Annons

Intervju om nomineringen till Årets inredningsblogg 2017

Idag och imorgon är sista chansen att rösta på Årets inredningsblogg 2017 i Elle Decoration Award (omröstningen stänger den 9/1). Jag har medvetet inte fiskat några röster i år, jag tycker att någon av de andra finalisterna förtjänar att vinna den här gången. För mig är det en vinst så god som någon att få vara med bland topp 10 igen – året efter jag vunnit den fina utmärkelsen. Vill du läsa en intervju med mig i Elle kan du göra det HÄR. Samtliga nominerade hittar du HÄR. Och vill du rösta kan göra det HÄR!
Foto: faksimin från Elle Decoration nr 10 december 2016

Kategorier:

Kommentarer

 • Petra skriver:

  Det var fint av dig! Och grattis till nomineringen! ?

 • Lena B skriver:

  Jag tycker din blogg är fantastisk och att du förtjänar att vinna lika mkt som någon annan. Trendenser är väl den blogg som uppdaterats mest och med bäst kvalité även under 2016 så det spelar väl ingen roll att du vann sist. Zlatan har väl fått guldbollen 11a år i rad nu och det är fortfarande ingen som konkurrerar ut honom ?

 • Åsa skriver:

  Ja, anledningen till att jag fick tummen ur och röstade på dig var just för att du INTE fiskade röster. Jag tycker det känns väldigt märkligt att fiska röster till sig själv, blir konstigt på något sätt…

 • Linda skriver:

  Du förtjänar att vinna igen! Som tidigare kommentar….spelar ju faktiskt ingen roll att du vann förra året!
  Önskar dig lycka till!

 • Anneli skriver:

  Jag har röstat på dom som genom sina inslag gett mig mest praktisk hjälp här hemma, Simplicity och 34 kvadrat och Trendenser. Det där inlägget om 60-30-10 har hjälpt mig otroligt mycket. Det sa klick!
  Lycka till!

 • Anonym skriver:

  Undrar hur ELLE har tänkt med det nya att "bara en röst räknas". Om man som jag röstat på flera bloggare vilken av mina röster kommer då att räknas? Konstig lösning rent tekniskt tycker jag….

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.