt höga ambition och önskan till att hålla vårt hem rent och i ordning vilket ofta resulterar i att annat blir åsidosatt. Exempelvis tid tillsammans eller annat som behövs göras i ett 70-tals radhus med renoveringsbehov. Det kan vara svårt att koppla av när man ser rester av tvååringens middag i stora delar av köket eller när man påminns om att det fortfarande inte finns några taklister i hennes rum. Så ett tillskott av tid för att sätta upp dessa hade varit mycket välkommet!

 • Lina Beffa skriver:

  Hej!
  1. De är gjorts av en miljöplast kallad grön polyten.
  2. Den ständiga dammsugningen och tvättandet av golv skulle jag gärna slippa!

 • Nora skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Mitt värsta vardagsskav är allt jäkla damm. Vad ska det vara bra för?! Samlar kemikalier och annat ohälsosamt och bara ligger och dräller där man minst önskar det, som under badkaret t.ex. eller på elementet eller på den där knöliga listen längst in under matbordet.

 • Hanna La skriver:

  1.De är gjorda av grön polyeten.
  2. Helt klart vardagsstöket, att hela tiden och varje dag flytta på grejer, hänga in kläder, räkningar, tidningar och annan post som ska sorteras – allt detta ständiga plock som gör att det ser så stökigt ut. Vore fantastiskt om Hemfrid även kunde konsulta i hur vi som familj skapar bra rutiner och ordning för vardagsplocket!

 • Lina skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Vi har bott i vår lägenhet i 2,5 år men har ännu inte tvättat alla våra fönster. Vi har dessutom många och ganska stora fönster, så det skär lite i hjärtat att varje dag behöva se ut genom smuts. För att inte tala om vår inglasade balkong som skulle kunna kännas mer inbjudande med lite utsikt!

 • Humla skriver:

  1.Flaskorna är gjorda av grön polyeten, en miljöplast som till 85% består av sockerrör.
  2. Jag själv har inget direkt vardagsskav men skulle vilja vinna åt min mormor då jag flyttat för studier och inte längre kan hjälpa till med städningen lika ofta.

 • Linda skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten som består till 85% av sockerrör.
  2. Mitt största skav är faktiskt matlagning och middagen hemma. Har så dåligt samvete över halvfabrikat, trista snabblösningar och halvtomt kylskåp. Lite dammråttor i hörnen kan jag leva med men skulle behöva frigöra mer tid (genom att slippa helgstädning) åt att planera handla och laga god och näringsrik mat åt familjen.

 • PiaL skriver:

  1. Grön polyten
  2. Dammsugning och golvtorkning. Behöver göras allt som oftast, men det är ju så tråkigt!!

 • Li skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Badrummet. ALLT som har med badrummet att göra.

 • Kristofer skriver:

  1.De är tillverkade av grön polyeten, baserade på sockerrör.
  2.Det är att det är så tråkigt att städa, finns så otroligt mycket roligare saker som vi hellre gör.

 • Anna skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Vardagsskav är Sisyfosarbetet det innebär att försöka hålla efter två små virvelvinder på 2 och 4. Plocka ärtor, försöka lösa upp stelnat ris, hitta Duplo under huvudkudden när man ska sova. Vardagslyxen att få komma hem till ett rent hus och bara fokusera på umgänge (och lite plock) vore gudomligt.

 • Anna skriver:

  1. Grön polyten
  2. Stöket, dammråttorna och katthåren. Det tar liksom aldrig slut. Jag vet att jag borde ta tag i det oftare men jag väntar alltid för länge, till det är totalt kaos liksom.

 • Sofoe skriver:

  1. Förpackningarna är tillverkade av grön polyten, en innovativ miljöplast som baseras på minst 85% förnyelsebar råvara – sockerrör.
  2. Får man svara allt… puh, om jag verkligen ska välja något som är värst och grämer mig varje dag så är alla småsmulor som ligger överallt efter barnens riskakor, kex mm. Sen nere i hallen så är det allt smågrus som kommer in från skor och barnvagn som vi oftast drar med oss upp på övervåningen och sen det jag känner innan jag ska lägga mig på lakanet och sova. Snacka om att man blir galen då! Hehe…

 • Helena skriver:

  1. Förpackningarna är tillverkade av grön polyten.
  2. Här hemma skavs det helt klart mest om dessa två saker:
  • Vem ska ta saker till återvinningsstationen? Det blir snabbt mycket och att kasta skräp hamnar ofta långt ner på to do-listan. • Och vem ska dammsuga? Med en hund i huset blir det snabbt grusigt och hårigt på golven. Inte kul när man som grädde på moset har ett barn som kryper.

