Annons

Skördefest på Spinneriet

Igår anordnade jag en stor Skördefest på Spinneriet för inredningbloggare, stylister och instagrammare från Göteborg. Drygt 40 personer fick plats och det blev en riktigt härlig kväll med god mat och massor av branschsnack. Stort tack till kvällens sponsorer som var med och gjorde eventet möjligt. Clas Ohlsson bidrog med de fina ljusslingorna i taket. Jotex försåg oss med de snygga linnedukarna, servettringarna, skärbrädorna och ljuslyktorna utomhus. Village lånade ut de handblåsta glasvaserna på bordet och de kuddar och plädar som låg på stolarna. Duni sponsrade med blockljus och fina pappersservetter till gästerna, Iittala hjälpte oss med sina fina värmeljuslyktor för att få in mer färg på borden, Sheperd lånade ut ett 20-tal fårskinn och Potatiskällaren i Kungsbacka lånade ut pumpor i mängder för att dekorera lokalen. Fler bilder hittar du på instagram under hashtaggen #spinnerietskördefest2016
Våra linneförkläden som gick i samma ton som dukarna kommer från Tell me more
Konsthantverkscentrum lånade bl a ut fina keramikfat och bägare som vi serverade maten på.
Sist men inte minst ett stort tack till Katja och Patrick på restaurang Lilla Spinneriet för den oförglömliga menyn med ekologiska grödor och till Anna för de fantastiska bilderna. En kväll att minnas!
Foto: Anna Roström, Smallpigart.se 
 
*Inlägget presenteras i samarbete med kvällens sponsorer 

Kommentarer

 • Dietistannica skriver:

  Det ser helt fantastiskt ut! Både maten och dekorationerna!

 • culkner skriver:

  Tack för en väldigt väldigt fin kväll! Den glömmer man inte i första taget 🙂

 • Hannah skriver:

  Vilken fin fest! Vilken färg är det på linneduken? Vad heter modellen? Har sökt på Jotex men hittar inte rätt så please help.

 • Ser underbart ut!

 • Wow! Vilken härlig kväll ni fick! Så ledsen över att jag inte kunde komma. Önskar dig och dina kollegor en fin helg. kram Kristin

 • Caroline skriver:

  Sååå fint! 🙂 Jag undrar också vart jag finner Linneduken. Finner den inte på Jotex.

 • Evanessé skriver:

  Jag undrar om det är på samma ställe en vän ska ha sin butik i början av November. Nu minns jag inte vad eventet hette men det var för online/webutiker ialla fall, och möjligheten att synas lite.

 • Tack Frida för en magisk kväll! Så gott, mysigt och fint ordnat! Så glad att jag fick vara med. Kram, Sonja

 • Nu finns förresten ett blogginlägg uppe med receptet på granolan jag hade med mig. Hoppas du gillade den! Kram

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.