Annons

Happy Friday!

Igår kväll föreläste jag på Grant Thorntons kvinnliga nätverksträff och efter föredraget fick jag med mig den här superfina buketten hem under armen. En ståtlig mix av amaryllis, eucalyptus och tallris. Tack Elin! och Lovisa! Den buketten har stått framme och gett mig julkänslor hela dagen. Den uppmärksamme läsaren noterar även ett annat glädjeämne denna fredag. Ser ni vad som skymtar till vänster i bild? Vi har äntligen fått vår nya eldstad godkänd av sotaren. Hurra! Jag lovar att visa fler (och mer utzoomade) bilder på den längre fram. Nu ska jag fira fredag med familjen och en sprakande brasa i bakgrunden. Imorgon väntar övernattning i Skåne. Som jag längtat efter detta. Min lediga helg börjar… ett, två, tre. Nu!  
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Caroline skriver:

  Vacker bukett Frida och grattis till öppenspis, står på min önskelista!! Njut av helgen, Kram Caroline

 • Liza skriver:

  Vår instalkeras nästa vecka! Hmm, tog det lång tid att få den godkänd?! Hjälp, måste kunna elda till jul ju!!!

 • Hannah skriver:

  Så fint! Trevlig helg ?

 • Anonym skriver:

  Underbar bukett! ??

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.