 • Ida skriver:

  1. Grön Polyeten
  2. oren diskbänk, spisplatta och fläkt , vill också lägga till handfat och wc. Köksluckor samt orent kakel lägger jag till också.

 • Birgitta skriver:

  1. Grön polyeten, baserade 85% på sockerrör.
  2. Fönsterputsning och golvskurande är mitt vardagsskav. Och städande av källartrappan, den blir aldrig städad. Syns det inte så finns det inte, eller??

 • Hanna skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten (minst 85% baserar sig på sockerrör)
  2. Vardagsstädningen får vi på nått konstigt sätt ändå ihop (tack vare föräldraledighet) men lite mer noggran och kontinuerlig städning skulle vårt hus och vi verkligen behöva. Lister, badrum, golv, takfläktar blir aldrig riktigt rena vilket ger ett inte så kul helhetsintryck. Och kaoset som nog kommer bli nu när jag ska börja jobba igen, på nytt jobb, känns så himla trist så där hade Hemfrid varit toppen!

 • 1. Gjord av sockerrör
  2. Rengöra fönster och kök, har två små barn som klarröd överallt.

 • Mimmi Jakobsson skriver:

  1. Grön polyten
  2. Plocka hinner jag med ibland, och ibland damsuga. Men att städa heela huset vid samma tidpunkt, puh, går det ens med två små yrväder? Har idag börjat jobbat efter föräldraledigheten. Så till den stora frågan, när ska man hinna städa nu? ?

 • Emma Falk skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Jaaaa vad säger man med en 1,5åring i huset? , det är svårt att få till det med det mesta.

 • Sarah skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Det är den där grovstädningen av badrummet. Skura dusch, damma bakom tvättmaskin, rensa badrumslådor osv osv ..

 • Martin skriver:

  1. Grön polyten
  2. Få tiden att räcka till att hålla hemmet rent och snyggt i kombination med jobb och träning!

 • Anonym skriver:

  1. Förpackningarna är tillverkade av grön polyten, en innovativ miljöplast som baseras på minst 85% förnyelsebar råvara – sockerrör.
  2 Att hinna med den där lilla extra städningen går inte. Fönsterputsning, torka av stolar som blivit kladdiga av små smutsiga fingrar, väggar och dörrar som även de kladdats ner av söta barn, skåpet under diskbänken som aldrig städas, spindelnätet under trappan som jag alltid ser men aldrig blir färdig att ta bort, putsa den där ljusstaken som kunde vara så fin, rengöra torktumlaren, damma av lampor eller torka av väggar i badrummen.
  Hmmmmmm

 • Åsa skriver:

  Hälsningar från Åsa, ser ovan….

 • 1, de är tillverkade av grön polyten, baserade på sockerrör.
  2, som relativt nybliven sambo har vi ännu inte satt våra roller hundra i hemmet och vardagsskaven har inte dykt upp ännu, men ingen av oss gillar att städa (vem gör?) så Hemfrid skulle sannerligen ge vårt hem frid ett tag till i vårt samboliv! <3

 • Stina skriver:

  1) Hemfrids produkter är miljövänliga då är gjorda av polyeten, vilken till hela 85% kommer från sockerrör!
  2) Tvätta, viks tvätt och stryka tycker jag är himla trist. Tar liksom aldrig slut och då vi bor lägenhet ska man springa fram och tillbaka i tvättstugan, nej laga mat, baka och städa gör jag 10 gånger hellre.

 • Maria A skriver:

  1. Grön polyten
  2. Duschdörrarna, eller rättare sagt de avlagringar som fastnar på glaset och som gör att man tycks duscha innesluten i ett mjölkigt dis.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten som består till 85% av sockerrör.
  2. Helt klart fönsterputsningen, som aldrig blir gjord! Sen är det duschen och badkaret som behöver fräschas upp betydligt oftare.

 • Helena skriver:

  1. Grön polyten
  2. Detta skulle vara perfekt att ge till mina föräldrar då det ser ut att bli flytt närmare mig och min sambo snabbare än vad vi kunde hoppas på! Då blir ju all städning något man behöver hjälp med av proffs både vid fotografering och visning. Med proffshjälp på vägen blir ju flyttstädningen lätt som en dans.

