Annons

Sponsrat inlägg: Movehomes Trendrapport

Hur kommer vi att bo i framtiden? Vilka krav kommer vi att ställa på våra hus och hur kommer vi att vilja använda dem? Movehome är ett systervarumärke till Trivselhus och deras utvecklingsprojekt för framtidens boende kallas Movehome Lab. En experimentverkstad för att utforska framtidens boende och villor. Jag har låtit mig intervjuas till en av deras kommande rapporter och det var också jag som föreslog för dem att inredningen till det första huset borde visualiseras av Isabelle McAllister. Läs mer om framtidens boende HÄR och vill du se Isabelles tolkning av huset kan du kliva in i det, i filmen nedan. 


Rapporten har bland annat identifierat ett nytt behov av smart förvaring. Labbhusets idé, till skillnad från tidigare traditionella lösningar, är att lyfta fram förvaringen, bygga in den överallt och tänka kreativt – istället för att offra dyrbara kvadratmetrar på särskilda rum för förvaring. En fönsternisch i hallen kan också rymma skohylla. En passage i huset rymmer inte bara skrivhörna och arbetsplats, utan också skåpsförvaring. I den här filmen får du lyssna på medskaparna till det första huset i den här
familjen. Väldigt intressant resonemang. Och husen går faktiskt att köpa, redan nu!

 

* Inlägget presenteras i samarbete med Movehome 

Kommentarer

 • Brorsan skriver:

  Riktigt riktigt intressant!
  Kom att tänka på Framtiden hemma som gick på Nationalmuseum.
  Vardagsrummet med TV goes away precis som finrummet.
  Dubbla diskmaskiner för att slippa högen på diskbänken.
  Saknar den gemensamma idéen med kollektiv i detta! Tycker många nya brfer helt saknar bra gårdar etc för odling och gemensamma fester

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.