Annons

Trendenser & Friends: Lansering av numrerad och signerad konst

Äntligen har det blivit dags att släppa Trendenser & Friends andra kollektion. En numrerad och signerad serie med konsttryck som kommer att säljas under en begränsad tid. Motiven är krokier tecknade av Anna Elzer Oscarson och är ett urval av hennes arbetsprover som hon skapade i samband med att hon sökte in på olika konstskolor, långt innan hon utbildade sig på HDK och blev känd som formgivare. Idén dök upp under ett samtal där jag berättade för Anna att jag sökte efter fina krokier att hänga upp hemma. Jag har alltid varit fascinerad av den mänskliga fysiken och hur kroppspråket signalerar saker som munnen inte alltid förmår att förmedla. Idag när vi matas med dussinproducerade och digitalt framtagna motiv känns blyertsteckningar och skisser i kol också som en skön motreaktion. Man kan se handens framfart och nästan ta på känslan från det ögonblick där motiven ritades. Krokier är också ett bra sätt att se en persons tecknings- och gestaltningsförmåga. Det gäller att med ett snabbt drivet manér och med enkla medel, kunna fånga en känsla, och genom sin personliga touch skapa ett unikt uttryck. Efter vårt möte letade Anna reda på sina teckningar som legat undangömda i många år och jag blev överförtjust när jag fick se vilken skatt hon hade haft liggande på vinden. Det blev startskottet för Trendenser & Friends andra kollektion och efter en tids justeringar och provtryck har vi nu äntligen en färdig serie som kan börja levereras till er. Konsttrycken kommer endast att säljas under begränsad tid, i numrerad upplaga. 


Totalt har vi valt ut sex stycken motiv, i varierande mått. Tanken är att de ska vara fina både ensamma som solitärer och även passa ihop som gruppp – om du vill hänga flera tillsammans för att täcka en större yta på en vägg. Samtliga motiv är personligt signerade av Anna Elzer Oscarson samt numrerade i blyerts. Offsettryckta på Svanenmärkt papper och tillverkade i Sverige. 

Priserna anges inkl moms, exkl frakt. 

1. Contemplate, 30×30 cm pris 359 kr 
2. Casual, 30×40 cm, pris 459 kr 
3. Thinking, 40×30 cm, pris 459 kr 
4. Resting, 40×50 cm, pris 459 kr 
5. Dancing 70×50 cm, pris 595 kr
6. Peace & Quiet 70×50 cm, pris 595 kr


Hur man beställer? Skicka in din order via det HÄR webbformuläret

Krokierna kan skickas mot en portokostnad om 49 kr inom Sverige / EU.
Köper du flera sampackar vi givetvis det som ryms i en och samma rulle. 


Motivet Casual, 30×40 cm, pris 459 kr och motivet Peace & Quiet 70×50 cm, pris 595 kr
Motivet Contemplate, mått 30×30 cm pris 359 kr  
 
Läs mer om projektet på Trendenser & Friends hemsida eller på instagram: @trendenserandfriends

Foto: Alice J 
Styling: Sarah Widman

* Inlägget innehåller reklam för mitt projekt ”Trendenser & Friends”

Kommentarer

 • Fanny skriver:

  Hej! Fina prints men jag är nyfiken på vad den ljusgrå kulören på väggen heter? 🙂

 • Åh vilket fint samarbete, Anna’s alster har alltid det där lilla extra, och i kombination med Sarah’s fina styling finns det intet mer att önska.
  Stort lycka till!
  Kram Anette

 • Anna skriver:

  Wow så fina ??

 • Anna skriver:

  Jättefina!

 • malincatrin skriver:

  Jag blev väldigt nyfiken på vart ramarna är från, på exempelvis första bilden? Ser tunna/smala ut och silver – men kanske är vita?

 • Lisa S skriver:

  Superfina! Jag kommer beställa! Skall bara fundera på vilken/vilka! Vad heter den svarta vägglampan, vet du? Tack! Lisa S

 • Kajsa skriver:

  Hej! Kul att du ville göra det!

 • Emma skriver:

  Härligt inlägg, ha en fin söndag! 🙂

 • Karro skriver:

  Väldigt fina bilder, gillar det enkla 🙂
  Har blivit inspirerad av dig att tänka mer miljövänligt. En fundering, vad använder du för "matlådor". Jag har några i glas från Ikea och Granit. Har du några andra tips? Instagram: karolinsivertsson
  Ha en trevlig kväll 🙂

 • Sara skriver:

  Hej Karro!
  Jag tar mig friheten att tipsa dig om Laplandecostore.se, därifrån köper jag mina matlådor.

 • Sofie skriver:

  Hej! Skulle gärna också vilja veta vad den ljusgrå kulören är ifrån?

 • Sema skriver:

  Hej,
  Oxå oerhört intresserad av att veta vad den ljusgrå kulören på väggarna heter, superfin!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.