 • Helene skriver:

  1) de är gjorda av grön polyten, som minst består av 85% sockerrör
  2) dammsuga, tar tid och så fort man lagat mat eller fixat med tvätt behöver det damsugas igen

 • Fru H skriver:

  1. Förpackningarna är tillverkade av grön polyten.
  2. Mitt vanligaste vardagsskav är att det så ofta ser hyfsat rent ut, men att det inte är det när man tittar närmare. Det kan ligga några sandkorn mitt på vardagsrumsgolvet, någon fläck på bordsduken som inte torkats upp ordentligt, lite dammkorn på trappstegen, ett fingeravtryck på badrumsspegeln, en liten kalkrand i duschkabinen… Det är svårt att finna tiden att ta tag i detta med heltidsjobb och två barn.

 • Ulrika Armano skriver:

  1 Grön polyten
  2. Med två små knott som i bostaden löper amok, är det svårt att hålla rent och snyggt.
  Här klonar sig leksaker och tvättberget växer från stöket har jag mången undanflykt.
  Men med det sagt skulle jag ljuga, om jag inte bekände min passion för att dammsuga!
  Varje dag vid frukost och kväll dansar "Dammis" och jag kind mot kind.
  Detta är mitt vardagskrav, mot allt annat jag nog blivit "hemmablind" 🙂

 • Anonym skriver:

  1) de är miljövänliga då är gjorda av polyeten, vilken till hela 85% kommer från sockerrör.
  2) Jag känner att jag inte räcker till hemma och då särskilt städningen. Bor med sambo och katt, så det blir snabbt smutsigt i vår lilla lägenhet. Jag är en "allt eller inget" person – vilket innebär att jag inte kan göra en snabbstädning, utan då blir det en städning på 3-4 timmar på lördagen. Helgerna som är så viktiga för återhämtning från mitt krävande jobb.

 • Johanna skriver:

  1) de är miljövänliga då är gjorda av polyeten, vilken till hela 85% kommer från sockerrör.
  2) Jag känner att jag inte räcker till hemma och då särskilt städningen. Bor med sambo och katt, så det blir snabbt smutsigt i vår lilla lägenhet. Jag är en "allt eller inget" person – vilket innebär att jag inte kan göra en snabbstädning, utan då blir det en städning på 3-4 timmar på lördagen. Helgerna som är så viktiga för återhämtning från mitt krävande jobb.

 • Sara skriver:

  1 ) Gjorda av polyeten
  2) Putsa fönster, har inglasad balkong och där är det åtskilliga handavtryck av vår 2 åring

 • Ramona skriver:

  1. Förpackningarna är tillverkade av grön polyten, en innovativ miljöplast som baseras på minst 85% förnyelsebar råvara
  2. Saker spridda överallt -hur mycket tid kan man sätta på enbart plockning av saker?

 • Elin skriver:

  1. Grön polyeten, baserat till minst 85% på sockerrör.
  2. Våttorka golven! Blir sånt projekt att dra fram mopp och skurhink från längst in i garderoben…

 • K.P skriver:

  1 – grön polyeten där minst 85% kommer från sockerrör – miljövänligt med andra ord!
  2 – vardagsfixandet som att plocka bort kläderna, undvika att disken hamnar på diskbänken lite för länge, ha koll på att växterna vattnas i rätt tid, tömma diskmaskinen och ta hand om tvätten…

 • Jenny de Matos skriver:

  1. Förpackningarna är miljövänliga ochtillverkade av grön polyten, en miljöplast som till största del är gjord av sockerrör.
  2. Mitt vanligaste vardagskrav är att vi alla 6 (+ hund) skall trivas och ha en härlig stämning. Då blir städningen lidande, då det inte är lätt att få vardagen att gå ihop för en glad, aktiv familj med fullt schema.

 • Room by Sofie skriver:

  1. Förpackningarna är gjorda av gröna miljöplasten polyten.
  2. Vi prioriterar ett rent och undanplockat kök samt en välstädad soffa med snyggt puffade kuddar. Det gör att hemmet alltid känns välkomnande för såväl oss själva i familjen –som våra vänner och barnens kompisar!

 • Anja skriver:

  1) Grön polyten, som består till 85% av sockerrör
  2) Byta lakan i vår säng. Man prioriterar städning i alla andra rum.

