Annons

Sponsrat inlägg: Min önskelista från Ellos + rabattkod!

I samarbete med Ellos har jag valt ut ett par saker som jag personligen önskar mig från deras sortiment, och som jag också tror kan funka som finfina julklappstips till andra. Sådant som både funkar att ge bort eller skriva upp på sin egen önskelista. Hoppas det kan inspirera!

I helgen får du 30% rabatt på den dyraste varan när du handlar*
Ange denna rabattkod i kassan: 345449 

1) Ett lyxigt och ekologiskt bäddset från Ellos Premium Collection i Oeko-Tex-certifierad och hållbart producerad bomull. Pris 999 kr för tre delar. 
2) Ett fint armband från Sophie by Sophie (nytt varumärke i deras webbshop) 790 kr i silver
3) Kaffebryggarnas Rolls Royce! Jag har haft en Moccamaster i snart 10 år och är galet nöjd med kvalitén. Skulle behöva uppdatera vår hemmamodell med automatisk avstängning. Denna ligger därför högst på vår önskelista i år. Hemelektronik ingår inte i rabatterbjudandet men den är så bra så jag kan inte låta bli att rekommendera den ändå.
4) Boktips! Är du liksom jag nyfiken på entreprenörer och drivna människor kanske du också är nyfiken på den här boken som beskriver Ellos grundare och hans livsresa. Jag hoppas på ett hårt paket under granen i år! Pris 140 kr
5) Lash food. Jag har letat en ekologisk lash primer till ögonfransarna länge och blev så glad när jag hittade denna på Ellos skönhetsavelning. Pris 275 kr
6) Nya fräscha badlakan och handdukar, vem blir inte glad av att få det? 
7) En liten steamer! Mitt absolut bästa tips till den som avskyr att stryka eller har skjortor, blusar och klänningar i omtåliga material som är svåra att få släta med ett vanligt strykjärn. Kolla in den här steamern från Philips. Jag har haft en på jobbet länge men önskar mig en privat. Perfekt storlek så den skulle rymmas i väskan om man ska ut och resa! Kan varmt rekommenderas. Och tomten får gärna köpa en extra till mig!
 
*Rabattkodens villkor  
Rabattkoden gäller på nybeställning av kläder, skor, hemtextil, inomhusbelysning, leksaker, tapeter eller mattor på Ellos. Gäller max en gång per kund, t.o.m. midnatt 2016-12-04. Kan ej kombineras med andra erbjudanden, prissänkta varor eller varor märkta med ”kampanjpris” eller ”design by”. UGG, Odd Molly, SPANX, Vagabond och Odd Molly home är undantaget rabatten. Gäller max en gång per kund. Ellos reserverar sig för eventuella tryckfel.  

Kommentarer

 • Anna R skriver:

  Den där ångsteamern är verkligen min bästa investering. Så grym för att få bort jobbiga veck på blusar och klänningar man inte vågar stryka ????

 • MoccaMastern skulle garanterat min man vilja ha i julklapp, och jag vill gärna ha armbandet!
  Kram
  Anette

 • Patrik skriver:

  Tänkte köpa en sån kaffebryggare till mamma och pappa i julklapp så det här blir bra! 🙂

 • Malin Vbg skriver:

  Frida, när du ändå gör köksrenovering, fundera på att sätta in timer vid en kontakt, så får du avstängning automatiskt ändå. Kan ställas in att den stängs av efter 30 eller 60 minuter (tror det var så men kan gå att ställa in fler lägen). Gjorde vi vid renovering. Smidigt! Sedan har vi den kaffebryggaren med avstängning också. Men den stänger av sig innan vi är klara.

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.