Annons

På min badrumshylla

Ni som har följt min blogg ett tag vet att jag har en grej för handtvålar. Min senaste förälskelse på det temat, som jag måste tipsa vidare om, är Laboratorio Olfattivo. Ekologisk, rik på vegetabiliska oljor och doftar så gott att jag längtar efter att tvätta händerna. Knasigt, men sant. 500 ml kostar 249 kr och den är gjord på förnyelsebara resurser, utan användning av syntetiska tensider. Dessutom dryg som tusan. Icke-sponsrat inlägg kanske bör förtydligas, men när jag tvättade händerna efter att ha hämtat Max idag slog det mig att jag aldrig visat denna favorit här på bloggen – trots att det är ett bra miljöval dessutom, så jag gör det nu. Förlåt kornigt foto, men det är inte lätt att ta vettiga bilder på kvällarna såhär års. 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa S skriver:

  Tack för tipset! Vet du eller ngn annan var man kan köpa aesop i Sverige? Lisa S

 • Sofia skriver:

  Lisa S, Aesop har, vad jag vet, egna butiker på Nytorgsgatan (Södermalm) och på Jakobsbergsgatan (Norrmalm) i Stockholm.

 • Anonym skriver:

  Man kan köpa Aesop på Artilleriet i gbg

 • Lucy skriver:

  Själv gillar jag grönsåpa, gjort på äkta tallolja 🙂

 • Minimalisterna skriver:

  Alltid kul att kika in andras badrumshyllor. Du vet väl att de flesta gäster öppnar och kikar i andras badrumsskåp? Då är det skön att ha ordning och reda där, samt produkter du kan stå för. 🙂
  https://minimalisterna.se/minimalism-rum-for-rum-badrummet/

 • Lisa S skriver:

  Tack snälla Sofia o anonym! Lisa S

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.