 • Annica skriver:

  1) grön polyten – 85% från sockerrör
  2) trädgården med allt vad det innebär – ogräsrensning, gräsklippning, häckklippning, snöskottning, jaga de bruna små slemmiga varelserna…

 • Monika skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Vardagstrixet, allt plock, vardagsrummet kombinerat med kök = barnens lekplats. Att försöka att hålla rent och undanplockat så att inte helgerna går åt till detta. Mycket diskussioner kan sparas på det. 🙂

 • Sara skriver:

  1. Förpackningarna är gjorda av grön polyten, miljöplast som baseras på minst 85% sockerrör.
  2. Högarna med diverse papper som alltid ligger på bänken i köket och på köksbordet. Det blir liksom inte mysigt vid middagsbordet då…

 • Catrin skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. I-landsproblem nummer ett men mitt största skav är alla grejer över allt! min man är musiker så vi har väldigt mycket musik pryttlar liggandes på diverseytor. Kreativt kan man ju först tycka men det medför också en "stökighetskänsla".

 • Cecilia skriver:

  1. Deras urfina produkter är gjorda av grön polyten, som baseras på minst 85% sockerrör, en förnyelsebar råvara. Toppen!
  2. Hemma hos mig är det framförallt att städa i de små utrymmena som är utmaningen. Badrummet, bakom och i hyllor och skafferi. I en liten lägenhet som vår har vi även förvaring under sängen. Undrar när vi dammsög där senast. Huja!

 • Anna skriver:

  Hej!
  När dras Ogland och Jotex? Jotextävlingen har ju varit stängd i två veckor nu.

 • Anne skriver:

  1. Grön polyester – cool produkt från sockerrör!
  2. Brist på barnvakt tror jag är knepigast. Mina föräldrar kan ta barnen ibland men de är gamla och jag vill inte ställa krav. Vi skulle helt klart behöva hitta en smart lösning, så att vi kan få lite tid för varandra nån gång då och då.

 • Pia L skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. På jobbet är arbetstakten hård,
  vi sliter som på ackord.
  Väl hemma är jag trött som attan,
  och sopar lätt städningen under mattan.
  Lägg därtill en tonåring som lätt skapar kaos,
  det gör att det blir mycket tjat i vårt house.
  Att komma hem när det är städat och klart,
  det skulle skapa harmoni och vara helt underbart!

 • Living by Miriam skriver:

  De är tillverkade av grön polyten, en innovativ miljöplast som baseras på minst 85% förnyelsebar råvara – sockerrör.
  Här hemma är det mest gnat om disken i köket och dammsugningen. Då det blir dammigt sååå snabbt hos oss. Med en 5 månaders som mest ligger på golvet vore det trevligt med rena golv.

 • Patricia skriver:

  1. Materialet heter grön polyten, ett naturvänligt material tillverkat av sockerrör!
  2. Jag tävlar faktiskt för min syster – hennes största skav är att ständigt ha det fint hemma samtidigt som hon är en fantastisk mamma. Klockan fem i natt fick jag ett sms att de åkte in till BB för att föda sitt andra barn: tänker att detta skulle vara den perfekta push-presenten?! Så hon kan lägga all tid på barnen utan att vara stressad över dammet i hörnen. Håller tummarna! ☺️

 • Lena Åsblad skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, baserade på sockerrör
  2. Att hinna klart… Dammsugaren står alltid framme eftersom man aldrig blir klar med städningen, aldrig

 • Jessica S skriver:

  1. De är tillverkade av grön polyten, en miljöplast som baseras på minst 85% förnyelsebar råvara – sockerrör.
  2. Mitt största "skav" är att jag aldrig hinner göra den där riktigt grundliga storstädningen där man rengör lister, drar fram soffan, gör rent bakom tvättmaskinen osv. DET skulle jag verkligen behöva hjälp med ??

 • S. Stordal skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, gjord av sockerrör!!
  2. Mitt största skav är alla ofärdiga prosjekt hemma. Trasiga glödlampor, tomma toarullar, oöppnade flyttkartonger, rullgardiner som står och väntar på lite action… Jag har dock bestämt mig för att försöka släppa taget – låta det vara lite kaotiskt, och umgås med mann och fina barn i stället…

 • Ingrid skriver:

  1. Grön polyten
  2. Största skavet är att man alltid måste ta tag i städningen, tvätten och allmänna plockandet där hemma innan det roliga fixandet kan påbörjas. Tyvärr är tiden och orken nästan alltid slut innan man ens kommer dit så det finns många ostartade projekt lagrade i huvudet. Det är frustrerande.

 • Sara skriver:

  1. Grön polyten
  2. Mina skitiga fönster skaver, de bäddar in allt, både insida och utsida med en disig film, ruggigt.

 • Elin S skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten, som till minst 85% baserar sig på sockerrör.
  2. Ett jobbigt "skav" i vår familj är att jag inte hinner få undan saker i vardagen. När vi ska gäster städar jag noga men om någon kommer oplanerat kan jag verkligen skämmas över dammig toastol, grus i hallen, odiskad disk och återvinningskassar som bågnar… En veckostädning från städfirma hade varit en dröm!

