Annons

Budgettips: Klassisk sockerströare

Jag fyndade en fin köksdetalj på Coop till ett stylinguppdrag häromdagen och kan inte låta bli att tipsa vidare. En klassisk (och stor!) sockerströare med behållare av pressat glas och lock av aluminium. Priset? Ynka 19 kronor. Skynda fynda. Den stora (och limfria) skärbrädan med oregelbundna kanter är gjord av ek från Onsala, glasflaskorna har jag köpt på Cosa och kannan är från Hasami Ceramics
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Snyggt stilleben och fina flaskor! På "tal om" ingenting, hur gick det skaffade du dig ngn klätterväxt till uterummet och vad blev det?

 • Så fint Frida, och stort grattis till finalplatsen hos Elle Decoration!
  Kram Anette

 • Nadia Kaplan skriver:

  Love it!
  Classic 🙂
  Have a lovely day.

 • Sonja skriver:

  Behöver verkligen en sån, eller liknande, limfri skärbräda. Köpes var?!

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.