Annons

Årets juldukning

Nu är vi hemma igen efter att ha spenderat tre dygn hos min svägerska Anna med familj. Uppesittarkväll, julafton och juldagen med efterföljande släktfika. Här är en bild på årets juldukning. Kanske något som kan inspirera er till kommande luncher och middagar under mellandagarna? 
Anna är en hejare på blommor och gör alltid så fina arrangemang. Den här gången planterade hon vita hyacinter, små julstjärnor och julrosor i låga burkar, dricksglas och skålar med grön mossa –  som vi mixade med värmeljuslyktor inemellan släktporslinet. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • God fortsättning Frida (och Anna)!
  Superfin dukning i vanlig ordning, jag har ju haft äran att få sitta vid vackert arrangerade bord av er båda tidigare, och härligt att höra att ni hade fin jul!
  Kram Anette

 • Hannah skriver:

  Så himla fint. Känns vackert och värdigt, långt från julens kitch och slöseri ?

 • Så fint!! Vet du möjligtvis vart hon köpt stolarna?

 • Mli skriver:

  Ååh, supersnyggt!

 • Hej gillar du att skriva? I sådana fall har du en möjlighet att få skriva på vardagskrönikörens hemsida som gästskribent. Du skriver en vardagskrönika, vilket är en text som anknyter till en vardaglig händelse/företeelse. Omfånget ska ligga mellan 500-1000 ord. Är du intresserad? Skriv en kommentar på hemsidan vardagskronikoren.blogg.se eller mejla till [email protected]

 • Himla fint och stilrent! Gillar blomarrangemangen skarpt. Duktig svägerska du har 🙂 God fortsättning! Hälsningar Karin

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.