 • Helle skriver:

  Hemfrids förpackningar är miljövänliga! Gjorda på 85% sockerrör och något mer som gör att det kallas grön polyten.
  2. Vardagsskavet är att till vardags kan vi inte hälsa någon välkommen in genom vår ytterdörr då jag skäms över allt grus i hallen, tonårings disk som skapar ringar på glasbordet i vardagsrummet, oputsad diskbänk, dammiga hyllor. Ett plus är att det är mörkt på kvällen, få syns i allafall inte de smutsiga fönstren eller dammråttorna.

 • Annie skriver:

  1) Flaskorna är gjorda av grön Polyeten (inte polyten) till stor del baserat på sockerrör
  2) Som ensamstående skaver det inte så mycket men desto mer hinns inte med. Fokus är (såklart) barnen och deras behov, och att hålla någorlunda rent. Att få hjälp med en riktig vårstädning och fönsterputs hade varit helt underbart!

 • Karin skriver:

  Flaskorna är gjorda av grön polyeten, till stor del av sockerrör!
  Vardagsskavet är lätt badrummet, hur snabbt kam det kännas ofräscht?! Det hade vi älskat att få hjälp med!!

 • Kristin skriver:

  1. Flaskorna är gjorda av grön polyeten, en miljöplast som till 85% består av sockerrör.
  2. Mitt största skav är att jag inte tycker jag hinner laga god och nyttig mat från grunden vilket är trist eftersom matlagning är ett stort intresse för mig. Vill verkligen att mina barn ska få med sig nyttiga matvanor med sig hemifrån, men det blir tyvärr mycket korv och makaroner. Så skulle vi få hjälp med städning och annat hemma så skulle det kanske finnas mer tid för detta.

 • josefine skriver:

  1. Grön polyten.
  2. Allt plock som tar sådan ofantlig tid att bli av med vilket gör att när man väl hunnit få undanplockat har man ingen tid över till själva städningen som faktiskt gör hemmet RENT. Här skulle Hemfrid vara otroligt välkommet och verkligen göra en skillnad!

 • Josefine skriver:

  1. Det miljövänliga materialet grön polyten!
  2. Vardagsskavet hemma hos oss består i att vi har olika inställning till hur städat hemmet ska vara. Det innebär ett evigt tjat om städ från den sida som vill ha det mer välstädat och (onödig) irritation från båda sidor. Att använda Hemfrid för städ ett par gånger i månaden skulle spara oss så mycket onödig irritation och energi som kan läggas på något vi båda tycker är trevligt – det gäller bara att komma till skott (vilket vi precis har gjort, det första hembesöket är inbokat!)

 • Robin skriver:

  1. Grön polyeten.
  2. Att hinna med att sköta logistik och hålla ordning efter två pojkar med mycket sportaktiviteter.

 • Emma rjk skriver:

  1. Förpackningarna är tillverkade av grön polyten, en innovativ miljöplast som baseras på minst 85% förnyelsebar råvara – sockerrör.
  2. Man kan tycka att städning kan vara trist och jobbigt, men jag ser det som något som hör till vardagssysslorna. Och det är trist att ha en negativ inställning till det eftersom de måste göras oavsett.
  Jag tycker faktiskt att de är rogivande att lyssna musik å städa, särskilt roligt blir allt med bra produkter. Man ska försöka se något positivt i allt i livet, även städning. Det behöve inte vara hemskt tråkigt! 🙂

 • Fru Bibbi skriver:

  1. Skön, grön polyeten!
  2. Absolut dammsugningen. ? Jag tänker alltid "när jag har plockat undan ska jag damma och dammsuga". Problemet är att jag ALDRIG kommer till punkt nr 2 och 3. Innan dess har någon minimänniska hunnit pilla in en pärla i näsan, blivit akut hungrig eller fixat bajsblöja delux. Det slutar med att min (i övrigt fantastiska) man fixar dammsugningen men han gör ju inte rätt! Han liksom bara rastar runt dammsugaren lite på en höft. Men många år tillsammans har lärt mig att inte säga något om det ?. Då blir det väldigt mycket skav!
  Allt gott!
  Bibbi

 • Anna-Karin skriver:

  1. De är gjorda av grön polyten som består till 85% av sockerrör.
  2. Egentligen inga problem när vi sätter igång, men att komma överens om hur ofta och vad är största skavet.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.