Annons

Sponsrat inlägg: Trendenser + Trivselhus = Mer hållbara hem

Från och med idag är det officiellt att Trendenser inleder ett långsiktigt och strategiskt samarbete med Trivselhus som är en av Sveriges största aktörer på husmarknaden, för att gemensamt hjälpas åt att guida deras husköpare till mer hållbara val. Trivselhus bryr sig inte bara om sin egen produkt, själva husen och hur de produceras, utan även om vad som händer när man har börjat leva i sitt hem. Tillsammans kommer vi att arbeta fram inredningsguider och vägleda till smartare val för att snitsla banan åt husköpare som inte bara vill bygga utan också inreda mer med hänsyn till mijön. Vår första broschyr med mer fakta hittar du här: Trivselhus.se/lagenergihus/miljovanliga-hus Jag är så otroligt stolt och glad över att få möjlighet att inte bara prata om hållbarhet utan också aktivt påverka människor i alla de hundratals beslut som ska fattas i samband med att man byter bostad. På så vis kan jag ju hjälpa till att bidra till en bättre vardag, inte bara för de som bygger nya hus utan för oss alla. 

Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 
* Inlägget presenteras i samarbete med Trivselhus

Kommentarer

 • Mia skriver:

  Vilken glädjande nyhet! Tack för att du inspirerar så många att tänka hållbar konsumtion.

 • Spännande Frida, och grattis till Trivselhus, de kund helt enkelt inte ha valt en bättre inspiratör än dig.
  Efter ganska så många år i byggbranschen så tycker jag att det är på tiden och ett jättebra initiativ.
  Kram Anette

 • Anna-Maria skriver:

  Vad spännande! Grattis!

 • Anonym skriver:

  Vad kul! Fina hus!

 • Patrik skriver:

  Ja ÄLSKAR trivselhus.

 • Charlotte Bladh skriver:

  Heja! Precis så dras ett strå till stacken! Hör av er om ni vill ha hjälp ??!

 • test skriver:

  Testar kommentarer

 • Trivselhus skriver:

  Vi är så stolta och ser fram emot att göra gemensam sak i uppdraget att skapa hållbara hem!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.