Annons

I am not Supermam(ma)

Idag hittar du en intervju med mig på Blogg.se’s startsida som handlar om min nyligen avslöjade graviditet och hur jag som inredningsbloggare tänker kring babyrum och allt som väntar. För att parafrasera ett klassiskt uttryck ”I’m not Superman” så är jag inte någon supermamma heller, för den delen. Kanske tröstande läsning för den som sitter hemma med ett nyfött barn just nu och inte känner att livet är så lattjolajban som man hade trott. Det är okej. Och det blir lättare. Tack till Anna för de fina bilderna. 

Foto: Anna Roström, Smallpigart.se 

Kategorier:

Kommentarer

 • Ekenäsliv skriver:

  Stort GRATTIS till graviditeten! =)

 • Camilla A skriver:

  Där har vi alla varit! Jag känner fler som upplevt det tufft som småbarnsmamma än de som sett världen helt rosenskimrande! Men som du skriver..det blir bättre! Barn berikar verkligen livet, lätt värt! 🙂 <3

 • Anna skriver:

  Fint att läsa. Och mysiga bilder ❤️

 • Monnah skriver:

  Så fint skrivet! Jag fick barn innan det fanns någon hets genom sociala medier, men det var INTE bättre förr. Drömmen att vara en perfekt mamma var så stark. Jag har sex småsyskon och trodde att jag redan hade koll på precis allt. Rent praktiskt var jag otroligt väl förberedd. Som barn och tonåring hade jag hjälpt till att värma välling och byta blöjor mitt i natten, jag visste allt om tvättberg, trots och att man inte alltid hinner klä på sig, men känslomässigt var jag helt lost. Stöd från alla föräldrar är otroligt viktigt. Inte "så här är det", utan "så här hade jag det". Tack för att du delade med dig av dina upplevelser!

 • Anna skriver:

  Vilka underbara bilder och väldigt bra skrivit! Får man fråga vad det är för härligt klädset du har på dig?

 • Helena skriver:

  Stort tack för att du delade med dig av dina känslor för förlossning och tiden därefter i intervjun. Jag kände PRECIS likadant, och hade samma mentala bild av mig själv och hur det skulle bli som du på förhand. Jag väntar också mitt andra barn nu och ser fram emot det och hoppas jag är bättre rustad. I min värld är du en supermom och hade aldrig kunnat ana att du kände samma sak av bilden man fick på bloggen (såklart, dumt av mig att gå efter den). Jätteviktigt att vi pratar om hur tufft det faktiskt är. Jag trodde jag skulle få värsta karriäridéerna under min ledighet förra gången. Den här gången har jag inga sådana förväntningar. 🙂
  Lycka till!

 • Charlotte Freij skriver:

  Hej, vill bara skriva att är vi inte alla egentligen Supermammor. Det som är viktigt att visa våra barn är ju alla våra mänskliga sidor med glatt humör, dåligt humör, lugna dagar och stressiga dagar och att livet går upp och ner. Det som gäller är att få verktyg att hantera allt detta oavsett barn eller vuxen. Så du och vi alla är visst Supermammor!

 • sophie skriver:

  vilka härliga bilder! 🙂

 • Anna skriver:

  Jättefina bilder. Är det hemma hos dig? Isåfall undrar jag vad sänglamporna kommer ifrån? Precis såna vill jag ha i vårt nya sovrum.
  Ha det gott.

 • Tack själv Frida för jag fick fångar er <3 Kram från en annan icke superman

 • Tack själv Frida för jag fick fångar er <3 Kram från en annan icke superman

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.