Annons

Budgettips: Smart kroklist

Jag blev så glad när jag hittade den här bilden hos Fantastic Frank. Den illustrerar nämligen ett av mina bästa förvaringsknep här hemma. En vit kroklist tänker du? Det fina i kråksången är just att den är så diskret och att man kan hänga den på insidan av en innerdörr (utan att den knappt syns) för att skapa extra förvaring. Jag har köpt flera sådana till vårt hem, eftersom de gör att man kan dra ”nytta” av ställen man annars inte har någon användning för. Vi har till exempel en på insidan av sovrumsdörren (för våra morgonrockar), en på insidan av tvättstugedörren (för smart förvaring av skötväskan, Max ryggsäck och överdragsbyxor) och en i klädgarderoben (perfekt kroklist för att hänga skärp och scarves). Här verkar den sitta i ett badrum modell compact living och husera både handdukar och borstar. ENUDDEN kostar bara 29 kronor på IKEA. Ett fiffigt förvaringslösning och bra budgetfynd i ett!
Foto: bilden är lånad från Fantastic Frank

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin skriver:

  Är inte dessa ljusstakar från Jysk väldigt lika Kählers Avvento? https://jysk.se/jul/julljusstakar/ljusstake-angelit-h6cm-keramik-osort

 • Anonym skriver:

  Så praktiskt och snyggt 😀

 • Estela skriver:

  Tack för budget tips ❤

 • Katja skriver:

  Snygg som attan – har också sett någon som hängde den på insidan av en duschvägg och sedan hängde IKEAs virkade korgar att ha schampoo etc i. Som ett alternativ till de ganska trista hängande stålhyllorna. Någon annan som har fler förslag på sådana förresten? tack för superblogg och trevlig helg, Katja

 • Minimalisterna skriver:

  Vi har en sådan smart förvaringslösning på badrumsdörren, där hänger vi bland annat hårtork och plattång. Här kan du läsa och se det på bild längst ner i inlägget:
  https://minimalisterna.se/forvaring-i-minimalisternas-badrum/

 • Carolina skriver:

  En student som har en sådan hängande på varenda dörr i min studio. Blir inte bättre #IKEAkan 🙂

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.